Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Tόση ζημιά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν έκανε κανείς

Ρε Τσίπρα ξεπέρασες ακόμη και τον Αλαφούζο. Έχετε και το κοινό πως και οι δύο ΔΗΛΩΝΕΤΕ Παναθηναϊκοί(γιατί δεν είστε).

Με τον λαοπρόβλητο ηγέτη Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει από νίκη σε νίκη σε κάθε διαπραγμάτευση είτε για το χρέος, είτε για το μεταναστευτικό, είτε ακόμα και για τα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας μας.

Οι Έλληνες έχουν δεχθεί τεράστια μείωση στο εισόδημά τους από την περίοδο που Πρωθυπουργός ήταν ο ΓΑΠ και μετά αλλά δεν είδαν να μειώνονται και οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών. Κοινώς το μισθολογικό κόστος έπεσε αλλά οι τιμές παρέμειναν υψηλές. Σε μία και μοναδική σωστή κίνηση της Κυβέρνησης Σαμαρά αποφασίστηκε πολύ αυστηρό πρόστιμο σε επιχειρήσεις που έχουν προσωπικό με "μαύρη" εργασία. Απόφαση που την άλλαξαν οι "αριστεροί" προστάτες του εργαζόμενου και επιβάλουν πλέον ένα ελάχιστο πρόστιμο και την άμεση πρόσληψη του ανασφάλιστου εργαζόμενου.

Βέβαια νωρίτερα σκίζανε τα μνημόνια λες και ήτανε στριγκάκια αλλά υπογράφανε ακόμη χειρότερα ερμηνεύοντας το ΟΧΙ σαν ΝΑΙ. Αφού λοιπόν είχαν έτοιμο το σχέδιο το εφαρμόζουν σε όλους τους τομείς και από εκεί που τα 4 πρώτα χρόνια του πολέμου στη Συρία, οι ΛΑΘΡΟμεταναστες που έφταναν στην Ελλάδα ήταν λίγοι, αυτοί άνοιξαν την πόρτα, τα παράθυρα ακόμη και τον φωταγωγό για να περάσουν όλοι οι ΛΑΘΡΟ(είπαμε πρόσφυγες είναι μόνο στην πρώτη χώρα που τους παρέχει ασφάλεια και όχι σε οποιαδήποτε επόμενη). Αφήνει η "Αριστερή" Κυβέρνηση την Ε.Ε. να δίνει δις ευρώ στην Τουρκία που είναι ο επίσημος διακινητής ΛΑΘΡΟ και δεν ασκεί ΒΕΤΟ πουθενά. Σαν να μην έφτανε αυτό πλέον θα βρίσκονται και Τούρκοι αστυνομικοί στα Ελληνικά νησιά όχι με κάλυψη σαν πράκτορες(έχουμε πολλούς από αυτούς) αλλά κανονικότατα αφού ο Αλέξης το υπόγραψε στη Σμύρνη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε το φορολογικό καθώς και τη συμπεριφορά απέναντι σε κάθε Έλληνα πολίτη που είχε δάνειο. Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα της Ε.Ε. που δεν έχει εφαρμόσει τα όσα έχουν συμφωνηθεί στην Βασιλεία Ι, ΙΙ, ... με μοναδικό χαμένο τον συναλλασσόμενο με τις τράπεζες. Οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν αλλά δεν έσβησαν κόκκινα δάνεια, τα ζητάνε και πλέον τα πουλάνε. Επιδοτήθηκαν από την Κυβέρνηση Κ.Καραμανλή ακόμα αλλά και μετά με πολύ μεγαλύτερα ποσά, όμως δάνεια επιχειρηματικά δεν έδωσαν. Τι έκαναν; Κάλυπταν γνωστούς και φίλους. Βλέπε τα δύο μεγάλα κόμματα(ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), επιχειρηματίες όπως ο Κοντομηνάς, ο όμιλος του Mega και όχι μόνο. Κυνήγησαν τη μαρίδα και άφησαν τα μεγάλα ψάρια.

Η Κυβέρνηση "πρώτη και δεύτερη φορά αριστερά" θα κάνει ένα μόνο καλό. Θα απαξιώσει τόσο πολύ την "αριστερά" που δεν θα κυβερνήσει ποτέ ξανά όποιος δηλώσει "αριστερός".

8 σχόλια:

  1. Ο χειροτερος των χειροτερων..
    Θα φυγει συντομα..
    Δυστυχως ομως θα εχει αφησει πισω του μονο σταχτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως είναι αυτός που δεν θα προλάβει το ελικόπτερο και τότε ίσως έχει άσχημο τέλος(όχι πολιτικό).

      Διαγραφή
    2. Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί.....
      Γιατί δεν μπορεί, κάποια στιγμή ο Θεός μας θα ελεήσει και όσους έχουμε μείνει να πιστεύουμε και να προσευχόμαστε.

      Διαγραφή
    3. Γίνεσαι κακός τώρα. Δεν πρέπει εμείς να γίνουμε σαν αυτούς αλλά να τους στερήσουμε το δικαίωμα να μας κάνουν κακό.

      Διαγραφή
  2. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΣ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ''ΣΤΟΛΙΖΑ''...
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑ ΑΠΟ ΟΡΝΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ υπήρξαν και χειρότεροι σε συνολική ζημιά(βλέπε Ελ.Βενιζέλος και όχι μόνο) αλλά αυτο σπάει ρεκόρ χρόνου

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ-Κ!!!
      ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ:ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.ΑΠ' ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ...

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Αυτοί τι σχέση έχουν με τον κομμουνισμό;
      Η ιδέα του κομμουνισμού είναι σχεδόν ίδια με την θρησκεία μας, μόνο που στον κομμουνισμό δικαιολογείται η βία και "επιβραυέβονται" οι τεμπέληδες.
      Αυτοί είναι πιστά αντίγραφα του Αντρέα.

      Διαγραφή