Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πάει και φέτος η Ευρώπη

Πάει και φέτος.
Υπήρχε η ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού πολλών νοσταλγών των μεγάλων Ευρωπαϊκών παιχνιδιών του Παναθηναϊκού. Νοσταλγών της ομάδας της σκλαβιάς. Της ομάδας που είχε πελάτισσα την PSV.

Τι να γράψεις και σήμερα; Σήμερα που η ελπίδα για κάτι καλό χάθηκε κάπου στο κέντρο της άμυνας.
Να σχολιάσω παίκτες;
Τι να γράψω για τον Κροάτη που μου έσπασε τα νεύρα και τον Στιλ που δεν έπαιξε όπως τα τελευταία παιχνίδια; Μήπως για τον Ζέκα που αποκτά "ασθένειες" που δεν ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό; Για τον εκπαιδευόμενο μάγο μόνο ένα πράγμα. Γιατί δεν έκατσες πάλι στην εξέδρα;

Το 1-0 έγινε αμέσως μετά από χαμένη ευκαιρία της PSV και ευτυχώς που έγινε γιατί δεν έπρεπε να το βάλει ο Ατζαγκούν, σε δεύτερο χρόνο, αλλά να έχει μπει σε πρώτο χρόνο.

Το 1-1 έγινε από λάθος επέμβαση του Τριανταφυλλόπουλου. Αυτό το παιδί όσο καλός έδειχνε πέρσι τόσο φέτος κάνει λάθη. Δεν μπορεί την πίεση; Κάτι πήγε στραβά; Δεν ξέρω, αλλά και αυτοί που γνωρίζουν δεν κάνουν κάτι για να διορθώσουν την κατάσταση. Κρίμα για τον πιτσιρικά. Από τη λάθος επέμβαση το γκολ ήταν εύκολη υπόθεση.

Ο προπονητής των Ολλανδών είχε σχέδιο και το έκανε πράξη. Με κατοχή και πολλή πίεση. Όμως ο Παναθηναϊκός είχε Πέτριτς. Ο Πέτριτς έβαλε ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις ξανά και ξανά. Ήταν λίγο πριν το ημίχρονο και αυτό το γκολ θα έδινε την ψυχολογία στους παίκτες να συνεχίσουν και στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσουν και να ελπίζουν στην πρόκριση.

Στην επανάληψη οι Ολλανδοί συνέχισαν πιστά το πλάνο του Κοκού. Πίεσαν και ισοφάρισαν. Μία ισοφάριση που προήλθε από θέση οφσάιντ. Χωρίς αμφισβήτηση ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, έκανε ευκαιρίες που δυστυχώς δεν τις έκανε γκολ και μετά ήρθε ο Βαϊνάλουμ να κάνει ότι δεν έκαναν οι Καρέλης και Ατζαγκούν. Η PSV  έκανε το 2-3. Το θετικό ήταν πως ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η PSV δεν έκανε το λάθος της Ολλανδίας και κράτησε το 2-3 που σημαίνει ουσιαστικά την πρόκριση(αν δεν χάσει από την Εστορίλ).

Εκνευριστικός ο διαιτητής που σφύριζε ότι να 'ναι. Κακοί και οι επόπτες που στο 2-2 δεν καταλόγισαν το οφσάιντ(μην έχετε την απαίτηση να ξέρω ποιος από τους δύο ήταν). Κάνει μ@λ@κίες ο Τασούλης και την πληρώνει ο Παναθηναϊκός(και ο Αστέρας, γιατί και εκεί άκουσα πως ο διαιτητής ήταν γτπ);

ΥΓ Για τα παιδιά του Πουροφλορέα όμως όλα είναι καλά αφού είναι λεύτερες και υγιείς. Πόσο πάει η ταρίφα δεν μας είπαν. Ένα ή δύο σάντουιτς. Απλά ή δίπιττα; Με αλοιφή ή χωρίς;

20 σχόλια:

  1. ΖΗΤΩ Η ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ κι εγώ να εξηγήσω αυτό το λαλαλα από τις ... Αλαφουζίτσες! (κατά το ρουβίτσες).
    Αυτές σκούζουν έτσι, χωρίς λόγο και χωρίς στην ουσία να βοηθούν την ομάδα ή να "τρομάζουν" τον αντίπαλο...!
    Πιο πολύ πιστεύω ότι έκραζαν οι ... πατατάκηδες παρά τα φλοράκια.....!

    Είναι κρίμα γιατί η παλιά Θύρα 13, ήταν όντως ΘΥΡΑ!
    Ετούτοι εδώ μόνο χορογραφίες και λαλαλα.....

    Για δε τον Αναστασίου.....
    Άσε μας ρε Αναστασίου....
    Ακόμα κι ο Ι. Φιλιππούστης στον ΑΝΤ1 μας δουλεύει.....
    Κι εσύ, έχοντας το απλανές βλέμμα της αγελάδας που την πηδάει ο ταύρος μια φορά το χρόνο και της τραβάνε κάθε μέρα τα βυζιά, μας δουλεύεις ψιλό γαζί.....!
    Κόψε πια αυτές τις εμμονές σου με τα σαπάκια που μας κουβαλήσατε εσύ κι ο κωλόγαυρος αγαπημένος των παιδιών, ή σήκω φύγε απ την ομάδα....
    Άντε μαθητευόμενε μάγε.....
    Ακόμα κι ο Αστέρας έχει ελπίδες να περάσει κι εσύ μας λές ότι είχες στόχο να μπεις στον όμιλο του ΟΥΕΦΑ....!
    Αν είναι δυνατόν να μιλάς έτσι και να είσαι ακόμα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δείγμα υγείας αυτή η συμπεριφορά των ... "οπαδών".
      Το πόσο γελάω όταν ακούω για sold out σε αυτό το γήπεδο δεν λέγεται. Κάναμε sold out στο ΟΑΚΑ και φαινόταν μικρό. Χώρια που ακόμη και εκεί η ατμόσφαιρα ήταν καλύτερη από την τωρινή.

      Δημήτρη κουράστηκα να ασχολούμαι με τον Αναστασίου.
      Αύριο θα ασχοληθώ πάλι με τον Νίνη και το κακό που κάνει σε επίπεδο νοοτροπίας. Όποιος καταλάβει κατάλαβε. Οι υπόλοιποι ας πάνε στο πεταλάκι.

      Διαγραφή
  3. Kαλημέρα Βασίλη!
    Πολύ σωστά τα γράφεις αδερφέ αλλά οι γαυροΠαναθηναικοί κοιμούνται τον ύπνο του μαλάκα...
    Κάποτε έκαιγαν την Παιανία και έδερναν τον Βαζέχα γιατι "δεν κερδίζαμε με θελκτικό ποδόσφαιρο" την Μπαρτσελόνα,την Άρσεναλ,την Πόρτο κλπ και τις κερδίσαμε "μόλις με 1-0" και ούρλιαζαν γιατι "πορείες κάνει μονο το ΚΚΕ" και έβγαζαν ανακοινώσεις υπερ του Κόκκαλη(οι σημερινοί ηγέτες του Φορέα και του ερασιτέχνη) οπου εκτός των άλλων έλεγαν πως αγοράζει διαιτητές γιατι αγαπάει την ομάδα του και πως τον θαυμάζουν και θα ήθελαν εναν Κόκκαλη στην ομάδα μας..
    Μην το ψάχνετε:η ηλιθιότητα του μέσου Παναθηναικου επέτρεψε στους γαυρους του Φορέα να μας διαλύσουν και το κατάφεραν.
    Ας ασχοληθούμε με κάτι αλλο μιας και απο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος δεν θυμιζει σε τιποτα τις αξιες και τις αρχες που αντιπροσωπευε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αδερφέ μου.
      Με βρίσκεις σύμφωνο με όσα γράφεις στο σχόλιο αλλά θα σου θυμίσω και που έχουμε ξανασυζητήσει. Αν δεν συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, τότε οι λίγοι με τα 5, 10 προφίλ που έχει ο καθένας και τα blog κλώνους θα νομίσουν πως κέρδισαν τη "μάχη" και πως έχουν την ομάδα στα χέρια τους. Είναι θέμα τιμής απέναντι στα καθίκια αυτά να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε όσο ακόμη αντέχει ο καθένας μας.
      Ο Δημήτρης αντέχει να μπαίνει και να στους κοντράρει στα δικά τους blogs/sites κάτι που εγώ μετά από κάποιες προσπαθειες αποστολής σχολίων, που είτε τα έβαλαν δίχως όνομα είτε δεν τα έβαλαν καθόλου, σταμάτησα να κάνω.
      Όπως μπορεί ο καθένας αδερφέ. Αρκεί να συνεχίζουμε την κόντρα στα γαυροβαζελάκια μέχρι να τους διώξουμε.

      Διαγραφή
    2. Γιατί έχω την αίσθηση ότι έχουν αρχίσει και νοιώθουν ότι πλησιάζει το τέλος τους;

      Από χτες το βράδυ Βασίλη, έβαλαν σε λειτουργία τη μηχανή κλωνοποίησης.
      Εμφανίσθηκαν δεκάδες νέοι χρήστες - υποστηρικτές (με μηδενική έως ελάχιστη έως τώρα παρουσία), της παρεούλας που λυμαίνεται την ομάδα και τρώει τις σάρκες της.
      Εντολή από το γραφείο τύπου: Βρίστε, ειρωνευθείτε, απειλήστε, φιμώστε όποιον έχει αντίθετη άποψη και διαμαρτύρεται για την κατάντια της ομάδας....
      Και δεν περιορίζονται μόνο στα ηνωμένα πράσινα βουστάσια......
      Έχουν διαμοιρασθεί και επιτίθενται και σε άλλα sites, όπως αυτό του Αλέξανδρου.
      Τουλάχιστον εκεί τα παιδιά είναι προετοιμασμένα και τους βάζουν στη θέση τους.

      Ακόμα αισθάνομαι ότι έχω τις αντοχές να αντιπαρέλθω αυτά τα μπάσταρδα πρεζόνια που αγωνίζονται για τον άρτο και τον μπάφο τον επιούσιο.

      ΥΓ: Μήπως είναι καιρός τ αδέρφια από το myPanathinaikos, ν ανοίξουν και ν αρχίσουν κι αυτοί την ολομέτωπη τελική επίθεση, μπας και τους στείλουμε στο διάολο μια ώρα αρχύτερα;

      Διαγραφή
    3. Μακάρι να είναι η αρχή του τέλους αλλά αυτή η διαδικασία γίνεται εδώ και καιρό. Ένας χρήστης με πολλά προφίλ και σε κάποιες περιπτώσεις με περισσότερα του ενός blog. Ξέρουν πως δεν έχουν άλλη άμυνα πέρα από τη βία(λεκτική σε ιστοχώρους ή κανονική στο γήπεδο) και αυτό κάνουν εδώ και καιρό. Είναι γυμνοί από αξίες, επιχειρήματα, χρήματα και ότι θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα.

      Το ΥΓ να είσαι σίγουρος πως θα διαβαστεί από τα αδέρφια, αλλά η απόφαση είναι δύσκολη υπόθεση. Όταν όλοι οι υπόλοιποι ήταν στη φράπα αυτοί τραβούσαν όλο το ζόρι. Θα δείξει το μέλλον.

      Διαγραφή
  4. δυστυχώς όπως και πέρσι στο πρωτάθλημα έτσι κι φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η ομάδα πληρώνει το κάκιστο ξεκίνημα της.Στην Ευρώπη η όλη ζημιά έγινε στην Πορτογαλία.Χθες χάσαμε σε ένα καλό παιχνίδι γενικά από μία ομάδα που τουλάχιστον μπροστά ήταν πολύ καλύτερη.Η άμυνα μας ήταν αλλού αν και δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν φάει πολλοί κόλλημα με τον Σίντεφελντ.Εγώ σε πολλά παιχνίδια όπως και χθες νομίζω ότι αν δεν ήταν αυτός θα είχαμε γράψει πολύ παραπάνω τεμάχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη τρέχει να προλάβει τον αντίπαλο επιθετικό και ο αντίπαλος έχει πιει καφέ και έχει δει και την Ακρόπολη. Τραγικός. Ποιον να κράξεις; Πιτσιρικάδες χωρίς παραστάσεις ή τον Κροάτη της Εθνικής Κροατίας; Έβγαλε ένα στη γραμμή αλλά η παρουσία του δεν δίνει σιγουριά στους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
    2. o ρόλος του Σιντεφελντ υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήταν να κυνηγάει τους αντίπαλους παίχτες.Αυτό έπρεπε να το κάνουν άλλοι αλλά όταν βλέπεις τους νεότερους του να τους περνάνε σαν σταματημένους οι αντίπαλοι τι περιμένεις από τον Κροάτη.

      Διαγραφή
    3. Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό θα ΕΠΡΕΠΕ και να τρέχει. Μου θυμίζει σε ποιότητα τον Μόρις, που όσο είχε μπροστά του τον Ρενέ έπαιζε αλλά μετά ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Οι νεότεροι δεν έχουν να μάθουν κάτι από αυτόν και βλέποντας συμπεριφορές που μένουν ατιμώρητες και άλλες που επιβραβεύονται μένουν αδιάφοροι.

      Διαγραφή
  5. Και ποιοι θα αναλαβουν την ομαδα? οι νοσταλγοι του τσακα ? εσυ δηλαδη με τους φιλους σου?
    Σιγουρα με το Βλασση τωρα θα ειχαμε κανει 2 διπλα ευρωπη και θα χαμε μουρινιο προπονητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας φύγει η Πράσινη Συμμορία με τους Αλαφούζο, Αβραμίδη, Μαραγκουδάκη, Μιχαλαριά αλλά και κάποιους παλαίμαχους σαν τον Κωνσταντίνου από τον Παναθηναϊκό και θα δεις ποιοι θα έρθουν. Τουλάχιστον αυτοί που έχουν ενδιαφερθεί έχουν χρήματα και όχι χαρτάκια από τη μονόπολη.
      Ο Τσάκας ως απών είναι αυτός που έχει μηδενικό μερίδιο ευθύνης. Οι παραπάνω τι μερίδιο ευθύνης ανέλαβαν;

      Διαγραφή
    2. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποιοι εχουν ενδιαφερθει επισημα? Με στοιχεια με προτασεις με με?
      Που ηταν ο Τσακας οταν τον περιμενανε στο Δ.Σ να φερει τα λεφτα?
      Που ειναι ο πριγκηπας αν ειναι πριγκηπας και δεν ειναι πακιστανος?
      Αυτη η κοροιδια δεν επιασε στο κοσμο του Παναθηναικου και απορω ακομα ποιος βρισκεται πισω απο αυτην!

      Κατα τα αλλα φυσικα και αν ερθει επενδυτης καλως να ερθει γιατι ο Παναθηναικος αυτη τη στγμη με λιγα χρηματα παραπανω 3-4 εκατ. μεταγραφες χτυπαει πρωταθλημα ανετα.
      Ενα δεξι μπακ οπωσδηποτε παιχτη στο κεντρο και εναν αντι του Πετριτς που κινειται στη μετριοτητα με εξαρσεις ποτε ποτε..

      Διαγραφή
    3. Όχι ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
      Να σου πουν πρώτα για τις πόρτες που έκλεισαν όταν ζήτησαν να πάρουν τον Παναθηναϊκό από την Πράσινη Συμμορία και μετά ψάξε τον Τσάκα.
      Τις μαλακίτσες στη Λέτα και τη Δώρα που σου τις μαθαίνουν. Εδώ δεν περνάνε. Το κατάλαβες ή θέλεις προφιτερόλ;

      Διαγραφή
    4. Το δεν θελω σημαινει ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΤΑΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να κανω το κομματι μου!
      Ποιοι εκλεισαν πορτες σε ΠΟΙΟΥΣ????
      Ο Γιαννακοπουλος ακομα να βαλει λεφτα.- Βλεπεις εσυ κανενα προθυμο?Να βγει να δωσει μια συνεντευξη?
      Να πει θελω να βαλω χρηματα αλλα ξερεις κατι οχι με αυτη τη διοικηση η με διαφορετικο πλανο διοικησης?

      Δεν μου μαθαινει κανεις τιποτα αυτοδιδακτος ειμαι εσυ παλι εχεις περασει φροντιστηριο Derby
      αχ κωστα μου εφυγε ο φειζαλ και δε θα παρουμε το ροναλντινιο και το σικαμπαλα!

      Διαγραφή
    5. Το ΔΕΝ ΘΕΛΩ σημαίνει ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
      Σε φίλους που εμπιστεύομαι έχω μιλήσει για να γνωρίζουν, αλλά για να το πω σε εσένα θα έπρεπε να μάθω και να βελάζω. Μπε μπε μπε μπεεεεεεεεεε.

      Δεν είναι όλοι οι επενδυτές πρόθυμοι καραγκιόζηδες για να βγαίνουν και να δίνουν συνεντεύξεις. Γιατί δεν ρωτάς τις φίλες σου, τη Δώρα και τη Λέτα. Γνωρίζουν.

      Αν είσαι αυτοδίδακτος τότε πολλά Μπεεεεεεεε και το σανό θα ρέει άφθονο.

      Δρόμο ρε γίδι που θέλεις και να σχολιάζεις με τα επιχειρήματα της πλάκας που τα πέφτουν σαν χάρτινοι πύργοι αρκεί να θέλει κάποιος να ασχοληθεί μαζί σου σοβαρά. Εγώ πάλι δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου σοβαρά.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα Βασίλη.Με τους ανώνυμους δεν αξίζει να ασχολείσαι δεν καταλαβαίνουνε και δεν ξέρουνε τι τους γίνεται.Επιχειρήματα της πλάκας και IQ ελάχιστο.Τώρα για την ομάδα τι να πούμε απλά δεν μπορεί έχει γίνει πλέον νάνος απο τους ελευθερωτές.Εδώ ακόμα πανηγυρίζουνε το γκόλ του Πέτριτς και θαυμάζουνε τον προπονητή που έχουμε.Η χειρότερη PSV των εποχών μας έβαλε 3 γκόλ για πλάκα γιατί πολύ απλά είχε πλάνο σαν ομάδα και προπονητή.Όχι άλλη ελευθερία καλύτερα ΣΚΛΑΒΙΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές φορές ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φανεί η "γύμνια" τους. Ο συγκεκριμένος βέβαια δεν είχε καν πλάνο στο τι θα γράψει κα ιτι θα πει. Δεν πρέπει να είναι παω από 15. Γ@μάει και δέρνει πίσω από την οθόνη και μέσα από το πληκτρολόγιο.
      Καλημέρα Μάνο.

      Διαγραφή