Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Για να μην ξεχνάμε ΤΙΠΟΤΑ



ΥΓ Από έναν "ομοφοβικό φασίστα" για κάθε "δημοκρατική" αδερφάρε με "όνομα" αλλά χωρίς αξίες και αξία.

5 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Καμία εντύπωση δεν προκαλεί το συγκεκριμένο παρτάλι με τα λεγόμενά του.
    Απλά μπαίνει κι αυτός στο γκρουπ των απάτριδων μισελλήνων μαζί με τους Πάγκαλους, τους Σημίτιδες, τους ΓΑΠ και τα λοιπά πουλερικά που τόσα χρόνια σαν μαλάκες ταίζουμε για να γελάνε εις βάρος μας.

    Η αποδόμηση των κανόνων και των αξιών στην Ελλάδα, άρχισε πολλά χρόνια νωρίτερα, από τότε που .... επανήλθε η Δημοκρατία σ αυτή την χώρα.
    Μόνο που η Δημοκρατία δεν το έμαθε ακόμα, ή μάλλον δεν το έμαθε ποτέ ότι επανήλθε!
    Όλα έγιναν στο όνομά της, αλλά ερήμην αυτής!

    Από τη στιγμή λοιπόν που βλέπεις κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες δωσίλογους να κυκλοφορούν ελεύθεροι και απλούς πολίτες να είναι έγκλειστοι για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ, κι απ την άλλη όλα τα αφγανομπαγκλαντεσιανοπακιστανοιδικά μπασταρδοπιάσματα να κυριεύουν σιγά σιγά τον τόπο μας με την ανοχή των παραπάνω δημοκρατικών και στο όνομα της .... ελληνικής φιλοξενίας, πιστεύω ότι η Ιστορία μας βαδίζει στον επίλογό της!

    Και για κάποιους που μπορεί να μου την πουν:
    ΝΑΙ ρε, είμαι φασίστας, εάν η αγάπη μου για την Πατρίδα μου είναι φασισμός, στα άδεια από φαιά ουσία (κ. μυαλό) κρανία σας.

    Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο δεν θα μας λένε φασίστες αλλά Χρυσαυγίτες(γιατί στοχοποιούν μόνο αυτό το κόμμα και το έχουν κάνει συνώνυμο).
      Άθεοι στο θρησκευμάτων, ξεπούλημα της Θράκης με ούτε έναν Χριστιανό βουλευτή Ροδόπης αφού η ΝΔ δεν εξέλεξε τον Στυλιανίδη και το Ποτάμι μαζί με τον Σύριζα είχαν Μουσουλμάνους στις εκλόγιμες θέσεις.
      Το μνημόνιο υπαγορεύει και το αμίμητο της κατάργησης των εθνικών εορτών. Αν μαζευτούμε όλοι οι υπόλοιποι όμως θα μπορέσουμε να παρελάσουμε, δημοκρατικά, μιας και αφήνουν ελέυθερους τους δρόμους σε αδρεφές, πουστράκια και λεσβίες. Αν δεν μας αφήσουν τότε θα το έχουν αποφασίσει "δημοκρατικά";
      Δεν θα προλάβουν Δημήτρη. Θα τους προλάβουν τα γεγονότα. Η Τουρκία έχει τους Κούρδους και ο Πόντος ξύπνησε. Η Ρωσία έστειλε και άλλα στρατεύματα στη Συρία. Ο πόλεμος θα πιαστεί τελικά από χαμηλά και στο τέλος η Ελλάδα θα βγει πάλι δυνατή.

      Διαγραφή