Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Φιλικά, προετοιμασία και διοικητικά

Είναι μέρες που δεν θέλω να γράψω λέξη, αλλά είναι και μέρες που δεν έχω να γράψω κάτι. Όταν αυτά τα δύο συνδυαστούν τότε και η μία λέξη είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί. Ας σχολιάσω όμως λίγο την προετοιμασία και τα φιλικά, μιας και δεν έχω γράψει κουβέντα για ότι έγινε στην Αυστρία.


Ουδέν Σχόλιο.
Μάγκες αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω. Δηλαδή εσείς τόσο καιρό θέλετε να μαθαίνουν όλοι τι έγινε στα αποδυτήρια; Θέλετε να ξέρετε γιατί χώρισε έτσι τις ομάδες στο εσωτερικό διπλό ο Φερέιρα;


Ας κάνει ο προπονητής ότι θέλει, ας χωρίσει τις ομάδες όπως αυτός επιθυμεί. Ας χρησιμοποιήσει όποιο σύστημα επιθυμεί, ας κάνει όποιες αλλαγές θέλει. Όταν θέλετε εσείς να κάνετε κάτι και το σχεδιάζετε θέλετε να γνωρίζουν όλοι τον σχεδιασμό. Ή ακόμα πιο απλά, είστε έξω και βλέπετε κοπέλα που σας ενδιαφέρει και ανάλογα με τις συνθήκες σκέφτεστε τρόπο προσέγγισης, τι θα κάνετε δηλαδή θα φωνάζετε τις σκέψεις σας; Μάλλον όχι. Ο Φερέιρα γιατί να πρέπει να γνωστοποιεί σε όλους τους υπόλοιπους(οπαδούς και αντιπάλους) τις δικές του; Δηλαδή να πει πως δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας ή πως η ομάδα είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική μηχανή; Δοκιμές κάνει ο κόουτς και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τον άφησαν ικανοποιημένο οι παίκτες με την απόδοσή τους. Τα αποτελέσματα δεν λένε τίποτα, ειδικά αν θυμηθώ τι κάναμε στις δύο Μιλανέζες(Ίντερ και Μίλαν). 

Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει όλους τους παίκτες που επιθυμεί από την αρχή. Όχι δηλαδή πως τους είχε πέρσι, ότι ακριβώς έγινε και φέτος. Και στην πρώτη στραβή θα έρθουν οι καλοί μας δημοσιοκάφροι και θα μεταφέρουν τις δηλώσεις των καλών μας παλαίμαχων για τις ευθύνες του προπονητή. Μετά θα γίνει πάλι η ομάδα πουτ@ν@ αλλά τους παίκτες-συνεργάτες των ΑΡΔ δεν θα τους ακουμπήσει κανείς γιατί οι φυλλάδες, τα ραδιόφωνα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα εξυμνούν αυτούς τους παίκτες.

Αφού οι σκηνές από ταινία προσεχώς(remake των προηγούμενων ετών) είναι κάτι που δεν θέλουμε να δούμε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν πολλοί που πανηγυρίζουν με τον «σωτήρα» Αλαφούζο(τελικά τον βρήκε τον Πρίγκηπα ή ακόμα τον ψάχνει;) που οι εγγραφές στην Π.Σ. είναι λιγότερες από τα διαρκείας; Αυτά για να μην μου γράψει κάποιος μετά γιατί τα βάζω με παίκτες και διοίκηση πριν τα βάλω με τον προπονητή. Δώστε του τα υλικά και ζητήστε αποτελέσματα. Έτσι μέχρι τα πρώτα 5-6 επίσημα παιχνίδια που οι παίκτες μας θα δείξουν τι μπάλα σκοπεύουν να παίξουν φέτος η κριτική είναι άσκοπη(εκτός αν δούμε προκλητικές συμπεριφορές).

ΥΓ Πόσο τυχαία είναι η επίθεση από την «κόκκινη» μερίδα του Τύπου στον Τοτσέ; Θα προστατέψει κανείς τον παίκτη που άφησαν ακάλυπτο όλη την προηγούμενη χρονιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου