Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Xρόνια πολλά

Σήμερα δεν χαιρετάμε διαφορετικά. 
Σήμερα λέμε Χρόνια πολλά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Χρόνια πολλά και σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.

ΥΓ Δεν έβαλα σήμερα κείμενο γιατί μέσα στη βδομάδα με πίκραναν οι απαντήσεις που πήρα από έφηβους που γνωρίζω στην ερώτηση "Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου;"

2 σχόλια:

 1. Χρόνια πολλά κι από εμένα, αν και πιστεύω πως ο πιο σωστός τίτλος θα ήταν:

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  Καλή λευτεριά από όλες αυτές τις ύαινες πολιτικούς που εδώ και 40+ χρόνια ρουφάνε το αίμα των Ελλήνων.
  Καλή λευτεριά από τον στρατό ηλιθίων που δυστυχώς κατάφεραν οι πολιτικοί να δημιουργήσουν για να κρατιούνται στην εξουσία.
  Καλή λευτεριά από τους Εφιάλτες που υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο αυτή η μικρή γωνιά του πλανήτη θα υπάρχει.

  Είμαι φοβερά αγανακτισμένος/εκνευρισμένος με τα τουρκοκάναλα που προέβαλαν την μικρή μουσουλμάνα με τη μαντήλα της οποίας οι πρόγονοι σκότωναν Έλληνες κι όχι τον πιτσιρικά που παρέλασε με την Ελληνική Σημαία ζωγραφισμένη στο κεφάλι του, ή τον δάσκαλο με τους δύο (2) μαθητές του (!) που έκανε παρέλαση μαζί τους με την Ελληνική Σημαία, σε κάποιο Ελληνικό μικρονήσι.

  ΥΓ: Τελικά, αυτή η "κυβέρνηση" δεν έχει καθόλου το αίσθημα της ντροπής!
  Η χθεσινή παρουσία και εμφάνιση του υπουργού παιδείας (!!!) στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας, μόνο οίκτο προκαλούσε σ όποιον τον έβλεπε....
  Αρχικά βέβαια, γιατί μετά από το πρώτο ... σοκ, ενεργοποιούνταν οι ... γελωτοποιοί αδένες.
  Του δώσαν που του δώσαν υπουργείου του κήτους, δεν ντρέπονται να τον βγάζουν σε κοινή θέα?
  Ο αρκουδιάρης με το ντέφι έλειπε χτες από δίπλα του......

  ΥΓ2: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δημήτρη καλησπέρα.
   Οι πολιτικοί των τελευταίων 40 ετών είχαν οπαδούς που τους ψήφιαν και τους ακολουθούσαν. Αυτοί οι οπαδοί έκαναν παιδιά τα σπούδασαν και τα έκαναν ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
   Καθηγητές, γιατροί και άλλοι απόφοιτοι πανεπιστημίων που γνωρίζουν μόνο τα ονόματα των δρόμων και τα μνημεία ως σημεία συνάντησης. Όντα γελοία χωρίς να έχει αξία η ζωή τους που θα αναπαραχθούν. Μοναδική ελπίδα ένας πόλεμος που θα μας οδηγήσει σε κάθαρση με την «απώλεια» των άχρηστων στην κοινωνία και την ενεργοποίηση όσων είναι σε λανθάνουσα κατάσταση.

   Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κυβέρνηση αλλά υπάλληλοι της ΝΤΠ και μάλιστα υπάλληλοι κατωτέρου επιπέδου που κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την εύνοια των αφεντικών τους.
   Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

   ΥΓ Τρίζουν τα κόκαλα του Καραϊσκάκη, του Γέρου του Μοριά, του Κατσαντώνη και του Διάκου τέτοιες μέρες.

   Διαγραφή