Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Το πλάνο προχωράει καλά. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό Ν.Σμύρνης.

Ο Αλαφούζος είπε πως θα καλύψει τη ζημιά των Ευρωπαϊκών αποκλεισμών και ήδη ξεκίνησε την απόσβεση. Αυτός ξέρει καλά τον τρόπο και τον έχει εξηγήσει και στον Αναστασίου.

Ο Αναστασίου, επειδή φοράει παντελόνια!!!, ανέλαβε μέρος της ευθύνης ΑΛΛΑ αμέσως μετά έριξε το σύνολο της ευθύνης ΠΑΛΙ πάνω στους παίκτες.

Ένας "Παναθηναϊκός" χωρίς πλάνο, χωρίς σχέδιο, με τους παίκτες να παίζουν σε άλλη θέση(ο Ζέκα στα μπακ) με αποτέλεσμα να είναι τόσο ακίνδυνοι που ο αντίπαλος προπονητής(Μαρίνος Ουζουνίδης) είπε πως περίμενε πιο καλό και επικίνδυνο τον "Παναθηναϊκό".

Δεν περιμένω να παραιτηθεί. Αν είχε τσίπα δεν θα είχε αναλάβει την ομάδα ποτέ. Πλέον δεν περιμένω τίποτα από αυτούς τους δύο, παρά μόνο αν γίνει το θαύμα και αποχωρήσει(αφού πρώτα αναλάβει το χρέος που δημιούργησε) ο Αλαφούζος.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τους Μπεργκ και Εσιέν να σκέφτονται πόσο σωστή ήταν η επιλογή που έκαναν. Και μπορεί το ζήτημα για τον Εσιέν να είναι το οικονομικό μιας και οι αποκλεισμοί του στερούν χρήματα, αλλά ο Μπεργκ ήθελε να παίξει στην Ευρώπη και να διακριθεί. Άντε λοιπόν να παίξεις μπάλα η ομάδα όταν ο κορυφαίος παίκτης της είναι τόσο δυσαρεστημένος.

ΥΓ Τουλάχιστον πήρε καλή απόδοση στον 1 του Ολυμπιακού Ν.Σμύρνης;

4 σχόλια:

  1. Για ακόμα μια φορά, ο απόλυτος ΤΙΠΟΤΑΣ, δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη και τις έριξε όλες στους παίχτες του που δεν τον ακούνε.

    Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή ο Θεός θα μας λυπηθεί και θα μας απαλλάξει απ΄αυτό το πράμα κι όσους τον υποστηρίζουν και του βαράνε παλαμάκια....

    Δεν θα μπορούσα βέβαια να ξεχάσω και την προεδράρα που έχει βάλει 19 εκατομμύρια - λέει - απ την τσέπη του!

    Περιμένω νέο κύκλο ... στήριξης από τους κόρφους, τα αεροκλανοφόρα, τους λιμανιώτηδες τις Δώρες, τις Λάρες και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις της υγείας.....!

    Το νου σας παιδιά, μην τα χάσουμε τα κελεπούρια....
    Και τι θα κάνετε μετά χωρίς μεροκάματο ........!

    ΥΓ: Για τους ποδοσφαιριστές δεν έχω κάτι να πω. Τόσο ξέρουν, αυτό παίζουν.
    Άλλοι είναι υπεύθυνοι που οι παίχτες αυτοί βρίσκονται στην ομάδα που κάποτε λεγόταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δημήτρη.
      Πριν λίγο διάβασα πως ο Αναστασίου είναι υπό κρίση από η διοίκηση. Ανέκδοτο πραγματικά.

      Είδα και το βίντεο που δείχνει πως πανηγυρίζει ο Ρισβάνης τη νίκη. Μάλλον αυτοί οι υο είναι υπεύθυνοι για όσα αισθάνεται αυτό το παιδί ενάντια στον Παναθηναϊκό.

      Διαγραφή
  2. Καλημερα αδελφε,καλημερα και σε ολα τα αδελφια που μας διαβαζουν..
    Απο την αρχη της εμφανισης του Αλαφουζου,σε γαυροφορουμ και γαυρομπλογκ φανατισμενων συνδεσμιτων της 7,εγραφαν πως ειναι ανθρωπος του Μαρινακη..
    Οι μασκες εχουν πεσει,μονο οι διανοητικα καθυστερημενοι δεν βλεπουν το προφανες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσες φορές και να το γράψεις, όσες φορές και να το πεις πάντα θα υπάρχουν τα γίδια που θα λένε ότι τυς σερβίρει ο κάθε βασιλαράς, Τσιμπίδας, Γαρής και θα ακολουθούν πιστά τους Μαραγκουδάκηδες κα ιτους Αλαφούζους.
      Αυτοί δεν είναι Παναθηναϊκοί, είναι φυτά.

      Διαγραφή