Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Προσβολή δημοσίας αιδούς

Έρχεται στη μνήμη μου ένα συμβάν από τα εφηβικά μου χρόνια τόσο διαφορετικό από όσα συμβαίνουν σήμερα.

Ήταν κάπου στο 1996 ή το 1997 και εγώ σαν μαθητής λυκείου πήγαινα φροντιστήριο στο κέντρο της πόλης. Ένα απόγευμα έγινε κάτι που με έκανε να γελάω και να θυμώνω ταυτόχρονα.

Περπατώντας στο δρόμο, κατεβαίνοντας την Αριστοτέλους, βλέπουμε ένα ζευγαράκι νεαρό που πάνω στον έρωτά τους έδωσε ένα ή και περισσότερα φιλιά στο στόμα. Παραπέρα βρισκόταν ένας "μπάτσος"(όχι δεν ήταν αστυνομικός το καθίκι αλλά "μπάτσος"). Με το που είδε το φιλί προσέγγισε το ζευγάρι και ξεκίνησε να τους απειλεί πως θα τους συλλάβει για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Σήμερα σχεδόν 20 χρόνια μετά τα πουστράκια και οι λεσβίες κάνουν παρελάσεις, προσβάλουν το θρησκευτικό μας αίσθημα, φιλιούνται δημόσια αλλά όλοι οι αστυνομικοί φοβούνται να εφαρμόσουν το νόμο, όπως θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση.

Το κακό ξεκίνησε από τα ΜΜΑποχαύνωσης και συνεχίστηκε με την πρώτη και την δεύτερη φορά αριστερά. Αν καταστραφεί το δομικό στοιχείο της κοινωνίας, ηοικογένεια, τότε η πτώση είναι θέμα χρόνου.

ΥΓ Πέφτουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

3 σχόλια:

  1. Πάντοτε η Ελλάδα μας στηριζόταν στο τρίπτυχο
    Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια.

    Την Πατρίδα άρχισαν να την ξεπουλούν από την επανεγκαθίδρυση (λέμε και καμμιά μαλ@κία να περνάει η ώρα!) της Δημοκρατίας, από τον "αείμνηστο" "Εθνάρχη" και συνεχίστηκε από τον σκατόψυχο που ακόμα και σήμερα κάποιοι νοσταλγούν (δείγμα της μαλακίας που δέρνει τους Έλληνες)!

    Τη Θρησκεία, φρόντισαν πρώτοι απ όλους οι ίδιοι οι .... ιεράρχες να την απαξιώσουν και ήρθε το τελειωτικό χτύπημα από την πρώτη φορά αριστερά του βλαμμένου προέδρου του δεκαπενταμελούς.....

    Είχε απομείνει η οικογένεια, παρά τα όσα προβλήματα δημιούργησαν οι κατά καιρούς νόμοι του μαλακαντρέα που μοναδικό σκοπό είχαν τη νομιμοποίηση της σχέσης του με την εθνική μας πουτάνα και τη διευκόλυνσή τους στα όποια σχέδιά τους.....
    Πλέον, με το "νόμιμο" της συμβίωσης των μιασμάτων από το μπάσταρδο που από ... πελταστής μολότωφ ξαφνικά βρέθηκε να κάνει τον πρωθυπουργό της χώρας, δόθηκε το τελειωτικό χτύπημα στον μοναδικό θεσμό που ίσως μπορούσε να κρατήσει την Ελλάδα.

    Όπως το έγραψες.....
    Πέφτουμεεεεεεεεεεεεεε.....
    Κι έχουμε χάσει και το εφεδρικό αλεξίπτωτο.....

    Καλή Χρονιά σ όσους απομείνουμε....

    ΥΓ: Ζητάω συγνώμη εάν στεναχώρεσα κάποιους που υποστήριζαν ή υποστηρίζουν ακόμα αυτούς που κατέστρεψαν την Πατρίδα μου.....!
    Αν και οι πούστηδες πλέον δεν έχουν αίσθηση της λύπης....
    Μες στην καλή χαρά είναι οι παλιοαδερφάρες.

    ΥΓ2: Βασίλη διέγραψε ότι νομίζεις ότι δεν κάνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +13
      Θα διέγραφα αν διαφωνούσα σε κάτι, αλλά δε διαφωνώ.

      Καλή χρονιά με γρήγορες εξελίξεις.
      Άντε να έρθει η ώρα που θα παίξουμε μπάλα με τα κεφάλια των ισλαμιστών.

      Διαγραφή
    2. +13 +1.....
      Με όλες αυτές τις εγχώριες εξελίξεις, μου διέφυγε το ... που θα βρούμε μπάλα για να παίξουμε ποδόσφαιρο!
      χεχεχε....

      Διαγραφή