Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Βαγγέλης-Ιβάν


Ο Βαγγέλης "καθάρισε" και ο Ιβάν παίρνει(;) τη θέση του.

Ζούμε ιστορικές στιγμές και δεν το καταλαβαίνουμε. Οι φιλικές σε επίπεδο διοίκησης σχέσεις των δύο ομάδων κρατούν από την εποχή που βρισκόντουσαν τα χρήματα της μεταγραφής δύο μήνες πριν στα ταμεία της ΠΑΕ που "πολεμούσε" το καθεστώς της πρώτης. Το ίδιο έργο συνεχίστηκε για χρόνια και τώρα ίσως έχουμε αλλαγή σκυτάλης.

Οι νεόπλουτοι φροντίζουν να κάνουν ότι μπορούν για να αποδείξουν πως αυτοί έχουν το πάνω χέρι.Βέβαια το μυαλό τους είναι τόσο λίγο που δεν μπορούν να καταλάβουν πως δεν πρέπει να κάνουν σε λίγο χρονικό διάστημα ότι οι προκάτοχοι έκαναν σε μία ολόκληρη χρονιά. Πως όμως να γιατρέψεις το σύμπλεγμα κατωτερότητας που έχουν; Είναι αυτοί που εξισώνουν τον Καπετάνιο με τον πράκτορα της Στάζι και τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού στα χρόνια του Καπετάνιου με τα κλεμμένα. Ακόμα και οι γελοίοι απατεώνες εφάρμοζαν τεχνικές και τακτικές για να κατακτήσουν τίτλους με νίκες στα χαρτιά και όχι για να βγούνε δεύτεροι.

Αποκορύφωμα η σωτηρία του Κομπότης FC. Ο μπαμπάς συνέταξε και ο γιος ψήφισε. Η οικογένεια Γκαγκάτση που ο μπαμπάς ήταν ο συντάκτης της σωτηρίας και ο γιος Γκαγκάτσης ψήφιζε ως εκπρόσωπος ΠΑΕ. Κάποιοι φόρεσαν το δαχτυλίδι και ξεκίνησαν με ΟΡΓΙΑ, μόνο που όποιος βιάζεται πολύ είτε είναι καλύτερος όλων είτε σύντομα θα κάνει τόσα λάθη που θα χάσει τη θέση του.

Και πάμε στον Βαγγέλη. Πεντακάθαρος ο Βαγγέλης. Μόνο του φορτώθηκε το πλοίο, μόνο του έκανε ταξίδια και μόνο του θα ξεφόρτωνε τα ναρκωτικά. Να είναι καλά η φίλη του(που στον σχετικά πρόσφατο γάμο της κόρης της έκανε δώρο μεζονέτα στο  κύμα). Για να αγοράσεις ομάδα στο νησί σε περνάνε από κόσκινο και αν σε βρούνε καθαρό τότε επιτρέπουν την αγορά. Με τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί για το ναρκωπλοίο σημαίνει πως κάποιοι φρόντισαν για τον Βαγγέλη.

ΥΓ Σε αυτή τη χώρα ένα πράγμα δεν αλλάζει, τα θύματα. Στα ψηλά είναι ο Παναθηναϊκός και στα χαμηλά ο Ηρακλής.

4 σχόλια:

  1. Καλημερα αδερφε μου...
    Οι φημες λενε πως ο Ιβαν εχει κανει καποιες βραδινες συναντησεις στο σπιτι του Βαγγελη οπου αποφασισαν ¨το μοιρασμα" της εξουσιας για να μην συγκρουστουν..
    Στο κολπο και ο Αλαφουζος που κανει αυτο που τον εχουν βαλει να κανει:να κραταει κοιμισμενα τα σουβλακοπαιδα και να διαλυει τον ΠΑΟ..

    Πολυ ανηθικο αυτο που εγινε με τον Ηρακλη,δυστυχως η διεφθαρμενη ΠΑΕ Αλαφουζικος,πηρε το μερος της ανηθικοτητας..
    Σκετη τρελα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως καποια "τζακια" εχουν νευριασει με τον "Χαλιφη" και συντομα προβλεπονται εξελιξεις που θα θυμιζουν παρομοια σκηνικα με αυτα που ειχαν ζησει καποτε καποιοι γαυριπροεδροι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.

      Πολλά γίνονται και τελικά λίγα γίνονται γνωστά. Δεν θεωρώ απαραίτητο να βραθούν από κοντά οι δύο για να συμφωνήσουν, αλλά δεν το αποκλείω.
      Ο Ιβάν όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Ο γιος του είναι πρόβλημα για την ομάδα του και δεν το καταλαβαίνει κανείς.

      Για εμάς πάντως διάβαζα πως στη ΓΣ οι λαοπρόβλητοι ηγέτες δέχθηκαν ΠΙΕΣΗ και δεν μπορούσαν να απαντήσουν.
      Λες να ξυπνάνε κάποιοι σιγά σιγά;

      Διαγραφή
    2. Αδερφε,εχουν εμφυλιο στον Φορεα εδω και 8-10 μηνες διοτι καποιοι αποφασισαν αποχη απο το μπασκετ χωρις να ρωτησουν..
      Και η μιση θυρα13 δεν ηθελε αποχη και ηταν υπερ του Δημητρη..
      Θα φυγουν οι Μπαλτακοι,δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουν..

      Οσο για τον Ιβαν,τα εχει βρει με τον Βαγγελα.Ειναι γκαραντι αυτο.Και κοκκινο-ασπρο να εκανε τη φανελα του μΠαοκ,οι πειναλες μπουγατσες,θα το δεχονταν με χαρα..Αλλα ειναι λιγα τα ψωμια τους,θα σκασει και αυτο το μπαλονακι..

      Διαγραφή