Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Racism made in Greece

Ρατσισμός είναι,
να μην μπορείς να βγεις από το σπίτι σου με το που θα σκοτεινιάσει ενώ ο άλλος να κόβει βόλτες προκαλώντας τον φόβο
να πληρώνεις κάθε φόρο και εισφορά και το Κράτος να μην σε προστατεύει από όσους σε κυνηγάνε, αλλά μόλις τους πάρεις αμπάριζα να σε σέρνουν στο αστυνομικό τμήμα
να μπαίνεις στα ΜΜΜ και να πληρώνεις εισιτήριο ενώ αυτοί όχι
να σε ελέγχει ο ελεγκτής αν έκοψες εισιτήριο και να σου επιβάλει πρόστιμο αν δεν το έκανες ενώ σε αυτούς όχι
να πηγαίνεις στο νοσοκομείο και να πληρώνεις 5€ ενώ αυτοί τίποτα
να έχεις ένα σπίτι, να το καταλαμβάνουν και να μην μπορεί η αστυνομία να τους βγάλει και να σε προστατέψει
να μην μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα την γνώμη σου εκτός αν συμφωνείς με τα αφεντικά τους
να διακινούν ναρκωτικά μέρα μεσημέρι, να μην μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, και το Κράτος να τους αφήνει ελεύθερους
να ελέγχουν την πορνεία, με άρρωστες μη ελεγμένες πόρνες, και πάλι το Κράτος να αδιαφορεί για την Δημόσια Υγεία
να σου έρχεται η εφορία και ο Δήμος για το παραμικρό και αυτοί να πουλάνε ελεύθερα τα λαθραία και παράνομα προϊόντα τους

Όπως καταλάβατε όλοι εμείς είμαστε ρατσιστές...αλλά και πολύ ηλίθιοι που αφήσαμε κάποιους κάτοικους αυτής της χώρας να εκλέξουν ακόμη μία ανεύθυνη Κυβέρνηση.

Αλήθεια εγώ που είμαι θύμα ρατσισμού ποιος θα με υποστηρίξει που είμαι ΛΕΥΚΟΣ, ΕΛΛΗΝ και ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ;

Όποιος επιθυμεί ας προσθέσει ότι ξέχασα με σχόλιο.

16 σχόλια:

  1. KSEXASES OTI AN THELOUN MAS PIDANE KAI TIS MANADES KAI TOUS KLANOUME MIA MANTRA @@ GIATI EXOUN POLITIKO ASULO KAI PITSES BLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η παρατήρησή σου.
      Ξέχασα επίσης πως αυτοί μπορούν να μας βρίζουν τα θεία ενώ εμείς ούτε να το σκεφτούμε(ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι πάνω από όλους και από όλα).
      Αυτοί μπορούν να σκοτώνουν αδέσποτα και εμείς δεν μπορούμε να πετάξουμε ούτε χαλίκι σε αδέσποτο που πάει να επιτεθεί.

      Διαγραφή
    2. SE KANO REPORT AMESOS STO DIOKSI ILEKTRONIKOU EGLIMATOS GIATI KAPOU MESA STO KIMENO DIAVASA ALLAH...
      KAI EPIDI EISAI LEUKOS...

      Διαγραφή
    3. AGAPITE BTK EKTOS APO TO ASULO POU IPA KAI TO *( LOL)REPORT MOU, KSEXASA NA SOU PO GIA TA PEDIA SOU POU THA PATHOUNE FUMATIOSI PROS TO PARON KAI ISOS KAI PANOUKLA STO MELON. KALI TUXI FILE
      KAI BY THE WAY THE EIMAI RATSISTIS . TOUS MISO OLOUS TO IDIO DEN KANO DIAKRISEIS.

      S. international

      Διαγραφή
    4. Μεγάλωσα βλέποντας Αφρικανούς φοιτητές στα λεωφορεία και δεν είχα προβλήματα μαζί τους. Έχω δουλέψει, ως συνάδελφος, με αλλοδαπούς σε εργοστάσιο και πάλι δεν είχα πρόβληματα. ρατσιστής δεν είμαι με όποιον δεν θέλει το κακό μου(και των υπολοίπων) αλλά γίνομαι αν κάποιοι επιθυμούν να με βλάψουν με σύστημα και την κάλυψη των ανωτέρων.

      Διαγραφή
  2. H διακηρυσσόμενη «ένταξη» των λαθρομεταναστών στην ελλη­νική κοινωνία, όταν αφορά εκατο­ντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, είναι το ψευ­δώνυμο του εποικισμού. Αυτού που επικυρώνει και νομιμοποιεί τετελεσμέ­να γεγονότα.
    Με επιδεικνυόμενη άλλωστε σπουδή προς την κατεύθυνση αυτή, από διάφορους και με διάφορο μέσα, περιλαμβανομένης της ιδεολογικής τρομοκρατίας περί «ρατσι­σμού», αποσκοπεί ακριβώς στη δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων, πριν αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός τα τεκταινόμενα και τις πραγματικές τους συνέπειες και αντιδράσει αποφασιστικά.
    Στο πνεύμα αυτό, έχει αναληφθεί, με­ταξύ άλλων, εκστρατεία για την κατάρ­γηση του ισχύοντος δικαίου περί ιθα­γένειας, που είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, και την εσπευσμένη αντι­κατάσταση του από το λεγόμενο δίκαιο του εδάφους.

    Προφανώς, μία τέτοια εξέλι­ξη θα διευκόλυνε την αδιάκριτη πολιτογρά­φηση και ελληνοποίηση των πάντων. Για λόγους συναισθηματικού επηρεασμού και προετοιμασίας του εδάφους, προτάσσεται η νομιμοποίηση των παιδιών των λαθρομετα­ναστών, για ν' ακολουθήσει, στη συνέχεια, ως ανθρωπιστικό μέτρο, η νομιμοποίηση και των γονέων, μετά η επανένωση των οικογενειών με τα μέλη που ζουν ακό­μα εκτός Ελλάδος και. τέλος, η παροχή ελ­ληνικής ιθαγένειας στους πάντες.

    Σύμφωνα με τις επίσημες προβλέ­ψεις, 5.000.000 αλλόφυλοι τριτοκοσμι­κοί μουσουλμάνοι (πέραν των άλλων μεταναστών από τα Βαλκάνια) θα έχουν κατακλύσει τη χώρα μας μέσα σε δέκα χρόνια.
    Αυτά δεν τα γράφει ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε ο Στόχος... Είναι από το κεντρικό θέμα της Καθημερινής της 10 05 2009 και το ρε­πορτάζ του Σταύρου Λυγερού (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_10/05/2009_314188).

    Δείτε το παρακάτω video:
    www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός.
      Πέρα από αυτά που γράφεις είναι και το γεγονός πως όλοι οι ΛΑΘΡΟ είναι άντρες(ή το 95% από αυτούς) και σε άρθρο στο ΥΓΡΟ ΠΥΡ(δεν μπορώ να ελέγξω την αυθεντικότητά της "εξομολόγησης" του Αιγυπτίου) έλεγε ένας Αιγύπτιος γιατί είναι όλοι σχεδόν άντρες και πως όλοι είναι δολοφόνοι, ηθελημένα ή μη, και πρέπει να περάσει η 20ετία πριν επιστρέψουν στην πατρίδα τους, http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8952.html
      Το κακό είναι πως οι κυβερνώντες εθελοτυφλούν εις βάρος των Ελλήνων και οι Έλληνες τους αφήνουμε να μας κυβερνούν.

      Διαγραφή
  3. polu mou arese to artho giauto ekana spam comments. bravo ston billy

    S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8952.html
    oreo link . thank you for posting
    s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλά τρομερό άρθρο...
    να σαι καλά ρε φίλε BTK που έκανες τον κόπο να πεις αυτά που νιώθουμε όλοι μας(η σχεδόν όλοι μας,όπως φάνηκε με την χθεσινή απόφαση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ αδερφέ.
      Κοίτα και εσύ να συνεχίσεις την προσπάθειά σου και μην σταματήσεις στις δυσκολίες, αυτός ο δρόμος έχει πολλές. Μπορεί να μην συμφωνούμε σε όλα, αλλά έχουμε ακόμη κρίση και συνείδηση, για αυτό γουστάρω τρελά την παρέα του http://mypanathinaikos.wordpress.com/.

      Διαγραφή
  6. Βλέποντας τα έτσι μαζεμένα, όλα τα παραπάνω αληθή γεγονότα, αναρωτιέσαι ποιος έχει περισσότερα δικαιώματα και ποιος είναι ο "ξένος" σε αυτή τη χώρα...

    Φυσικά ακόμη αναρωτιέμαι τι το "ρατσιστικό" κρύβεται στο Αφρικανοί, που περιλαμβάνει 55 κράτη-εθνικότητες εξ ορισμού, και δεν υπάρχει στα χιλιάδες ανέκδοτα για Πόντιους που δηλώνουν και χαρακτηρίζουν 1 και μόνο συγκεκριμένη καταγωγή!

    Για άλλη μία φορά πολύ σωστός αδελφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια. Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν σε επίσκεψη και εκεί το πληκτρολόγιο έγραφε μόνο Αγγλικά και δεν συμπαθώ τα γκρίκλις.
      Δυστυχώς κατάντησε ο Έλληνας να φοβάται στον τόπο του αυτούς που θα έπρεπε να τον τρέμουν(όχι από φόβο, αλλά από το μεγαλείο του). Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους...

      ΥΓ Πρέπει να λογοκρίνουν και τον αξέχαστο Ζαμπέτα για το «ο ΜΑΥΡΟΣ, ο ΣΚΥΛΟΣ, ο ΑΡΑΠΗΣ, ο ΤΑΜ-ΤΑΜ-ΤΑΜ».

      Διαγραφή
    2. Σαν 1η σκέψη θα έλεγα ότι θα του την είχανε πέσει από παντού οι γνωστοί "αντιρατσιστές" του κώλου... αλλά μετά φέρνω στο μυαλό τον συχωρεμένο και γελάω!.. γιατί πιστεύω ότι θα τρώγανε τόσο μπουζούκι στο κεφάλι που θα έτρεχαν ως το Λονδίνο αντοπάριστοι!!! Αν και τότε ήταν αλλιώς, μόνο το βλέμμα του θα έφτανε!

      Διαγραφή
    3. Με έκανες να γελάσω και εγώ. Πολύ ωραίος αδερφέ.

      Διαγραφή