Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Υπό του ΜΗΔΕΝ

Υπό του μηδέν η απόδοση των περισσοτέρων παικτών της ομάδας. Διασώθηκαν οι Καρνέζης και Τριανταφυλλόπουλος. Ο πρώτος γιατί αν δεν ήταν και αυτός θα χάναμε και ο δεύτερος γιατί μπορεί να μην έδειξε τα φοβερά στοιχεία αλλά για πρώτο παιχνίδι και για την ηλικία του δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από κάποιον άλλο και το πιο σημαντικό είχε διάθεση να παίξει.

Από που να αρχίσω από τον άφαντο στην θέση του Σπυρόπουλο, από τον εξαφανισμένο Βιτόλο, τον "θέλω μία μπάλα μόνος μου" Κουίνσι, τον Λάζαρο που δεν τράβηξε καθόλου παρά το δοκάρι, τον Λουκά που δεν έκανε τίποτα πέρα από τα βασικά, τον "χοντρό" Φορναρόλι, τον κακό Σισοκό, τον Πίντο που απλά έκανε τα αυτονόητα χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω όπως και ο Μαρίνος, τον Πετρόπουλο  που δεν έκανε ευκαιρία(αν του έδιναν και μία σωστή πάσα...). Ο Ζέκα δεν μπορεί να κριθεί λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής και ο Μαυρίας για εμένα ήταν καλός στο πρώτο μέρος, ή τουλάχιστον καλύτερος από τους υπόλοιπους. Όσο για τον "εγκέφαλο" που κοιμάται στην άκρη του πάγκου, συνεχίζει να μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

"ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ", το ακούσατε ή πρέπει να το διαβάσετε για να το καταλάβετε; Ισχύει για όλους. Παίκτες, προπονητική ομάδα και διοίκηση. Δεν καταλαβαίνετε πως ο κόσμος βράζει και δεν σας θέλει; Μας κάνετε περίγελο όλων. Μας κάνετε να μισούμε το ποδόσφαιρο. Μας στερείτε μία από τις ελάχιστες απολαύσεις που μας είχε απομείνει. Δεν θα σας περάσει.

ΥΓ Δώρο από εμένα η πρόβλεψη για την ήττα από το ημίχρονο στο παιχνίδι της Πέμπτης που θα είναι και over. 
ΥΓ2 Ακόμα και τώρα είμαι σε υπερένταση, έχω τρελά νεύρα και με το ζόρι γράφω μήπως και ηρεμήσω. Με τον Αστέρα παίζαμε ρε, όχι με την Ρεάλ.

5 σχόλια:

  1. Πόσο ακόμη θα μας κάνουν να χτυπιόμαστε δεν ξέρω.
    Η ομάδα απλά δεν είναι ΟΜΑΔΑ, ο καθένας εκεί μέσα έμοιαζε λες και δεν γνώριζε τον άλλο, λες και δεν ήξερε που βρίσκεται ο συμπαίχτης του ή που θα έπρεπε να βρίσκεται. Παράδειγμα το κόψιμο προς τα μέσα του Βύντρα που σαν έφτασε στο κέντρο μπροστά από την περιοχή κλεισμένος μπροστά και δεξιά δεν είχε ανέβει ούτε ένας από τα αριστερά για να πάρει πάσα! Ο Σπυρόπουλος ήταν ακόμη πίσω από την μέση του γηπέδου.
    Σε πάνω από 10 φάσεις δεν έβρισκες παίχτη στο κέντρο που θα μπορούσε να σπάσει την μπάλα.
    Ο Κουίνσι ξεχνιότανε να κοιτάει τους αντιπάλους και να βολοδέρνει στις άκρες.
    Ο Σισοκό δεν έφερε καμία άνοιξη.
    Ο Πετρόπουλος στις τρεις πάσες που πήρε οι δύο ήταν έξω από την περιοχή.
    Ο Φορμαρόλι έμοιαζε με το παιδάκι που τραβάει το σακάκι των περαστικών και σε καμία περίπτωση για επιθετικό.
    Οι στημένες φάσεις λες και δεν δουλεύονται καθόλου στις προπονήσεις, ότι κάτσει.
    Καμία συνεργασία, κανένα πλάνο και ελάχιστο πάθος... σαν πλοίο που οδηγείται στα βράχια με σβηστή μηχανή επειδή ο καπετάνιος τα έριξε όλα στην τύχη βάζοντας τους μούτσους στο μηχανοστάσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ ξεκινούσαμε για επίθεση και δεν έκανε κανένας κίνηση πέρα από αυτόν που είχε την μπάλα. Όλοι στατικοί σαν αγάλματα.
      Όταν σε όλο το παιχνίδι κάναμε μία ευκαιρία, το δοκάρι, τι να πεις παραπάνω.
      Κατά τα άλλα για την ξεφτίλα της ομάδας έφταιγε πρώτα ο ΙΒΒ και έπειτα ο κ.Τσάκας.
      Δεν πάνε να δουν αν έρχομαι λέω εγώ, γιατί αν δούνε τον απλό οπαδό της ομάδας ξαφνικά θα λερώσουν τα βρακιά τους όλοι τους.
      Κουράστηκα ρε φίλε να γράφω τα αυτονόητα, αλλά δεν θα τους περάσει.

      Όλοι ΕΞΩ(οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα και θα είναι όλοι οι μικροί).

      Διαγραφή
  2. Ένα στιγμιότυπο συμβολίζει την κατάντια αυτής της ομάδος. Ο Χριστουδολόπουλος στα γόνατα με τα χέρια σε προσευχή να ουρλιάζει σαν κατίνα: "Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ" στο κοράκι για να πάρει το πέναλτυ... Αυτό τα λέει όλα για το ποιό είναι πλέον το επίπεδο της άλλοτε ιστορικής ομάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παναθηναϊκός δεν λογίζεται να ζητιανεύει σφυρίγματα.
      Πρέπει να φύγει ο παππούς μπας και δούμε άσπρη μέρα.

      Διαγραφή
  3. Αν το αριθμητικό χρησιμοποιηθεί σαν "σημείο"-ορόσημο δεν κλίνεται. Για τους πληρωμένους βλάκες που δεν έβγαλαν ούτε το δημοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή