Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ FORUM From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Για να μην σχολιάσω εγώ το κείμενο της ανάρτησης βάζω τμήμα του που θα σας προετοιμάσει για το μέλλον.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

και

Υ.Γ.3
Α ναι και κάποιοι άλλοι ισλαμοφασιστες που προ τριών μηνών ανέβασαν στο facebook φωτογραφίες καμαρώνοντας για το πώς δολοφόνησαν ένα γατάκι ….
Θαυμάστε λοιπόν όσο προλαβαίνουμε πρίν το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο … τους προστατευόμενους των συριζαίων και πασοκο-νεοδημακρατών γιατί … @#$%^&

Αρχίζει έτσι,
Διαβάζοντας ένα άρθρο σχετικά με το νέο “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο … στα σχόλια των αναγνωστών του είδα την απορία μια σχολιάστριας ….  «για το τι λέει ο τσίριζα για αυτό το νομοσχέδιο;» ….
Θα ήθελα λοιπόν πολύ να της απαντήσω … ότι : ο νεοταξίτης τσιριζας ή συριζας ή με όποια άλλη ονομασία μας συστηθεί όλα αυτά τα χρόνια …. χα, χα, χα …. ( εδώ μου θυμίζει κάτι μπουμπούκια του υποκόσμου που όταν τους συλλαμβάνανε οι μπάτσοι, μας τους περιέγραφαν και με τα δέκα τους ονόματα-παρατσούκλια … ώστε να γίνει αντιληπτό σε όλους το ποιος επιτέλους συνελήφθη  ) …. μάλλον «θα κάνει ότι έκανε και τον Οκτώβριο του 2010» όταν η E.E. ψήφισε τον πρώτο της νόμο "καταπολέμησης του εξτρεμισμού".


3 σχόλια:

  1. http://heilgap.wordpress.com/2013/05/11/%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CF%87/

    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ … ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ !

    From HEIL GAP ( or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόλαβα και το είδα πριν μου το στείλεις και πριν το βάλεις και στο δεύτερο.

      Διαγραφή
  2. yparxei kai sto http://heilgap.blogspot.nl/2013/05/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή