Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Νίκη πρόκριση με 3-0 επί της Μπρόντμπι

Ο Παναθηναϊκός σήμερα έδινε έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Σημαντικός όχι για την ιστορία του αλλά για την "επιβίωσή" του. Έχοντας τη θηλιά στο λαιμό του τόσα χρόνια με τους πολυΑμέτοχους και τους "σωτήρες" έφτασε να είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ χρεωμένος και η συμμετοχή στους ομίλους του E.L. θα του δώσει λίγο "οξυγόνο".

Μέχρι την πρώτη αποβολή ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο καλός και πιο πολύ είχε απειληθεί παρά είχε απειλήσει αυτός τους Δανούς. Δεν περίμενα να δω την ομάδα να κάνει παπάδες αλλά όχι και να μην μπορεί να κάνει μία καλή φάση. Τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά αν ο Μπεργκ δεν έκανε "τσαφ". Παρόλα αυτά στο τέλος του ημιχρόνου ήρθε το γκολ και οι παίκτες κάπως χαλάρωσαν.

Στο δεύτερο μέρος η αποβολή του τερματοφύλακα στο 50(δεν ξέρω αν έπρεπε να ισχύσει ο κανονισμός της 3πλης ποινής με τον οποίο ο τερματοφύλακας θα γλίτωνε την κόκκινη κάρτα) έκανε ακόμη πιο απλά τα πράγματα. 11 εναντίον 9, με το σκορ στο 2-0 και με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Κάπου εκεί όμως η ομάδα χαλάρωσε λίγο παραπάνω και ενώ θα μπορούσε να είχε βάλει πολλά γκολ δεν προσπάθησε πολύ και έφτασε μόνο στο 3-0.

Τι δε μου άρεσε:
Ο μόνο ένας Έλληνας στην 11άδα και με την αλλαγή του Κουτρουμπή η απουσία Ελλήνων παικτών από τον Παναθηναϊκό.
Ο Λέτο, ο Ιβάνοφ, ο Κουτρουμπής. Εκτός τόπου και χρόνου και οι τρεις

Μου άρεσαν:
Οι Μπεργκ, Λεντέσμα που αν αποκτήσουν ακόμη καλύτερη χημεία θα ματώσουν πολλά αντίπαλα δίχτυα.

ΥΓ Και άλλοι παίκτες έπαιξαν καλούτσικα, όπως και άλλοι έκαναν λάθη αλλά τέλος καλοκαιριού και με Στραματσόνι για προπονητή δεν θα καθίσω να σχολιάσω όλους τους παίκτες χωριστά.
ΥΓ2 Μόνο αν αυτοκτονήσει χάνει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

6 σχόλια:

  1. Ο Λεντέσμα είναι από τους λίγους που έχει πάσα εγγύηση, είτε μακρινή είτε κοντινή.O Ιβάνοφ δεν νομίζω ότι κάνει.Έχει μεγάλη ανασφάλεια στο παιχνίδι του και είναι επικίνδυνος.Ο Χουλτ έκανε κάτι καλές επελάσεις αλλά στην τελική πάσα δεν ήταν καλός.Πάντως γενικά μεσοεπιθετικά νομίζω ότι έχουμε καλό υλικό.Αμυντικά έχουμε θέμα καθώς εμένα ο μόνος που μου εμπνέει εμπιστοσύνη είναι ο Μολέδο.

    Υ.Γ για την μη ύπαρξη Ελλήνων συμφωνώ απόλυτα.Βέβαια αν με βάλεις να σου πω ποιον Έλληνα θα ήθελα δεν θα έβρισκα κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ από αυτή την ομάδ μόνο Μπεργκ-Λεντέσμα είναι ανώτεροι του Βύντρα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι να τους έχεις για ball boys και τίποτα παραπάνω.

      Κάποτε οι ακαδημίες μας έβγαζαν Έλληνες με το τσουβάλι που σήμερα θα ήταν βασικοί. Κάποτε.
      Τουλάχιστον θεωρώ σίγουρη την πρόκριση πλέον.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα αδερφέ..
    Χάσαμε ευκαιρία για να πάρουμε ακόμα μεγαλύτερο σκορ-προβάδισμα...
    Δείξαμε καλά στοιχεία αλλά θα συμφωνήσω πως Λέτο,Ιβάνοφ,Κουτρουμπής ήταν αδύναμο σημείο μέσα στην ομάδα.
    Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι(δεν το βλέπω πάντως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να φύγουν με τάληρο και θα ήταν και ικανοποιημένοι. Η πρόκριση είναι αδύνατο να χαθεί γιατί εμείς(ακόμη και έτσι) δεν είμαστε ΠΑΣ.
      Η ομάδα μπορεί και καλύτερα, αλλά θέλει; Το "θέλω" είνια το ζητούμενο των τελευταίων ετών.

      Διαγραφή
  3. Πέρα απ τα αγωνιστικά τα οποία τα έγραψες και τα σχολίασαν οι δυο φίλοι, εγώ θα ήθελα να σταθώ σε κάποια άλλα που παρατήρησα.

    1. Στην περιγραφή του αγώνα από τον αρδ που το όνομά του δεν ξέρω.
    Ο συγκεκριμένος, καθ όλη τη διάρκεια της περιγραφής, έδειχνε ότι πονούσε όταν οι Δανοί δεν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες τους - στο πρώτο ημίχρονο - και όταν ο Παναθηναικός πέτυχε τα τρία γκολ. Τελείως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά προς μία ελληνική ομάδα!

    2. Αντίθετα, οι περιγράφοντες τη ... ματσάρα του πέτσινου με τους καρπουζάδες της Αρούκα, μόνο καλά έβλεπαν στην ομάδα του διορισμένου.
    Και στο τέλος πανηγύρισαν σχεδόν έξαλα την περιφανή νίκη που πέτυχε ο δαφνοστεφανωμένος πούστης του πειραιά.....

    Που θέλω να καταλήξω?
    Στο ότι με την προπαγάνδα μπορείς να πείσεις τους άλλους ότι αυτό που βλέπουν ... δεν το βλέπουν.

    Ας ελπίσουμε ότι αυτό που ξεκίνησε ο υπουργός της κυβέρνησης σανέλ-ζιβανσί θα το συνεχίσει μέχρι τέλους, για να μπει ο καθένας στη θέση που του αξίζει, και να μην είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό τερτίπι των άπλυτων που μας κυβερνούν (!).
    Γιατί μου φαίνεται - όπως δείχνει και η ανακοίνωση που εξέδωσε - ότι μάλλον το δεύτερο πρέπει να ισχύει. Ο "κύριος" Κοντονής δεν μας τα έγραψε καλά...
    Ίσως βέβαια να υπάκουσε στους συμβουλάτορές του για να μην δυσαρεστήσει κάποιους συγκεκριμένους.

    Καλό βράδυ και καλή Κυριακή από το Ρέθυμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Πάνε χρόνια από τους καλούς δημοσιογράφους και το κακό είχε ξεκινήσει από παλιά. Αν θυμάμαι καλά το δήθεν Παναθηναϊκό mega τιμώρησε τον Αλέξη Σπυρόπουλο επειδή έκανε τη δουλειά του κανονικά. Τι περιμένεις τόσα χρόνια μετά και με όλο το σύστημα να είναι χορτασμένο από δωράκια μικρά και μεγάλα και με απειλές για όποιον δεν τα δεχτεί;

      Μακάρι να γίνει η κάθαρση στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία γιατί όσο το διαψεύδει ο Αλέξης τόσο εγώ πιστεύω πως έρχονται οι εκλογές και αφού έχουν αποτύχει παντού τουλάχιστον να έχουν να προβάλουν το ποδόσφαιρο και την φυλάκιση του σκατοσακούλα.

      Καλό βράδυ Δημήτρη.

      Διαγραφή