Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Happy Birthday To Me

Ήταν 23 Μαΐου 2012 όταν...
έκανα την πρώτη ανάρτηση σε αυτό το blog. Σαν ΒΤΚ είχα στείλει πολλές στα αδέρφια στο mypanathinaikos αλλά αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του blog.
Από τότε πέρασαν 12 μήνες, 365 ημέρες, 545 αναρτήσεις(αυτή έχει τον αριθμό 546), 947 σχόλια και αρκετές προβολές σελίδων. 

Στον 1 αυτό χρόνο άλλαξαν πολλά. 

Σε προσωπικό επίπεδο και σαν Βασίλης μπορώ να πω πως είμαι σε καλύτερη κατάσταση, ίσως πολύ καλύτερη, από πέρσι. Αν όμως έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στις χαρές που είχα και να τις ανταλλάξω με τα δυσάρεστα γεγονότα που είχαν πολλοί φίλοι, θα το έκανα ευχαρίστως. 

Σε επίπεδο blog ακόμη υπάρχουν ελλείψεις και ατέλειες. Σύντομα ελπίζω να καλύψω μία έλλειψη. Από τις πρώτες μέρες δέχτηκα θερμή υποδοχή, από φίλους και αντιπάλους. Οι δεύτεροι δεν διάβασαν την πρώτη μου ανάρτηση και έχαναν άδικα τον καιρό τους.

Επειδή η επανάληψη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν εδώ μέσα θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλους τους διαχειριστές του mypanathinaikos(Laplace, Σκεπτόμενος, Αλχημιστής, Κουρσάρος, Άλφα, Geo, ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν) τα αδέρφια αναγνώστες και σχολιαστές του mypanathinaikos(Γάκης, Νεοκοσμίτης, disgo, lazycook, Χάρης Νικολάου, Κυριάκος, Πράσινος Ρέντης, ΧΕΛΙ, fotis, Σπύρος, kat, Αντρέας, Θοδωρής, Παύλος, σίγουρα ξεχνάω κάποιους αλλά είναι πολλοί) αλλά και στον Δημήτρη-Ρέθυμνο που το τελευταίο διάστημα τα λέμε συχνά και τον Heil Gap που με τιμά με την εμπιστοσύνη του και τις αναρτήσεις του. Δεν ξεχνώ τον Κωνσταντίνο από το eglimatikotita.gr που και αυτός με τίμησε με την εμπιστοσύνη του. 

Για να σοβαρευτούμε λίγο διαβάστε παρακάτω.
Τι ΔΕΝ θέλω να διαβάσω σε σχόλιο:
1 Να τα 100στήσεις, γιατί δεν θα είναι λογικό στα 133 και μισό να είμαι blogger.
2 Να τις/τα 1000σεις(τις αναρτήσεις ή τα σχόλια), γιατί θα σημαίνει πως θα με θέλετε για λιγότερο από 1 ακόμη χρόνο

και λόγω της περίστασης ταιριάζει και το τραγουδάκι

Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την κοινή πορεία και υπόσχομαι όσο μπορώ να τη συνεχίσω.

10 σχόλια:

  1. Καλή λευτεριά εύχομαι στην ομαδάρα μας. Και σε σένα ευτυχία και πολλές προσωπικές επιτυχίες. Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου ευχομαι να μη σταματάς να τους γ@μ@ς..
    Στεγνα..
    Όλους αυτούς που ηδονίζονται με τη μιζέρια και την καταστροφή της ομάδος μας..
    Είσαι από τους ελάχιστους καθαρούς ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ..
    Συνεχισε αδερφέ..
    Στο τέλος θα καταλήξουμε να διαβάζουμε μόνο για τον Αλαφ-Ούζο που είναι οπαδός (!) και τον Φλορέα που μόνο αυτός πάει στα γήπεδα (όπως χτές στο μπασκετάκι ε;)..
    Α ρε πανάθα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Βασίλη να είσαι πάντα και να σου δίνει ο Θεός υγεία και δύναμη, να συνεχίσεις να γράφεις και να τους τα χώνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδελφε , καλησπερα. Σου ευχομαι παντα δυνατος και να σκας απο υγεια ,αλλα κυριως σου ευχομαι εναν γιο καποια στιγμη. Μην ξεχνας το χρεος και μην αφηνουμε κανενα να το ξεχναει. Σου εχω αφιερωσει σε ανυποπτο χρονο , δυο τραγουδια , το Χρεος των Καρμα και το stand strοng ,stand proud των vicε squad. Με ολη μου την αγαπη και υποστηριξη σε αυτο που κανεις οριστε και ενα τριτο,, exploited - baet the bastards............ lazycook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και διαφωνώ σε πάρα πολλά θέματα οι απόψεις σου παρουσιάζουν πάντα ενδιαφέρον και αποτελούν τροφή για σκέψη και γόνιμη συζήτηση (ενίοτε και αντιπαράθεση) για τον Παναθηναϊκό μας και όχι μόνο. Παρακολουθώ το blog σου όπως παλιότερα και το my panathinaikos σου ευχομαί ολόψυχα πάνω απο όλα υγεία και πολλές αναρτήσεις με το τριφύλλι στην καρδιά ...όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γίγαντα Billy!! Σου εύχομαι υγεία και δύναμη! Όλα τα άλλα θα βρεθούν στην πορεία. Για την ομάδα κάνω μόνο μια ευχή... Να μπει ένα τέλος στον εμφύλιο. Όταν θα βρω χρόνο θα γράψω κάτι περισσότερο... Να είσαι καλά! Και να ξέρεις πως ακόμα και αν δεν βρίσκω χρόνο για σχολιασμό, το blog σου το επισκέπτομαι καθημερινά!!
    disgo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπέρα αδελφέ.

    Σου εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις για όσο αισθάνεσαι την μαχητική σου φλόγα αναμμένη!

    Σε ευχαριστώ ξανά για την βοήθεια σου και τις συμβουλές σου στο δικό μου μπλογκ(κοντεύω χρόνο και γω,χεχε)που ήταν υπερπολύτιμες στα πρώτα μου βήματα.

    Να σαι πάντα καλά με υγεία και ας ελπίσουμε η ομάδα και η χώρα να δουν καλύτερες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Είναι πολύτιμες και χρήσιμες, γιατί όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τη σημερινή κατάσταση στις τάξεις των οπαδών της ομάδας αλλά και στη διοίκηση τότε χρειάζεσαι πάντα δίπλα σου τους φίλους, τους αδερφούς σου.

    Πρώτα ο Θεός(και το εννοώ) να είμαστε όλοι μας καλά στην υγεία μας και θα συνεχίσετε όσο με αντέχετε να με διαβάζετε και εγώ όσο αντέχω να γράφω!!!

    ΥΓ Τρελέ μάγειρα lazycook, δεν προσπέρασα τα δύο πρώτα τραγούδια που είχες αφιερώσει και το Χρέος είναι από όταν το πρωτοάκουσα από τα αγαπημένα μου. Αν όταν λέγαμε «Ελλάδα» την αισθανόμασταν θα είχαμε άλλη πορεία σαν χώρα και σαν πολίτες αυτής της χώρας.
    ΥΓ2 disgo σειρούλα θα ορκιζόμουν πως εσύ είχες ξεχάσει να βάλεις όνομα μιας και είχαμε πολλές διαφωνίες. Μην το σκέφτεσαι που δεν σχολιάζεις γιατί γνωρίζω πως έχεις πολύ τρέξιμο αυτή την εποχή. Καλή δύναμη.
    ΥΓ3 Ανώνυμε ο Γάκης είσαι; Μετά τον disgo με τον Γάκη διαφωνούσαμε συχνά στα της ομάδας γιατί σε εθνικά, ιστορικά, κοινωνικά κ.α. θέματα συνήθως συμφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι αδερφέ ενάς απλός κόκκος απο την άμμο την πράσινης λαοθάλλασας του κοιμώμενου γίγαντα είμαι που παρακολουθεί την κατρακύλα του Παναθηναϊκού μας ανύμπορος να αντιδράσει. Ευχομαί κάποια στιγμή αυτοί που μπορούν και που κρατάνε τις τύχες της ομάδας στά χέρια τους να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους και να καταλάβουνε πως μόνο ενωμένοι θα δούμε τον Παναθηναϊκό μας εκεί που τον ονειρευόμαστε και του αξίζει πρωτίστος όμως πιστεύω πως πρέπει να το καταλάβουμε εμείς άλλωστε έχουμε λίγα να χωρίσουμε (εν αντιθέση με αυτούς που έχουν τα πολλά) και μας ενώνει η απέραντη αγάπη για το τριφύλλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή συνέχεια ΒΤΚ τόσο διαδικτυακά όσο και στην προσωπική σου ζωή.Χαίρομαι που μέσα από το μπλογκ σου συνεχίζεται ο υγιείς διάλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή