Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Γιώργος Καρανάσος...πιο γαύρος από τους Τρουμπίσιους

Από τη συνέντευξη που έδωσε στο sdna
Με πράσινο τα δικά μου σχόλια.

-Υπάρχουν φίλοι του Παναθηναϊκού που αναπολούν την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Η δική σου άποψη;
«Είμαι από αυτούς που ανοιχτά τάχθηκα εναντίον. Θεωρώ(θεωρεί, δεν είναι σίγουρος ή δεν το γνωρίζει...μάλλον δεν ξέρει να διαβάζει τη βαθμολογία της Ουέφα, τις προκρίσεις σε επόμενους γύρους και τα ποσά που έβαζε η οικογένεια χωρίς να προεισπράττει χρήματα) ότι έκαναν κακό στον Παναθηναϊκό και δεν άφησαν τίποτα. Δεν επιτρέπεται να είσαι αυτή η οικογένεια και να μην έχεις αφήσει ένα περιουσιακό στοιχείο στον Παναθηναϊκό. Να μην έχεις φτιάξει γήπεδο!(γιατί σε νοιάζει το γήπεδο αφού όταν η ομάδα ήταν πρώτη εσύ και άλλα κωλόπαιδα κάνατε ΑΠΟΧΗ; Η ομάδα έπαιζε σε άδειο γήπεδο και απειλούσατε κόσμο πως θα τους χτυπούσατε αν πάνε στο γήπεδο, κάτι που κάνατε πράξη λίγα χρόνια μετά) Θεωρώ ότι είχαν δίπλα τους λάθος ανθρώπους.(αυτούς που δεν σας έδιναν χαρτζιλίκι και κοίταζαν το καλό της ομάδας) Εμπιστεύτηκαν λάθος άτομα και ενδεχομένως αν είχαν ακολουθήσει άλλο μονοπάτι να μην είχαν εισπράξει τόση αντίδραση από τον κόσμο».(κόσμος είναι οι οργανωμένοι ΑΛΗΤΕΣ; τα μέλη της Π.Σ.; γιατί οι υπόλοιποι είμαστε περισσότεροι)
-Η άποψή σου για την εποχή της πολυμετοχικότητας και όσα ακολούθησαν μετά την διάσπαση;
«Ήταν μία ιδανική κατάσταση για τον Παναθηναϊκό.(φάγαμε, φάγαμε, φάγαμε και κάποιοι πήδηξαν και μερικές αθλήτριες. ας είναι καλά ο ΙΒΒ που αντί να πάρει τα χρήματα στην τσέπη τα άφησε στην ΠΑΕ) Την βλέπαμε όλοι με μεγάλη ικανοποίηση. Ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει γιατί και πως διαλύθηκε.(δεν το έμαθες; ο Πατέρα;ς έφαγε όλα τα χρήματα για να φέρει τον Ρ.Σόουζα αλλά δεν τους έκαναν οι Φαλκάο και Λεβαντόφσκι, μετά σιγά μην έβαζε το χέρι στην τσέπη) Δεν θεωρώ, όμως, ότι άφησε καμένη γη στον Παναθηναϊκό. Νομίζουν όλοι ότι η πολυμετοχικότητα άφησε χρέη και ήρθε ο Αλαφούζος. Είναι λάθος. Η πολυμετοχικότητα τελείωσε το 2010 και ο Αλαφούζος ανέλαβε το 2012. Αυτό το διάστημα έχει μεσολαβήσει πάλι μία κατάσταση με Βαρδινογιάννη. Εκεί και αν έγιναν λάθη...»(πιο γαύρος πεθαίνεις)

Καρανάσο μη δίνεις άλλες συνεντεύξεις αγόρι μου. Για εσένα ισχύει το "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς".
Σε λίγο θα μας πεις πως ο Τζέφρυ, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Τσίπρας έσωσαν την Ελλάδα από την καταστροφή ή πως ο Παναθηναϊκός κάνει μεγάλες Ευρωπαϊκές πορείες και διακρίνεται στην Ευρώπη.
Δεν κάθεσαι καλύτερα σπίτι σου εκεί στα Βου Που, που ψηφίζετε και τΣύριζα, και να πάρεις μαζί σου και τον Manc μπας και ξεβρωμίσει λίγο ο Σύλλογος. 
Ένας ένας να φεύγετε.

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.
    Τρεις κι ο κούκος έχουν μείνει, αλλά εκεί, γαντζωμένοι στην καρέκλα, να φάνε ότι έχει απομείνει από το κουφάρι της ομάδας.
    Πιστεύω να είδες/διάβασες/έμαθες για την φαρσοκωμωδία της Κυριακής.
    Μάλλον θα περιμένουμε αρκετά ακόμα για να δούμε την ιστορία να τους ξεβράζει όλους αυτούς.
    Και ναι, είναι πιο γαύροι από τους γαύρους.
    Δηλαδή οι ορίτζιναλ γαύροι, πόσο περισσότερο κακό θα έκαναν στην ομάδα?

    Όσο υπάρχουν τετράποδα που τσιμπάνε στο άκουσμα του ονόματος της επάρατης, δεν βλέπω σωτηρία.
    Γιατί συντηρείται ένας πόλεμος που ουσιαστικά έχει τελειώσει από το 2012, όταν και ανέλαβε ο εθνάρχης αλαφούζος να μας σώσει.

    Μετά τις ... γνώσεις και τη σοφία που απέκτησα την Κυριακή το απόγευμα, νοιώθω τα μηνίγγια μου να θέλουν να σπάσουν.
    Δεν υπάρχει σωτηρία, όπως δεν υπάρχει και για την Πατρίδα μας....

    Όσο "κυβερνούν" οι τέσσερις πληγές* της κοινωνίας μας, έτσι θα πορευόμαστε!

    * Γαύροι-Πασοκτζήδες-Γύφτοι-Ταξιτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερώθηκα για τη μεγαλειώδη ΓΣ της Πράσινης Συμμορίας. Τόσο κόσμο είχε που αυτοί θα χρειαζόντουσαν το ΟΑΚΑ(το γήπεδο του ποδοσφαίρου) για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των συμμετεχόντων.
      Οι πραγματικοί γαύροι ξύπνησαν και αρχίζουν να μην τρώνε το παραμύθι του χοντρού. Αυτοί ίσως καταλάβαιναν την ανάγκη της ύπαρξης ισχυρού αντιπάλου ώστε να βελτιώνονται και οι ίδιοι. Όσο για Αλαφούζο, Μαραγκουδάκη, Μιχαλριά και σία είανι ότι χειρότερο βρέθηκε στους κόλπους του Συλλόγου.

      Ηρέμησεεεεεε...υπάρχουν τα πιο σημαντικά που μας αφορούν όλους και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Πρώτα η πατρίδα και μετά η ομαδα.

      Διαγραφή
  2. Καλημερα αδελφε!
    Γελαει ο κοσμος με τα στελεχη του Φορεα.
    Πραγματικα γελαει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή