Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Σεβασμός; Κανένα δείγμα του από τους «πρόσφυγες»

Αφού ο Αρχιεπίσκοπος πήγε χωρίς ούτε ένα δείγμα του σταυρού σε εμφανές σημείο το ίδιο αξιώνουν από ιερείς και δεσπότες οι «πρόσφυγες». 

Οι ίδιοι «πρόσφυγες» που δεν δέχτηκαν τα πακέτα του Ερυθρού Σταυρού γιατί είχαν το σταυρό στο κουτί και είναι οι ίδιοι που πέταξαν τόσες μερίδες μακαρόνια με μοσχαρίσιο κιμά ενώ χιλιάδες Ελλήνων ΠΕΙΝΑΝ και κανείς από το επίσημο κράτος δεν τους δίνει τροφή.

Είναι αυτοί που κατάκλεψαν την ηλίθια που πήγε να τους προσφέρει αγαθά, όταν το ίδιο έπρεπε να κάνει για τους γείτονές της τόσα χρόνια αλλά δεν της είχε πει κανένας ροζουλί επαναστάτης.

Είναι αυτοί που ζητάνε να δείξουμε σεβασμό στη μαντήλα τους ενώ αυτοί σέβονται την χώρα στην οποία μπήκαν παράνομα και συνεχίζουν να παρανομούν. Μήπως σεβάστηκαν τους Χριστιανούς στις χώρες τους; Ρητορικό το ερώτημα.

Λύση θέλετε;
Φορτώστε τους σε σαπιοκάραβα τύπου Μιλένα και στείλτε τους πίσω. Παρέα με τα σάπια και μία ή δύο φρεγάτες του Π.Ν. έτοιμες να τα βουλιάξουν αν δούνε "περίεργες" κινήσεις.

8 σχόλια:

  1. Βασίλη, γίνεσαι ... ακραίος!
    Μα να πνίξουμε τους κακόμοιρους "πρόσφυγες" που τόσα δάκρυα έχυσε για πάρτη τους η εθνική μας πουτάνα, η τσούλα του Εισαγγελάτου?
    Αυτούς που έρχονται να μας δώσουν τα φώτα του πολιτισμού τους και της ... αξιολάτρευτης (!) θρησκείας τους?

    Θα συμφωνήσω με την πρότασή σου, μόνο που στα σαπιοκάραβα θα πρέπει να βέλουν και μεταλλαγμένα ποντίκια για να τα ταίσουν με κρέας που όταν πεθάνει, προορίζεται για 768 παρθένες και ... μυδοπίλαφο......

    Όσο για την ηλίθια, καλά της έκαναν, γιατί επιζητούσε τα 15' δημοσιότητας, έχοντας ζηλέψει τους προηγούμενους ηλίθιους που τους έβαλαν μέχρι και στα σπίτια τους.
    Και όπως έχω πει σε κάποια δημοκρατικά πουσταριά που τυχαίνει να είναι και ... συγγενείς, μην παραξενευτούν ή πονέσουν κάποια στιγμή...
    Θα είναι το μπουκάλι της coca cola που θα τους το έχουν βάλει στον κώλο τους τα ισλαμοπιθήκια, και μάλιστα όχι με το στόμιο αλλά με τον πάτο......!

    Άειντε με τους μαλ@κες που μπλέξαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι στενοί συγγενείς μου πλέον έφτασαν να λένε ότι τους έλεγα χρόνια πριν. Εγώ χαμογελάω γιατί βλέπω να ξυπνάνε σιγά σιγά κάποιοι κια όλο και να πληθαίνουν. Υπομονή θέλει και δύναμη για να προστατέψουμε τους ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Οι διπλανοί «δημοκράτες» ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, εγώ είμαι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

      ΥΓ Ρε Δημήτρη το 768 δεν διαιρείται με το 72. από κάποιον θα λείψουν μερικές παρθένες!!!

      Διαγραφή
  2. Νάσαι καλά, μ έκανες και γέλασα......
    Το 768 ήταν τυχαίο νούμερο, δεν ξέρω καν πόσες παρθένες αντιστοιχούν σε κάθε πίθηκο κι ούτε μ ενδιαφέρει.
    Το κακό μ αυτούς είναι ότι δεν γύρισε κανένας πίσω να τους πει ότι τελικά είναι μούφα το ποίημα και δεν υπάρχουν παρθένες, ούτε και πιλάφια....

    Καλό απόγευμα Billy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kυκλοφορεί μία φωτογραφία του Λέμυ στο fb που ενημερώνει τους τρομοκράτες πως ο Λέμυ πέθανε και πλέον δεν υπάρχουν παρθένες στον παράδεισο!!!!
      Καλό βράδυ Δημήτρη.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ Η ''ΤΙΜΩΡΙΑ'' ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΑ + ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΟΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΪΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΤΕ (ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟ) ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ...
    ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ Η Τ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 14 ΜΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι Έλληνες που μας έχουν ξεσκίσει στη φορολογία πρέπει να μείνουν στο δρόμο και πεινασμένοι. Φιλοσοφία τΣύριζα.
      Δεν θα προλάβει να σηκωθεί το ελικόπτερο...

      Διαγραφή
    2. Μπα, πιστεύω ότι γι αυτόν τον σκοπό, έχουν plan B!
      Μπορεί για όλα όσα έπρεπε να κάνουν και δεν τους ... βγήκαν να μην είχαν, αλλά την φυγή τους την έχουν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια.
      Να δω μόνο τα μουνόπανα που τους ψήφισαν τι θα κάνουν όταν τ αφεντικά τους λακίσουν σαν τα ποντίκια.....

      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Ας φτάσουμε να τους πάρουμε στο κυνήγι και τότε βλέπουμε αν θα γλιτώσουν αλλά μέχρι εκεί έχουμε ακόμη δρόμο.

      Διαγραφή