Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Παράνομος σταθμός της Deutsche Welle μεταδίδει Νταλάρα στον Βόλο!

Δύο μόλις ημέρες μετά την ρητή απαγόρευση των τραγουδιών του Γιώργου Νταλάρα από τον Αχιλλέα Μπέο, η δημοτική αστυνομία εντόπισε σταθμό του εξωτερικού στα βραχέα που αγνόησε επιδεικτικά τις εντολές!
Σε αυτή τη φωτογραφία-ντοκουμέντο που βρέθηκε στα χέρια της δημοτικής αστυνομίας Βόλου, δύο «κουλτουριάρηδες» ακούν παράνομα Νταλάρα μπροστά σε μια φωτογραφία του Δημάρχου που γράφει στο μέτωπο «Dalaras Lives» (Ο Νταλάρας Ζει)

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η νέα δημοτική αρχή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, με στόχο να εντοπίσει τους «οργανωμένους θύλακες ανυπακοής», που μαζεύονται σε γιάφκες για να ακούσουν τραγούδια του απαγορευμένου Γιώργου Νταλάρα, από την Deutsche Welle.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «συνωμότες  κουλτουριάρηδες», που για λόγους ασφαλείας επικοινωνούν μεταξύ τους με ψευδώνυμα, έχουν προμηθευτεί παλιά ραδιόφωνα λυχνίας και συγκεντρώνονται με πλήρη μυστικότητα για να ακούσουν το λεγόμενο «μουσικό πρόγραμμα της αντίστασης».
Ως γνωστόν, ο νέος Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε λίγες ημέρες πρόκειται να τιμήσει σε ειδική τελετή την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη παραδίδοντάς τους το κλειδί της πόλης.

Στα πλαίσια αυτής της νέας πολιτιστικής επανάστασης, ο δήμαρχος επέβαλε ειδική playlist σε όλους τους ραδιοσταθμούς της Μαγνησίας, προκειμένου να βοηθήσει τον λαό, να στραφεί σε αυθεντικούς καλλιτέχνες που τον διασκεδάζουν, χωρίς να τον κάνουν να νοιώθει κατώτερος ή αγράμματος.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου