Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Στον ασβέστη

6 σχόλια:

 1. Και αν τυχόν κάνεις το λάθος και τους κατακρίνεις, θα πεταχτούν οι όψιμοι "δημοκράτες"-υποστηριχτές των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" για να σε κατακρίνουν και να σε ρίξουν στο πυρ το εξώτερον ως αναχρονιστή και θα χρησιμοποιήσουν και το όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού για να σου αποδείξουν ότι δεν διακατέχεσαι από φιλεύσπλαχνες και φιλάνθρωπες ιδέες λέγοντας ότι Αυτός δεν διαχώρισε εν ζωή τους ανθρώπους......!
  Όπου τους συμφέρει, χρησιμοποιούν όπως τους συμφέρει, τα όσα είχε πει ο Χριστός!
  Κατά τ άλλα, όσοι τους κατακρίνουν/κράζουν δεν είναι καλοί χριστιανοί.

  Και από κοντά βέβαια, έχουν υπέρμετρη υποστήριξη από τα μμα, τα οποία βέβαια δεν νοιάζονται αν πεθαίνουν με όλους τους τρόπους Έλληνες, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αναδείξουν με κάθε τρόπο το "σωστό" της συγκεκριμένης απάτης.....!

  Δεν με νοιάζει τι κάνουν στα κρεβάτια τους όλοι αυτοί, αλλά να το κάνουν για τον εαυτό τους. Όπως αυτοί λένε ότι έχουν δικαίωμα στην ζωή, έτσι κι εγώ και τα παιδιά μου έχουμε το ίδιο δικαίωμα και δεν κάλεσα κανέναν απ αυτούς να τα διαπαιδαγωγήσει και να τους δείξει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.
  Και δεν μπορώ να κλείσω τα παιδιά μου σε γυάλα για να μην βλέπουν και ακούν τις πομπές τους.....

  ΥΓ: Προχτές έκραξα τον Παπακαλιάτη και τους κινηματογραφικούς, επειδή μετέφεραν την πρεμιέρα του Star Wars κατά μία εβδομάδα, για να παιχτεί το εξάμβλωμα που έφτιαξε.....
  Βρέθηκε κάποιος και διαμαρτυρήθηκε, και το σχόλιό μου διαγράφηκε.
  Δεν με πείραξε η διαγραφή και το εξήγησα στον καλό φίλο-συντονιστή, όσο το ότι βρέθηκε κάποιος που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως "άνδρας" και σχολίασε το δικό μου σχόλιο, αναγκάζοντας τον συντονιστή να το αποσύρει...
  Και βέβαια, πολύ καλά έκανε και το απέσυρε γιατί το μπλογκ δεν είναι δικό μου και δεν γράφω μόνο εγώ εκεί μέσα, και ούτε του κράτησα κακία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ σχολιάζω δυνατά και η φωνή ακούγεται. Όταν τρολάρω τους λέω "Καλά εγώ δεν είμαι ευαίσθητο αγόρι;" και πέφτει πολύ γέλιο.
   Όταν πάλι κάνει κάποιος το λάθος να προσπαθήσει να μου την πέσει λεκτικά ηα απάντηση είναι "Πάρε το τσαντάκι σου και χτύπα με"...
   Αν κάποιος το πάει σοβαρά, τότε αναλύουμε το τι κάνει η φύση αφού οι περισσότεροι είναι άθρησκοι.

   Ο "φασισμός" των "αντιρατσιστών" και υπέρμαχων του αδερφάτου είναι τόσος που πάλι καλά να λες που μόνο σου διέγραψε το σχόλιο και δεν έδωσε και στοιχεία σου στον άλλο. Ρατσιστή...

   Διαγραφή
  2. Μαγάρισαν και τον ιερό χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη τα μιάσματα...
   Οι άλλοι ντύθηκαν παπάδες και φιλιόντουσαν μπροστά στην μητρόπολη!
   Και υπήρχαν και ομάδες περιφρούρησης για να προστατεύσουν τους κύναιδους από την οργή των περαστικών.....

   Λύσσαξαν και τα τσοντοκάναλα...
   Επωδός τους τα ... "ανθρώπινα" δικαιώματα!
   Λες κι έλυσαν όόόλα τα προβλήματα των νορμάλ ιθαγενών και έμενε κι αυτό για να ολοκληρώσουν το "θεάρεστο" έργο τους....

   Ελπίζω μετά την ύβρι όλων αυτών να επέλθει και η νέμεσις....

   Διαγραφή
  3. Aμήν.

   Ζω για τη στιγμή που κάτι όντα σαν τον Πρετεντέρη και σία θα στερηθούν πολιτικά δικαιώματα κακι δημόσιο λόγο. Δυστυχώς δεν έχει πολλές πιθανότητες ένα τέτοιο σενάριο.

   Διαγραφή
 2. ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ-ΚΟΥΒΑΡΙΑ!!!
  ΠΝΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΩΠΟΡΤΕΣ--ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακάρι να τα ξεχωρίζαμε στην κούνια, αλλά δυστυχώς δεν ξεχωρίζουν τόσο μικρά.

   Διαγραφή