Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αισχρός και ξεδιάντροπος

Χρόνια τώρα παραπλανούσε τον κόσμο με τα γελοία και πληρωμένα, πολλές φορές, ρεπόρταζ που έκανε. Πάντα σαν καλός ΑΡΔ, εντολοδόχος νεοταξίτης ξεχνούσε την ουσία και εξέταζε όλα τα θέματα επιφανειακά και μονόπλευρα.

Πλέον πήρε την εντολή να μαζέψει κάποια πρόβατα που πήγαν να φύγουν από το μαντρί. Χωρίς πλάνο, χωρίς στόχους, χωρίς θέσις για την Ευρώπη και πολλά, αν όχι τα περισσότερα "στελέχη" του μορφώματος αυτού χωρίς τις βασικές γνώσεις για την Ε.Ε. και με αδυναμία να απαντήσουν τι θα κάνουν. Η απάντηση είναι "Να βγούμε πρώτα και μετά θα σας πούμε τι θα κάνουμε."

Πλέον ξεπέρασαν τα όρια με δύο αισχρά, σεξιστικά και απόλυτα παραπλανητικά σποτ. Αναμενώμενο. Είναι ο ίδιος που έκλεινε τα μάτια στις σφαγές των Αμερικανών στη Σερβία, αυτός που έβριζε τους ειρηνικά συγκεντρωμένους(αγανακτισμένους) Έλληνες πολίτες και αυτός που ενώ αγιοποίησε τον Π.Φύσσα ξέχασε όλες τις άλλες δολοφονίες από οπαδούς του "αριστερού" χώρου.

Πάρε το σακίδιό σου και τράβα στα αφεντικά σου γελοίο ανθρωπάριο.

(είναι επιλογή μου να μην διαφημίσω αυτόν τον γελοίο γράφοντας το όνομά του, το όνομα από το μόρφωμα που δημιούργησε και μη βάζοντας βίντεο από τα σποτ)

1 σχόλιο: