Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Έτσι "πρέπει" να γίνει και έτσι θα γίνει

Πέναλτυ ακόμη και στην προπόνηση παίρνουν οι γαύροι.

Τελικά αυτοί στην βασιλόπιτα που θα κόψουν δεν θα βάλουν κέρμα αλλά σφυρίχτρα και το δώρο θα είναι ένα πέναλτυ.

Μέχρι και οι Ολυμπιακοί(υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι γαύροι) έχουν αηδιάσει με όλα όσα κάνει φέτος ο χοντρός και προσπαθεί να δικαιολογήσει ο κερατάς.

6 σχόλια:

  1. Είναι σαν αυτό που γράφει στο βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού, ότι στην Τριπολιτσά (της Αρκαδίας), οι τούρκοι αναγκάσθηκαν από τους κακούς Έλληνες επαναστάτες να εγκαταλείψουν τα .... σπίτια τους!

    Δεν υπάρχει γυρισμός, το έχουν τερματίσει και αλλάζουν πλέον την Ιστορία,όπως την ξέραμε...
    Σε όλα!
    Τίποτα δεν πρόκειται να μείνει όρθιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ακόμη δεν πιάσαμε πάτο. Η πτώση συνεχίζεται.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!
      ΑΔΕΛΦΕ BILL ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΣΑ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ.ΑΝΟΙΓΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ GAY-ROUS ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΦΩΝΑΧΤΑ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΥΡΙΚΟ-ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΑ Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ 4ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ,ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΟ-ΔΥΟ;;;;ΕΓΩ ΜΕΤΡΑΩ 6 ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΛΕΜΕ,ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ...ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΙΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΗΤΤΗΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΓΑΥΡΟΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ "ΘΡΥΛΙΚΟ ΡΕΚΟΡ"...ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΟΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ σε όλα εκτός από το ένα πέναλτυ του γαύρου. Το πέναλτυ που χτυπάει η μπάλα στο χέρι εγώ θα το έδινα. ΟΚ δεν προλάβαινε να το μαζέψει αλλά δεν παύει να είναι πέναλτυ άσχετα με την πρόθεση.
      Στα υπόλοιπα είπαμε...+13.

      Διαγραφή
    4. ΑΔΕΛΦΕ,ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞ' ΕΠΑΦΗΣ(ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚ' ΕΠΑΦΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ)ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΜΠAΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑΣ;;;AΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ...

      Διαγραφή
    5. Απο την ανάποδη δεν βλέπει το κορράκι τίποτα.
      Ακόμη και σε μικρη απόσταση ας πρόσεχε να μην το έχει απλωμένο. Τα ίδια θα έλεγα αν είμασταν και εμείς στη θέση του γαύρου.

      Διαγραφή