Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Χοντρός και αυγουλομάτηδες κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Πάρτυ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κάνουν  οι γαύροι και έχουν χάσει τόσο πολύ το μέτρο που πλέον είναι όλα εξόφθαλμα. Έχω σιχαθεί τόσο πολύ και σκεφτόμουν να μην γράψω όμως τα όσα συνέβησαν χθες βράδυ στο Αλεξάνδρειο(Νικ Γκάλης για τους Αρειανούς) με έκαναν να το σκεφτώ και να γράψω λίγες γραμμές.

Οι γαύροι στο ποδόσφαιρο βάλανε ακόμη και τη Δικαιοσύνη να χορεύει στον ρυθμό που της χτυπάνε αυτοί το ντέφι. Δεν έφτανε που ποτέ δεν χάνουν παιχνίδι στα χαρτιά ενώ εμείς το έχουμε ψωμοτύρι για μικρότερης έκτασης επεισόδια πλέον ενεργοποίησαν ακόμη και τον Ντογιάκο. Μάλιστα κύριοι, ο κ.Ντογιάκος δεν ενοχλείται τόσο καιρό με την ενασχόληση του Σκατοσακούλα με το ποδόσφαιρο αλλά ενοχλήθηκε και πήρε θέση πριν το ραντεβού των τριών. Ο Αλαφούζος μάλλον είχε πληροφορία εκ των έσω και δήλωσε έγκαιρα την απουσία του. Τι εστί Ντογιάκος; Μία αναζήτηση και οι απορίες θα λυθούν.

Φτάνουμε και χθες το βράδυ που ο Άρης προσπάθησε για τη νίκη και ίσως να την πετύχαινε αν... Μία νίκη γοήτρου για τον Άρη αλλά με σημασία για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Στο τέλος του αγώνα η μπάλα χτυπάει ταμπλώ και κόβεται. Μετράει; Όχι, παίζεται!!! Φάουλ σε μακρινό σουτ 3 πόντων αλλά που βολές για τον Άρη. Χθες οι διαιτησία δεν αδίκησε τον Άρη αλλά τον Παναθηναϊκό και έκανε κακό στο Ελληνικό μπάσκετ.

Όπως και να έχει στο μπάσκετ φέτος έχουμε σίγουρο το νταμπλ και θα διεκδικήσουμε την Ευρωλίγκα. Για το ποδόσφαιρο καλύτερα να μας πει ο manc που ασκεί διοίκηση τι στόχους έχουμε γιατί αυτό που είπε ο Μπουμάλ εμένα δε μου φτάνει.-

4 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Δεν είδα το ματς και ούτε καν το αποτέλεσμά του δεν ξέρω.
    Όμως, τι περίμενες φίλε?
    Να γίνει ο λύκος αρνάκι?
    Αφού το "κράτος" - λέμε τώρα - περί άλλων τυρβάζει!
    Αυτοί έχουν τον δικό τους τον χαβά κι αυτός είναι πως θα μείνουν καρφωμένοι στην καρέκλα που ο ηλίθιος λαός τους προσφέρει δεκαετίες τώρα και να πιουν μέχρι τελευταίας ρανίδας το αίμα του - επαναλαμβάνω - ηλίθιου λαού!

    Όταν υπάρχει αμφισβήτηση απ όλη την Ελλάδα και από σκόρπιες φωνές στην Ευρώπη για τις "κατακτήσεις " των "τίτλων" τους, λειτουργούν όπως τα μικρά παιδιά. Δηλαδή, μου λες εσύ ότι δεν είμαι ικανός, τώρα θα δεις τι θα σου κάνω......
    Κι έτσι έχουμε σχεδόν κλείσει την δεύτερη δεκαετία τους και κανείς δεν τους ακουμπάει. Κι αυτοί συνεχίζουν και τα κάνουν και επεκτείνονται και σε νέες μεθόδους για να αυτοικανοποιηθούν, ένα πράγμα όπως ο μαλάκας που όλη μέρα την παίζει, πηδάει ότι καλύτερο κυκλοφορεί, αλλά ... καλή η μαλακία, όμως με το γ@μήσι γνωρίζεις και κόσμο....! (αχαχαχαχαχα)

    Δεν χρειάζεται ν ασχολούμαστε τόσο πολύ πλέον μ αυτούς - θα μου πεις Παναθηναικός είσαι - αλλά να καθόμαστε και να γελάμε με το χάλι τους και την κατάντια τους.
    Και όταν έρχονται οι απανωτές π@Ουτσες εκεί που δεν τους παίρνει να κάνουν τις πουστιές τους, να γελάμε με την ... στεναχώρια τους......

    Για το άλλο ρεζιλίκι, της Ελληνικής κυβέρνησης(!) δεν θα πω τίποτα, απλά ενώνω κι εγώ τις προσευχές μου με όσους ακόμα έμειναν, να μας λυπηθεί ο Θεός μας.

    ΥΓ: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι είναι προτιμότερο η εκκλησία να ταίζει τους "μετανάστες" παρά τους τεμπέληδες τους Έλληνες !!!!!!!
    Αν όντως το είπε, πρέπει να αρχίσουμε ομαδικώς τα μπινελίκια στο mail του, που λογικά θα έχει.

    ΥΓ2: Τελικά ρε φίλε, δεν κάνεις αναρτήσεις, αλλά όταν πεις ότι θα κάνεις του γ@μας τη μάνα!χαχχαχαχαχααχα....

    ΥΓ3: Φιλιά από το ... άνυδρο Ρέθυμνο! Έχουμε στεγνώσει εδώ κάτω, δεν λέει να ρίξει βροχή με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περίμενα κάτι άλλο ούτε στο μπάσκετ αλλά ούτε και στο ποδόσφαιρο. Η κατηφόρα ξεκίνησε με τον Αντρέα(αυτόν της αλλαγής προς το χειρότερο) και τους "νέους" που προώθησε(βλέπε πχ Πουστόπουλος που έχει κλείσει τα περιοδικά αλλά ο ίδιος έχει χρήμα). Έτσι τα λαμόγια βρήκαν χώρο να αναπτυχθούν ακόμη και στην 13 και να στήσουν το πανυγηράκι τους όταν βλέπουμε ακόμη και τα ζώα της 7 να ξυπνάνε σιγά σιγά.

      Ελληνική Κυβέρνηση;;; Πόσες φορές σιγοτραγουδάω το "Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή και το γήπεδο του ΠΑΟ να το κάνουμε εκεί". Υπάρχει και ένα τραγούδι πολύ καλό αλλά θα μου πρήξουν τα @@ αν το βάλω εδώ.

      Για τον Αρχιεπίσκοπο δεν άκουσα και δεν διάβασα κάτι αλλά από δηλωμένο ΠΑΣΟΚΟ τι περιμένεις;

      Είμαι φοβερά απογοητευμένος και μου λείπει ο χρόνος αυτό το διάστημα. Τόσο πολύ που σκέφτηκα να κάνω αναστολή λειτουργίας του blοg αλλά κάποιοι θα το θεωρούσαν ως νίκη τους. Βέβαια άλλο δεν γράφω και άλλο ξέχασα να γράφω. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      ΥΓ Την προηγούμενη βδομάδα μας έσκισε με την λασποβροχή και μετά με κανονική βροχή. Εδώ πάει να στρώσει και να ανέβει λίγο ο υδράργυρος. Καλό βράδυ και καλά να περνάς.

      Διαγραφή
  2. ΤΗ ΧΟΝΕΨΑΝ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ 32ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ...ΧΑΧΑΧΑ!!!!ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΘΡΗΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΡΑΝΕ;;;;
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ-Κ BILLARE Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φάνε και μία σκούπα από εμάς και θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Ακόμη και με κοράκια θα τους τσακίσει η ομάδα του Σέρβου. Πλέον έχουμε βρει ρυθμό.
      Καλό Σ-Κ και καλό μήνα και σε εσένα αδερφέ.

      Διαγραφή