Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Πούστης με χαρτοφύλακα και πουράκι ζητά την ψήφο σου

Είναι από τα άτομα που έχουν κυνηγήσει τα αδέρφια του myPanathinaikos αλλά και εμένα. Αυτός έβαζε στρατό από ηλίθια πιτσιρίκια να γράφουν ύβρεις και απειλές. Είναι αυτός που σχολιάζει αρνητικά όποιον γράφει αλήθειες. Τελευταίος που σχολίασε είναι ο Αλέξανδρος. Οι αλήθειες πονάνε και δεν έχει μάθει να τις ακούει ή να τις διαβάζει. 

Αυτός ο πούστης λοιπόν έχει βάλει υποψηφιότητα για την Πούστικη ληστοΣυμμορία και ζητά την ψήφο όσων χαπακωμένων έχουν απομείνει να πιστεύουν πως αυτά τα καθίκια και ο φορέας είναι η λύση. Μάλιστα εξηγεί πως η απόφαση είναι δική του και μόνο. Δεν σταματάει όμως εκεί αφού μας "απειλεί" πως δεν θα αλλάξει και πως θα εκπροσωπεί τους όλους Παναθηναϊκούς. 

Δε συνεχίζω μιας και έχει γράψει ο πούστης ένα κατεβατό, αν και λέει πως δεν έχει εκλογικό μηχανισμό λες και το fb είναι κάτι άλλο. Μόνος του σκοπός είναι να βρεθεί σε διοικητική θέση όπως ο Manc(μήπως να γράψω και το όνομα του λαμόγιου;) και να διαχειριστεί χρήματα ή να έχει επαφή με τα τμήματα, βλέπετε αν στήσεις 1 παιχνίδι βγάζεις καλό κέρδος, στα 2 μεγαλύτερο και από τα 3 και πάνω το κέρδος αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις και είναι ικανό να καλύπτει τις ανάγκες σου για χρόνια.

Όξω πούστη από την Πανάθα, για τον ασβέστη είσαι μόνο.

4 σχόλια:

  1. Καλημερα αδελφε!
    Αυτος ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος για τον Παναθηναικο.
    Μπορει να δειχνει λουμοχτος αλλα ειναι πιο γαυρος και απο γαυρος!
    Ντροπη σε οποιον πιστευει πως ειναι Παναθηναικος και θα τον ψηφισει!
    Εστω και μια ψηφος υπερ του,ειναι ψηφος στον γαυρο!

    Εχει θυσιασει τη ζωη του για να διασυρει ανθρωπους στο ιντερνετ και να κανει αντιπολιτευση στον Παναθηναικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα.
      Αυτός κάνει μονίμως αντιπολίτευση αλλά δεν έχει να προτείνει τίποτα. Φαντάζομαι πως στο σπίτι του κοιτάζει τον καθρέφτη και κράζει τον ίδο του τον εαυτό.
      Τον θυμάμαι να στηρίζει Αλαφούζο και να είναι εθελοντής μπογιατζής στην Λεωφόρο.
      Καραγκιόζης του κερατά ο πούστης.

      Διαγραφή
  2. Βασίλη καλημέρα.
    Τελικά, όλα τα ερπετά αρχίζουν και βγαίνουν σιγά σιγά.
    Βλέπεις τελείωσε η χειμερία νάρκη, μυρίστηκαν φαί - όσο έχει απομείνει - και ενεργοποιούνται να το φάνε.
    Βάζουν το στρατό τους να απειλεί και ταυτόχρονα να αγιοποιεί τα συγκεκριμένα λαμόγια, κι ότι κάτσει.
    Πιστεύω ότι είμαστε στο τελικό στάδιο της διάλυσης του Παναθηναικού.
    Οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα ξεβρακώσουν όλους όσους συμμετείχαν σ αυτή την προσπάθεια και πλέον τον χειμώνα θα διαδεχθεί η άνοιξη.

    Χτες το συγκεκριμένο κατακάθι έστειλε στον Αλέξανδρο κάποιο από τα πρωτοπαλίκαρά του για να εξυμνήσει την ... αγνότητα του/της ντόρας.
    Απόρησα με την εγκράτεια του αλλά και όλων μας να του απαντάει ευγενικά και με επιχειρήματα στις όσες παπαριές έγραφε ο τύπος.

    ΥΓ: Χτες δυστυχώς χάσαμε τον θρύλο των ονείρων μας από το τσου-λου! Οι παραστάσεις του θιάσου του πειραιά θα συνεχιστούν στο γιουρόπα και θα είναι συλλεκτικές - καθ ότι μόνον μία!
    Εκείνο που με στεναχώρεσε όμως πιο πολύ ήταν η .... κατάντια της Άρσεναλ!
    Δεν μπορεί να κουβαλάς ένα τέτοιο όνομα και να πέφτεις στο επίπεδο του .... Πανθρακικού!
    Γιατί κι αυτός τόσα έριξε στην ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού στόλου, που λιμνάζει εκεί που καταλήγουν τα σκατά της Αθήνας!
    χοχοχο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Ο Θ.Μ. είναι αυτός που πάντα κάνει κριτική γιατί είναι ο νέος πάπας. Έχει το αλάθητο και μόνο κρίνει. Μέχρι που θα τον πάρει και αυτόν ο διάολος.
      Ο ίδιος δεν έχει στρατό, αλλά εκμεταλεύεται τα γιδοπρόβατα του τριώροφου.

      Μιλούσαν όλοι για ΑΜΚ αλλά σήμερα άκουσα πως θα την καλύψει όλη ο Αλαφούζος. Ποια ΠΣ και κουραφέξαλα θα έχει λόγο στην ΠΑΕ; Ας βάλει υποψηφιότητα και αυτό το "παλικάρι" και στο τέλος θα τους πηδήξει όλους ο γαύρος Γιαννάκης(αν τους κάνει δώρο τις μετοχές αφού θα μεταβιάσει και τα χρέη).

      Η επίθεση στον Αλέξανδρο είναι κάτι απόλυτα λογικό για όλους αυτούς. Όταν δεν έχουν επιχειρήματα κάνουν επιθέσεις. Όταν όμως τους κάνεις επίθεση εσύ, τότε κάνουν τους νεκρούς δίπλα σε κάδους.

      Ο θίασος του Πειραιά θα συνεχίσει τις παραστάσεις στο Γιουρόπα, αφού είναι επιτυχία ο αποκλεισμός με 9 βαθμούς. Μόνο για τον Παναθηναϊκό θα ήταν αποτυχία για τα ΜΜΑποχαύνωσης.
      Η Άρσεναλ έβαλε ΜΟΝΟ 3 γιατί έπαιζε με την γρουσούζικη φανέλα που δεν είχε νίκη. Αν έπαιζε με κάποια άλλη θα είχε τάληρο.

      Καλό ξημέρωμα Δημήτρη.

      Διαγραφή