Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ρατσισμός ή πολιτισμική διαφορά;

Όταν στον μουσουλμανικό κόσμο είσαι Χριστιανός είναι έγκλημα, σε οδηγούν στο θάνατο ακόμη και με παραποιημένες αποδείξεις. Μπορούν ακόμη και με ψέματα να ξεσηκωθούν και να κάνουν ταραχές παντού. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ΜΕΓΙΣΤΟ ΨΕΜΑ πως πήραν από μουσουλμάνο τις ΣΕΛΙΔΕΣ που είχε φυλαγμένες στην κωλοτσέπη μέσα σε άλλο χαρτί και τις πέταξε; Κανείς ή τουλάχιστον κανείς κάτοικος Αθηνών. Η Αθήνα έγινε κόλαση άσχετα αν ένας σοβαρός και έντιμος μουσουλμάνος έλεγε πως είναι στημένα τα επεισόδια.Απαγορεύεται να φωτοτυπήσεις, να σχίσεις, να φέρεις σε επαφή με σωματικά υγρά(ιδρώτας) ή να φερθείς με ασέβεια στο Κοράνι. Δηλαδή ο μουσουλμάνος που κατηγόρησε πως του έσχισαν τις σελίδες ήταν ή ψεύτης ή άπιστος. Τίποτα από τα δύο πράκτορας ήταν.

Όταν βιάζουν σε μουσουλμανική χώρα ένα κορίτσι οι υπόλοιποι τους επευφημούν. Όταν λιντσάρουν κάποιον Χριστιανό όλοι συμμετέχουν και τον χτυπούν ακόμη και νεκρό. Αλήθεια έγινε κάτι αντίστοιχο σε Χριστιανική χώρα(Ορθόδοξη ή Καθολική ή άλλου δόγματος); Δεν θα βρείτε τέτοιες συμπεριφορές, όσο και να ψάξετε. Στις Χριστιανικές χώρες φτάνουμε στο αντίθετο άκρο. Βγαίνει το κάθε άρρωστο μυαλό και λέει ότι θέλει χωρίς να λογοδοτεί πουθενά. Η Ελληνο-Αγγλίδα Dr. Φρ. Σταυρακοπούλου άθεη με διδακτορικό Θεολογίας στην Οξφόρδη διδάσκει την Εβραϊκή Βίβλο και μας ενημερώνει πως ο Θεός είχε σύζυγο. Καλά τα λες για τον Θεό για τον Αλλάχ μπορείς να μας πεις κάτι; Είναι γελοίο να θέλουν όλοι να ασχολούνται με τον Χριστιανισμό επειδή δεν έχουν βίαιες αντιδράσεις, ενώ αφήνουν στην ησυχία τους κάθε πιθανή και άτοπη κοσμοθεωρία. Αλήθεια θα μας πει κανείς γιατί οι «επαναστάτες» σε Αίγυπτο, Λιβύη και Συρία κατέσφαξαν Χριστιανούς και κανένα μεγάλο δίκτυο δεν είπε τίποτα;

Ας ασχοληθούμε και με τους Εβραίους, τους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου. Αυτοί ποτέ δεν έκαναν τίποτα κακό, πάντα οι άλλοι έφταιγαν όπως και στον Β΄ ΠΠ όπου ένας Εβραίος τους έκανε σαπούνι...και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα. Φυσικά και ζήσαν αυτοί καλά αφού μετά τον Β΄ ΠΠ οι Εβραίοι αποκτήσαν εδάφη για να δημιουργήσουν κράτος. Τυχαίο ε; Ας πάρουν και αυτοί ένα κομμάτι γης για κράτος...Αλλά πως συμπεριφέρονταν πάντα οι Εβραίοι απέναντι σε Έλληνες και Χριστιανούς; Μήπως να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε τι γράφει το Ταλμούδ; Μήπως να δούμε τι παραδέχθηκε η Ι.Σ. της Εκκλησίας της Ελλάδος μετά από σειρά επιστολών του Κ.Πλεύρη; "Αι απαξιωτικαί και δυσφημιστικαί αναφοραί του Ταλμούδ περί του προσώπου του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι γνωσταί και έχουν τύχει της πρεπούσης κριτικής αξιολογήσεώς των εκ μέρους Ορθοδόξων Ακαδημαϊκών διδασκάλων. "
Μήπως να ξεχάσουμε και ότι άγνωστοι βάνδαλοι έκαναν γκράφιτι σε τοίχο του Ναού στην Ιερουσαλήμ  γράφοντας «Θάνατο στον Χριστιανισμό»; Μήπως πως το ίδιο είχαν κάνει και στο μοναστήρι του Σταυρού;

Ας δούμε τέλος και την στάση των Άγγλων, "Θα κοροϊδεύουμε τον Χριστό, αλλά όχι τον Μωάμεθ". Αυτό μας είπε το αφεντικό του BBC για να απαντήσει στις επικρίσεις για τα αισχρά βίντεο που προβάλανε. Κατά τα άλλα God save the Queen ...

Τώρα για πείτε μου ρε στραβάδια, ανιστόρητα, γίδια, παιδιά του μπαμπά και της μαμάς που δεν εργαστήκατε αλλά και δεν διαβάσατε ποτέ ποιοι είναι οι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;
Εγώ και οι όμοιοί μου δεν θέλουμε φανατικούς, δολοφόνους, παιδόφιλους, βιαστές, κλέφτες, βέβηλους, αισχρούς και φορείς μικροβίων στην χώρα μας ή όλοι εσείς που μας χαρακτηρίζετε έτσι;
Όταν φάγατε τις ψιλές από τους ισλαμιστές ήταν καλά; Ο ισλαμιστής δεν καταλαβαίνει τον όρο άθρησκος ή άθεος. Θεός για αυτόν είναι ο Αλλάχ και αν δεν τον πιστεύεις θα πρέπει να πεθάνεις.
Μελετήστε το παράδειγμα των ΗΠΑ, είναι ένα πολύ καλό και επίκαιρο case study.
Και για να σας βοηθήσω ηλίθια όντα, η βασική διαφορά είναι πολιτισμική. Εμείς(όχι και εσείς μέσα στο εμείς) έχουμε πολιτισμό και αυτοί όχι.

2 σχόλια:

  1. Αυτό, που δεν αντιλαμβανόματε (ή κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε) είναι ότι ο πραγματικός ρατσισμός, είναι αυτός εναντίον του δικού μας συστήματος αξιών.
    Κι αυτό που τους ενοχλεί -όλους αυτούς- είναι ότι στο μεγαλύτερο τμήμα του, αυτό το σύστημα αξιών, είναι με ρίζες ελληνικές.
    Το πιο χειρότερο δε, είναι ότι εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε, ότι τους ενοχλεί ακριβώς αυτό: Η Ελληνική προέλευση αυτού του συστήματος αξιών.
    Εύχομαι και ελπίζω να μην βρεθούμε προ "εκπλήξεων"...πολιτιστικών που η πραγματωσή τους, θα σημάνει και τον αφανισμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα στα δύσκολα κάποιο αόρατο χέρι μας προστατεύει, αυτό μου δίνει ελπίδα.
      Πυρ ομαδών δεχόμαστε, από τηλεόραση, Τύπο, καλλιτέχνες. Όταν όμως όλοι φτάσουν στο ίδιο σημείο γίνονται «Ρατσιστές». Τρανό παράδειγμα ο Κούνδουρος, πριν και μετά την ληστεία μετά ξυλοδαρμού.
      Λες και ντρέπονται που είναι Έλληνες και έχουν αυτή την κληρονομιά(πνευματική, πολιτισμική). Αυτοί αδερφέ είναι απλά Ελληνόφωνοι δούλοι.

      Διαγραφή