Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Έβαλαν τη στολή του ΠΑναθηναϊκού οι μασκαράδες και πήγαν στο πάρτυ

Τι να πω που από τα νεύρα που έχω δεν ξέρω γιατί έκατσα να  γράψω.

Έκαναν πάρτυ τίτλου οι gay και ο Βασιλιάς καρνάβαλος που δηλώνει πρόεδρος πήγε τους μασκαράδες με στολή Παναθηναϊκός στο αποκριάτικο γλέντι. 

Συμμετείχε και ο κόρακας που ενώ ο πλαϊνός του λέει για το οφσάιντ εκείνος "το παίρνει πάνω του" και δείχνει σέντρα.

Τι να πω για τον Ταυλαρίδη και τον Μέστο. Ο ένας δεν σκοράρει ούτε σε άδειο τέρμα και ο άλλος είναι ο μετρ της κακής πάσας.

Έπαιξε και ένας Λέτο, που κάποτε έπαιζε μπάλα αλλά από τότε που τραυματίστηκε θέλει διαιτολόγο.
Δεν θα γράψω για άλλους παίκτες. Δε φταίνε αυτοί αλλά όσοι τους έφεραν και τους κρατάνε. Αυτός ο Μπεργκ πόσο μόνος είναι;

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΔΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ)

ΥΓ Αν ήμουν εγώ πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα φρόντιζα να μην ξεκινήσει ποτέ το παιχνίδι. Εντολή σε όσους βγουν για ζέσταμα να πάνε μπροστά από τους gay της 7 και να σιγοτραγουδούν "Γαύροι ρουφιάνοι κοτόπουλα με κράνη", "Τσο και λο" και άλλα τέτοια. Η επίθεση με φωτοβολίδες και η είσοδος στο γήπεδο θα ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Αλλά που να δοθεί τέτοια εντολή από τον κωλόγαυρο Γιαννάκη Αλ Αφ Ούζο...

10 σχόλια:

  1. Στεναχώρια μεγάλη Βασίλη. Την καλημέρα μου από την Αθήνα. Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περίμενα και αυτό και το διπλό του Πάοκ, αλλά δεν πήγε το χέρι να το παίξω.
      Να δεις που στα play off θα πάρουμε εύκολα την πρώτη θέση(νίκες με ΑΕΚ και τιμωρία του ΠΑΟΚ) και τότε όλοι οι βαζέλες 2008 θα χοροπηδάν από χαρά.
      Καλημέρα και καλή Σαρακοστή.

      Διαγραφή
  2. προτίμησα να μην το δω το παιχνίδι και να βγω καμία βόλτα και απ'ότι καταλαβαίνω καλά έκανα κιόλας.Ο Στραματσόνι μετά το ντέρμπι δεν έπρεπε να είχε ανέβει καν στο πούλμαν της ομάδας.Έφυγε ο Αναστασίου και πέσαμε σε χειρότερο. Είναι τρομερό αυτό το πράγμα με τον αλαφούζο. Ότι κάνει να χειροτερεύει την ομάδα και να μην την βελτιώνει.

    Υ.Γ για τον Λέτο το πιο πιθανόν είναι να ισχύουν αυτά που λες και εσύ.Θα περιμένω όμως να τον δω αφού χάσει και τα κιλά που έχει πάρει.Τον είδα με τον ατρόμητο και είχε διάθεση και αν χάσει και τα κιλά ίσως να είναι πάλι καλός.Ίδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες αδερφέ, γλίτωσες από την υψηλή πίεση.
      Ο Λέτο μετά τον τραυματισμό του ΞΟΦΛΗΣΕ. Δυστυχώς δεν κάνει ούτε για την Καλλονή. Ακόμη και αν θέλει δεν μπορεί. Κρίμα για το παλικάρι αλλά δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΔΒΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ BILLARE!!!!
    ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ Ν' ΑΚΟΥΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ (Λ)ΕΡΑ-SPOR,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ 2 ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΝΑΪΚΟΥ...
    ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑΣ...
    ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ GAY-ROI,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Μ' ΑΚΟΥΕΙ;ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ν' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλ Αφ Ούζος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την ήττα, λες και για το 2-1 και το 3-1 έφταιγε ο κόρακας.
      Τι περαστικα αδερφέ; Τώρα έχουμε ΥΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
  4. Παρά την ταλαιπωρία της χτεσινής μέρας, προσπάθησα ή μάλλον επεδίωξα να ταλαιπωρήσω επί πλέον τον εαυτό μου παρακολουθώντας το ματς.
    Κάποια στιγμή αναπόλησα τον ... Αναστασίου!
    Ο Ιταλός είναι γτπ καβάλα και σίγουρα δεν είναι προπονητής.
    Τώρα πως καταφέρνει η καραφλή γαυροκαριόλα, μετά από τρία+ χρόνια ενασχόλησης με τα ποδοσφαιρικά και μαζεύει στην ομάδα όλους τους ανίκανους είναι θέμα προς διερεύνηση από επιστημονικές ομάδες!

    Δεν περίμενα κάτι καλύτερο χτες, αλλά δεν αντέχεται καιρό τώρα αυτό που βλέπουμε.
    Έχει καταντήσει πλέον αηδία.....

    Όσο γι αυτό που έγραψες για εντολή για "πρόκληση" από μέρους των δικών μας κατόπιν εντολής του μ@λ@κ@, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει ποτέ.
    Διότι δεν θα μπορούσε ο καραφλός καρκίνος να στεναχωρήσει τόσο τον κολλητό του!
    Η μόνη "σχεδίαση" που έκανε, ήταν αυτό που έγινε στο τέλος κι ενώ είχε ήδη γραφτεί ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία μας.....
    Για νάχουν τα βλαμένα να "περηφανεύονται" για τον τσαμπουκά που έκανε η προεδράρα τους....
    Γιατί δεν πιστεύω να τσίμπησες ότι και καλά σηκώθηκαν να φύγουν στο 92+ από τον πάγκο και με το σκορ στο 3-1!
    Σανός για τα άνοιωθα ήταν αυτή η κίνηση....
    Και μάλιστα φρεσκότατος, χειμερινής εσοδείας!

    Άντε, καλή Σαρακοστή.

    ΥΓ: Είδα μετά από πολύ καιρό δελτίο ειδήσεων σε τουρκοκάναλο - ΑΛΦΑ - και επιβεβαιώθηκα για ακόμη μια φορά γιατί έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε σαν λαός.
    Από τα 50' του δελτίου, τα 40 αφορούσαν τους "πρόσφυγες"!
    Ειδικά η αρχή, ήταν παραγωγή Χόλυγουντ, με τα ΑΡΔ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μας μεταφέρουν τον πόνο της "προσφυγιάς"!
    Σκηνές "δράσης" στα περίχωρα της Ειδομένης και σκηνές "αγαπησιάρικες" από 2-3 τύπους που "άνοιξαν" τα σπίτια τους για να φιλοξενήσουν λαθροΟΡΚ και ταυτόχρονα τον σκηνοθέτη της σειράς ... "Ξεριζωμένη γενιά" που παρακολουθούμε καιρό τώρα.....!
    Τα πάντα ΣΤΗΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά τον Αναστασίου τον σκέφτηκαν πολλοί, εγώ αντίθετα αναπολούσα εποχές Μαρκαριάν, Πεσέιρο, Κυράστα και Άγγελου.

      Πόνεσαν τα μάτια μου και το μυαλό μου από την αρχή παρά το γκολ. Μπορεί να έχω κουραστεί αλλά δεν μπορώ να μην βλέπω τα παιχνίδια με αντιπάλους όπως οι gay, ο Πάοκ και η Κούλα.

      Τσαμπουκάς; Ποιος τσαμπουκάς; Μαθήματα τσαμπουκά παραδίδει ο Καπετάνιος που τον έτρεμαν όλοι και όχι ο μικρός Γιαννάκης ο γαύρος.

      Σταμάτα τα επιβλαβή χόμπυ. Δεν βλέπω ειδήσεις σε ελληνικά κανάλια εδώ και πάρα πολύ καιρό. Βλάπτουν την ψυχική μου υγεία και την ηρεμία των γύρω μου αφού αρχίζω το μπινελίκι σε χρόνο dt.

      Διαγραφή
  5. den ksero billy exoume tin dinatotita na allaxei kati i na ta paratisoume teleios?andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου θέλεις ειλικρινή απάντηση ή την επιθυμία μου;
      Με αυτούς που μπλέξαμε σωτηρία δεν υπάρχει. Θα είμαστε μόνιμοι κομπάρσοι.
      Θέλω όμως να φύγει ο Μιχαλαριάς και οι υπόιποι από τον Ερασιτέχνη και ο Αλαφούζος απο την ΠΑΕ και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η πολιτεία ελέγξει όλες τις ΠΑΕ. ΟΛΕΣ.
      Ο Αλαφούζος έχει σχέση με την γνωστή εταιρία του δανείου αλλά αυτή δεν έχει έδρα στην Ελλάδα... Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Αν φύγει ο Αλαφούζος ο Ερασιτέχνης θα βρει τον δρόμο του χωρίς τα "παλικάρια" του Πουροφλορέα.
      Δυστυχώς όμως δεν βλέπω πως μπορεί να φύγει αυτός ο κωλόγαυρος από την ΠΑΕ.

      Διαγραφή