Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αγανάκτισα και έγραψα ότι μου βγήκε

Οι αντίπαλοι κάνανε μεταγραφές και εμείς μείναμε με κάποιους Βέμερ και Σάντσες γιατί ο Εσιέν θα αργήσει να παίξει, αν παίξει μπάλα. Βέβαια ανανεώσαμε τα συμβόλαια όλων των ΑΡΔ(Λέτα, Ματούλα, Λέτα και άλλες πολλές)

Οι αντίπαλοί μας παίζουν στην Ευρώπη, είτε γιατί το κατάφεραν με το νόθο του Σωκράτη, είτε γιατί πέρασαν με την αξία τους από τους προκριματικούς.

Ο κύριος αντίπαλος του Παναθηναϊκού, από αυτούς που παίζουν μόνο με παίκτες και χωρίς τη βοήθεια της ΕΠΟ και της Σoύπερ Λίγδας, πήρε ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και προπονητή που αλλάζει μπλούζες στη διάρκεια του αγώνα από τον ιδρώτα της αγωνίας και το πάνω κάτω και δεν κοιμάται στην άκρη του πάγκου όπως ο γνωστός εκπαιδευόμενος μάγος.

Σε αντίθεση με τους αντιπάλους εμείς αποκλειστήκαμε από μία μέτρια Μπρύζ και μία Καμπάλα. Ζημιά από τον λάθος σχεδιασμό;  3 εκ ευρώ από τα play off του Ch.L., 10+ εκ ευρώ από τους ομίλους του Ch.L.(τα οποία τα κάναμε χορηγία στους gay), άλλα πόσα εκ ευρώ του E.L. που χάθηκαν. Με αυτό τον σχεδιασμό που έγινε από πέρσι καταστραφήκαμε.


Ποιοι επέλεξαν την πρώτη θέση όταν ενώ γνώριζαν το πρόβλημα του Εσιέν τον επέλεξαν αλλά δεν τον έστειλαν να χειρουργηθεί άμεσα; Ποιοι αποφάσισαν αυτό το χρονοδιάγραμμα;  Ποιος σκάουτερ πρότεινε τον Βέμερ; Ποιος είδε την ομάδα και θεώρησε πως το ρόστερ είναι πλήρες;

Και επειδή εγώ δεν είμαι δημοσιοκάφρος δείτε τι απαντάει την 28/8/2015 ένας κατ' επάγγελμα δημοσιοκάφρος.
Δηλαδή η δεύτερη θέση κόντρα σε όλους και όλα αλλά η Ευρωπαϊκή καταξίωση είναι ίδια με την δεύτερη θέση τώρα και με την Ευρωπαϊκή ΑΠΑΞΙΩΣΗ και την πτώση σε θέσεις κάτω της εκατοστής. 

Είναι πολλά τα λεφτά Κριτή...μόνο που στο τέλος ο χορηγος σου δεν θα την πληρώσει σε αντίθεση με εσένα.

ΥΓ Πόσο μαλάκας αυτός ο Σαββίδης που ξήλωσε όλα τα γαυράκια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επένδυσε στον Άρνεσεν, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕ. 

3 σχόλια:

  1. Για να σταματήσεις πλέον να αγανακτείς, δες το παρακάτω σχόλιο σκεπτόμενου (!!!) σουβλατζή:

    "....ΝΙΚ-13 • 7 ώρες πριν
    α Αθλητικά ΝΕΑ λοιπόν της Τρίτης 17 Ιουλίου του 1979 στον υπότιτλο η εφημερίδα σημειώνει: «Πραξικόπημα μισή ώρα πριν το τέλος των προεγγραφών»ενώ στο κείμενο, που είναι ανυπόγραφο όπως συνηθιζόταν τότε, διαβάζουμε στον πρόλογο:

    «Το ΔΣ του Παναθηναϊκού – το πιο αποτυχημένο, ως γνωστό, σύμφωνα με ομολογία του, στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου – έδωσε χθες μια πρόσθετη απόδειξη της νοοτροπίας του: Μισή ώρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των προεγγραφών, αποφάσισε να δώσει την «εταιρία επαγγελματικού ποδοσφαίρου» στον κ.Βαρδινογιάννη, διαγράφοντας όλα όσα είχαν προηγηθεί και συνδέσει τις επαφές του, με την ομάδα του κ.Π.Γιαννακόπουλου.

    Η πραξικοπηματική αυτή ενέργεια, η οποία βαρύνει εξ΄ ίσου τα μέλη του συμβουλίου, περισσότερο δε, τον δήθεν αποσυρθέντα κ.Απ.Νικολαϊδη, αποδεικνύεται ότι είχε προσχεδιαστεί, δεδομένου ότι τα γεγονότα δεν δικαιολογούν ό,τι επακολούθησε".

    =====ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...=====
    ........................................................................................................................................................................................."

    Διαβάζοντας λοιπόν αυτό το πράμα, έχεις την εντύπωση ότι θα υπάρξει σωτηρία στο άμεσο ή απώτερο μέλλον?
    Διότι, όταν γράφει μαλακίες ο "επαγελματίας" δημοσιοκάφρος, λες εντάξει, απ αυτό προσπαθεί να ζήσει, θα γράψει και το κάτι τις του παραπάνω, έχοντας στην άκρη του μυαλού του - λέμε τώρα - ότι μπορεί να τσιμπήσει και κάτι έξτρα από το αφεντικό.....

    Όταν όμως βλέπεις νέα παιδιά, που εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε σαν σκέψη στ @ρχίδι@ των πατεράδων τους, να γράφουν τέτοιες παπαριές και να διαμορφώνουν την σκέψη συνομιλήκων τους, και ακόμα και ατόμων που για διάφορους λόγους δεν είχαν ποτέ ασχοληθεί με το τι έγινε το μακρινό 1979, με απώτερο σκοπό πιθανόν ένα η δύο σουβλάκια και λίγο χορταράκι, τότε καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει σωτηρία γι αυτήν την ομάδα......

    Αυτός είναι ένας λόγος που συνεχίζω να αντέχω να μπαίνω εκεί μέσα και να τα κράζω....
    Γιατί αν τα αφήσεις ελεύθερα να αλωνίζουν, θα σβήσουμε παντελώς από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
    Και δόξα τω Θεώ, είμαστε αρκετοί που τα επαναφέρουμε στη θέση τους όταν αρχίζουν και παρεκτρέπονται πολύ....

    Καλό βράδυ Βασίλη.
    Να δω πως θ αντέξουμε τη ζέστα που έφτασε και εδώ κάτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις έστειλες τη δικαίωση για τα όσα έγραφαν τα αδέρφια στο myPanathinaikos πολύ καιρό πριν. Πίσω από τον διχασμό πάντα ήταν οι Γιαννακόπουλοι. Τον κύριο Παύλο και τον "Τυφώνα" τους αγαπάω και τους σέβομαι αλλά ήταν πάντα η αιτία της γκρίνιας.
      Πλέον τη φάμπρικα συνεχίζει ο Τράκης με στρατό από ΑΡΔ και κεφαλές συνδέσμων.
      Οι πιτσιρικάδες μόνο copy-paste κάνουν και πατάνε αποστολή σχολίου.
      Καλό κουράγιο, γιατί τα πιτσιρίκια που ακολουθούν πιστά τις εντολές είναι κουραστικά μέχρι αηδίας.
      Καλό βραδυ Δημήτρη, από μία Θεσσαλονίκη που φέτος η ζέστη δεν πήγε διακοπές και μάλλον το ΣΚ θα μας ψήσει.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΕΥ Τ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Η ΣΤΗΜΕΝΟΣ!

      Διαγραφή