Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Για δείτε κάτι κακόμοιρους "πρόσφυγες".

Σύροι μακελάρηδες στην Ελλάδα: Τεμάχισαν συμπατριώτη τους και πέταξαν τα κομμάτια του σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο

Σύροι μακελάρηδες στην Ελλάδα: Τεμάχισαν συμπατριώτη τους και πέταξαν τα κομμάτια του σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο

Ενα απίστευτο έγκλημα με δύο Σύρους δράστες και θύμα ένα συμπατριώτη τους κατάφερε να ανακαλύψει η Αστυνομία δύο χρόνια μετά.

Ενας 32χρονος Σύρος διακινητής προσφύγων μαζί με έναν 22χρονο ομοεθνή του είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας ενός 27χρονου Σύρου (φωτογραφία) πριν από περίπου δύο χρόνια στην Καλλιθέα.

Τον Ιανουάριο του 2014 ένας ρακοσυλλέκτης βρήκε ανθρώπινα μέλη σε κάδο στην Καλλιθέα, ενώ λίγες ημέρες μετά βρέθηκαν μέλη του ίδιου πτώματος σε ταξιδιωτικό σάκο στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο.

Τελικά δύο χρόνια μετά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί όλο το στόρι αυτού του απίστευτου εγκλήματος. Ο ένας δράστης είχε υποσχεθεί στο θύμα ότι θα τον μεταφέρει στη Σουηδία και μάλιστα πήρε 4.000 ευρώ για το σκοπό αυτό. Όταν όμως κάλεσε στο σπίτι του στην Καλλιθέα τον ανυποψίαστο 27χρονο, τότε μαζί με το συνεργό του τον δολοφόνησαν και στη συνέχεια τεμάχισαν το πτώμα του για το σκόρπισαν σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο.

Ο 32χρονος δράστης έφυγε για την Τουρκία και συνέχισε να διακινεί πρόσφυγες, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν συνελήφθη στην Λέρο. Τότε είχε καταδικαστεί και έκτοτε ήταν κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων όπου και τον εντόπισαν οι αστυνομικοί για το άγριο έγκλημα με θύμα τον συμπατριώτη του.

4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ...ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 10 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΙΣΑ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΡΙΟΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΟΤ-ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ...ΟΙ ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΤ@Ν@ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ Γ@ΜΟΥΣ@Ν Η ΜΕΡΚΕΛΟΠΟΥΤ@Ν@ ΜΕ ΤΗ ΣΟΪΜΠΛΕΔΟΠΟΥΤ@Ν@ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ HOTSPOT...ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΤΟΤΕ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη εδώ και χρόνια οι Αφρικανοί που ελέγχουν την πορνεία και τα ναρκωτικά στην Αθήν σφάζονται καθημερινά για το ποιος θα ελέγχει. Τα πτώματα είναι καθημερινό φαινόμενο αλλά μένουν στα αζήτητα αφού ήρθαν χωρίς χαρτιά και δεν υπάρχουν στοιχεία.
      Ζήτω ο αντιεξουσιατής ΓΑΠ, ο συμφοιτητής τους Σαμαράς και ο καταληψίας Τσίπρας..
      Ελπίδα πάντως υπάρχει.

      Διαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ'' ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΩΝ ''ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή