Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Δεν μίκρυνε η ομάδα, εγώ τη βλέπω μικρή. Έτσι Πουστροφλοράκια, Μιχαλαριά και Καρανάσο;


Για να κερδίσεις τον Πανθρακικό δεν χρειάζεσαι προπονητή. Ειδικά αν αυτός είναι ο Ιταλός ή ο Αναστασίου(και πέρσυ τα είδια είχαμε).

Για να κερδίσεις τον Πανθρακικό δεν χρειάζεσαι τα μαϊμουδίσια πέναλτυ των gay.

Για να κερδίσεις τους παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής χρειαζεσαι απλά παίκτες που να γνωρίζουν που παίζουν. Και όταν οι ακαδημίες έβγαζαν παίκτες τότε αυτοί γνώριζαν που παίζουν, όπως και οι ξένοι που ερχόντουσαν ήταν παίκτες Α διαλογής και όχι από το καλάθι ή τέως παίκτες.

ΥΓ Αλαφούζε, ξέρεις εσύ. Αύριο βάλε τον Θωμαϊδη να σχολιάσει τα πέναλτυ αντί για την ήττα που δεχθήκαμε ΚΑΙ φετος από τον Πανθρακικό.

4 σχόλια:

  1. Καλησπερα αδελφε.
    Δεν εγινε κατι μωρε,η τριτη ηττα μας απο Πανθρακα τα τελευταια 4 ετη..
    Και τι εγινε?
    Το μονο που μετραει ειναι που επιτελους βρηκε κατι να ασχολειται ο Pao1970(Μαραγκουδακης) και θα αποκτησει νοημα η ζωη του,οπως και των Καρανασων κλπ..
    Ολα καλα λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Σαν τι να έγινε δηλαδή;
      Υγεία υπάρχει, άρα αφού ο ΙΒΒ και η οικογένεια είναι μακρυά και την βρίζουν όλα πάνε καλά.
      Άλλες εποχές θα έλεγα "Δεν κατεβαίνεις Αθήνα να ..." και δεν θα προλάβαινα να φτάσω μέχρι την Λάρισα και οι αυθεντικοί Παναθηναϊκοί θα είχαν ... βάλει μυαλό σε όλα τα κωλόπαιδα. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά.

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ...ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ 2012 ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ THN ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΪΜΟΥ:
    1)15/09/2012:ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 1-0,ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΥΤΟΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΕΞΑΛΛΑ.
    2)19/01/2013:ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΜΠΕΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-1 ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΥΤΟΓΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΑΝΤΗΛΙ.
    3)20/10/2013:ΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΟΥΔΕΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-2 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ,ΕΝΩ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΟΥ...
    4)19/04/2015:ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΡΕΤΑΛΙΑ 2-1.ΗΤΤΑ-ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΤΟ TOYΪΤΕΡ Η ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Σ' ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣ@Σ,ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ 0-2 Η 0-3 ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ...
    5)20/12/2015:ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΤΕΣ 1-0 ΚΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ...

    ΥΓ:ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΑ ΛΙΜΟΤΑΓΑΡΑ...
    ΥΓ2:ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ GAY,ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔ Κ.Λ.Π.ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...
    ΥΓ3:ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ GAY-RIKH ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ SUPER-ΛΙΓΔΑΣ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΪΜΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαϊμού που γράφεις είναι πιο γαύρος από τους περισσότερους γαύρους. Άγαλμα πρέπει να του στήσουν έξω από το λυώμενο.
      Ξεχνάς όμως πως έχουμε υγεία. Υγεία καρκινοπαθή λίγα λεπτά πριν το θάνατο.

      Διαγραφή