Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Καλοκαίρι έρχεται και οι ΦΑΠΕΣ άρχισαν από το εξοχικό

Είναι γνωστό πως δεν γουστάρω τον Πεδουλάκη, πως θεωρώ λάθος τις δύο απολύσεις προπονητών(Ιβλανοβιτς, Τζόρτζεβιτς), αλλά ρε μάγκες σας το έγραφα πως αυτό τον γαύρο τον έχουμε και θα τους νικήσουμε.

Άλλη μία νίκη στο δεύτερο παιχνίδι(ΟΑΚΑ την Κυριακή) και μετά πάμε για μία νίκη σε τρία παιχνίδια και κάτι μου λέει πως πάμε για το 0-3 ή το 1-3.
Γιατί; 
Γιατί δεν γίνεται η ομάδα που είδα να γίνεται ξεφτίλα πριν ένα μήνα να θέλει τώρα να μας κερδίσει.
Εξάστερος είμαι, όχι γαυριέλα.

18 σχόλια:

  1. Είναι τσεκαρισμένο....
    Όποτε δεν βλέπω μπάσκετ (επειδή το συγκεκριμένο άθλημα έχει στιγμές που οι μεγαλύτεροι στην ηλικία δεν αντέχουν!), η ομάδα κερδίζει!
    Πριν λίγο έμαθα ότι κατά την επίσκεψή μας εις το εξοχικόν (!), οι συμπαθείς (!!!) οικοδεσπότες όχι απλά μας υποδέχτηκαν όπως αρμόζει σ έναν καλό οικοδεσπότη, αλλά άνοιξαν και τα πόδια αμέσως, ούτως ώστε να μην πάει χαμένο το ... "Πρώτο Σπέρμα"!!!

    Πιστεύω μεθαύριο να συνεχίσουν την καλή φιλοξενία και να επιμείνουν στην πεολειχία του επιβήτορά τους, ώστε το "Πρώτο Σπέρμα - part2" να ενσωματωθεί με αυτό του part1!

    Τώρα, όσον αφορά τον Πεδουλάκη, τον Τζώρτζεβιτς, τον Πολίτη ή τον ... Κοκολάκη, ποσώς με απασχολεί....
    ΑΡΚΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΩΝΕΥΤΟΥΣ!

    Καλό βράδυ στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είναι θέμα ότι έχουμε το γάβρο. Με Πάβλοβιτς, Κουζμιτς και Ραντούλιτσα να παίζει όση ώρα τον έβαζε ο φαλακρός δεν θα κερδίζαμε.Ο Πεδουλάκης έκανε τα αυτονόητα που δεν γινόντουσαν.

    Y.γ Επιτέλους ξύπνησε ο Καλάθης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ. Και με εμένα στον πάγκο θα κερδίζαμε, αρκεί να με σεβόντουσαν οι παίκτες. Θεωρώ πως τους "έφαγαν" και τους 2 Γιούγκους οι παίκτες. Η ομάδα έχει κλίκα.

      Διαγραφή
    2. είσαι άδικος για τον Πεδουλάκη.Αυτά που έκανε στον πάγκο δεν θα τολμούσαν να τα κάνουν πολλοί.Για παράδειγμα να παραγκωνίσει τον Ραντούλιτσα ο οποίος επί φαλακρού ήταν την περισσότερη ώρα μέσα.Έδωσε και χρόνο στον χαμένο επί φαλακρού Χαραλαμπόπουλο του οποίου τη θέση την έτρωγε ο "παιχταρας" παβλοβιτς.Στα συν του όπως φαίνεται ήταν και ο παραγκωνισμός τους Ουίλιαμς.

      Υ.Γ το παιχνίδι στο Οακα είναι αμφίρροπο.Όσοι νομίζουν ότι τελείωσε η σειρά κάνουν λάθος.Ας γίνει πρώτα το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και μετά βλέπουμε.

      Διαγραφή
    3. Αν γνωρίζει πως είναι μόνο για αυτά τα παιχνίδια τότε ότι και να κάνει είναι υπέρ του αφού το δικαιολογεί ως επιλογή ρίσκου. Αν του βγει είναι πρώτος μάγκας, αν όχι δεν έγινε κάτι αφού δεν έχει επιλέξει αυτός τους παίκτες.

      Στο ΟΑΚΑ θέλει απλά να έχουν πνευματική ηρεμία οι παίκτες μας και η νίκη θα έρθει εύκολα. Έχουμε δει παιχνίδια που χάσαμε διαφορές 10+ πόντων γιατί οι παίκτες μας δεν ήταν ήρεμοι. Αυτή η νίκη θεωρώ πως μας εξασφαλίζει την ηρεμία και αν γίνει το 0-2 τότε όλα τελείωσαν.

      Διαγραφή
  3. Mεγαλη νικη αδερφε!αν κανουμε το 2-0,τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΕ BILL!!!ΕΥΤΥΧΩΣ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΕΓΩ...ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ...
    ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΚΑΛΟΙ,ΕΥΣΤΟΧΟΙ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝ ΑΝΑΛΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ...
    ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΛΑΘΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΥ!!!
    ΦΩΤΣΗΣ,ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ...ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!
    Ο ΦΕΛΝΤΕΪΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΘΩΣ ΕΒΑΖΕ 5-6 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ...
    Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...
    Ο ΓΚΙΣΤ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
    Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΣΙΣΤ,ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!!!
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ 0-2.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ...
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 0-2 ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άφησα να το δημοσιεύσω μετά τον αγώνα για γούρι αλλά τελικά οι μούλοι έκαναν το σπάσιμο στη δική μας έδρα.
      Μπορούμε να την ξανασπάσουμε μιας και σήμερα το παιχνίδι ήταν πιο κλειστό και δεν βρεθήκαμε να χάνουμε όπως οι γαύροι στο εξοχικό αλλά και πάλι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...
      ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΣΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕN ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ...
      ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ TETOIO ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 20.000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ AΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΑΣ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΞΕΚΩΛΟΦΑΡΔΟΠΑΤΩΣΤΡΑ Ο ΧΟΨΩΝΙΔΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...
      ΥΓ:ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ!!!ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΡΙΕΡΑΣ...
      ΥΓ2:MONO ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΑΓΓΟΥΡΙ Ο ΡΑΝΤΟΥΛΙΤΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ;;;

      Διαγραφή
    3. Τελειώνει το παιχνίδι και το σχολιάζω με συγγενικό πρόσωπο(οπαδό του ΠΑΟΚ). Εγώ μέσα στα νεύρα και αυτός μου απαντά "Τι χαλιέσαι ρε μαλάκα; Θα πας και θα τους ξανακερδίσεις εκεί μέσα. Αυτοί σε πήρνα στον πόντο και εσύ τους είχες με διαφορά στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου παιχνιδιού."
      Ηρέμησα και σκέφτηκα τι μου είχε πει.
      Έχει δίκιο, πάμε για δεύτρερη νίκη στο εξοχικό.

      Διαγραφή
    4. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΑΜΕ ΑΤΟ ΓΚΡΕΜΟ;;;ΠΩΣ ΧΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΝΕ ΟΥΤΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ Γ-ΕΣΚΑΗ;;;;
      ΤΑ ΝΕΑ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4ΕΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...

      Διαγραφή
    5. Αδερφέ καλησπέρα και συγγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση, αλλά όπως και κάθε υγιούς Παναθηναϊκού τα νέυρα μου ήταν πάνω από το κεφάλι και η απογοήτευση με κρατούσε μακρυά από το πληκτρολόγιο.
      Μπάσκετ-ποδόσφαιρο και το τοπίο πλέον θολό. Με Πεδουλάκη να συνεχίζει και Στραματσόνι μας βλέπω ακόμη μία φορά εκτός final4 και εκτός ομίλων του E.L.
      Μπλέξαμε και με τους μαλάκες του τΣύριζα που έχουν βγει από κώλο(παρα φύση γέννα) και όταν ανοίγουν το στόμα τους βγάζουν μόνο σκατά. Δεν γνωρίζει η Οξφόρδη για τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και γνωρίζει μόνο ο καραγκιόζης σκατόχοντρος ΑΡΔ που κάνει τον υπουργό.

      Διαγραφή
    6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ(ΤΥΠΙΚΑ ΤΗ ΛΕΩ ΠΛΕΟΝ)ΑΔΕΛΦΕ!!!!!
      ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΤΣΑΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΜΑΛΑΚΟΠΡΕΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ "ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ" ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ(ΤΑ 2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ)ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ 5ΕΤΙΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ(Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)...
      ΥΓ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ;) ;) !!!!!
      ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2012!!
      45Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΥΜΗΖΕΙ ΠΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...
      ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΣΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ Τ-ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΕΡΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
    7. Καλημέρα(καλησπέρα) αδερφέ μου.
      Στο μπάσκετ πρέπει να βρούμε τον ΝΕΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ μπας και έτσι σώσουμε την παρτίδα. Όσο ο Καλάθης, άσχετα με το συμβόλαιό του, παίζει σαν απλός παίκτης τόσο εμείς θα μενουμνε μακρυά από τίτλο και Ευρωλίγκα.
      Στο ποδόσφαιρο ίσως γίνει το θαύμα και περάσουμε στους ομίλους αφού οι αντίπαλοί μας θα είναι τύπου Γκαμπάλα. Η λογική λέει πως πάλι θα μείνουμε εκτός Ευρώπης.
      Όσο για τους αμόρφωτους απατεώνες που κλέβουν την πατρίδα μας, αυτοί θα έχουν άσχημο τέλος.

      Διαγραφή
  5. σκέφτομαι τι θα είχε γραφεί τι θα είχε γίνει από τις αδερφές αγγελόπουλοι αν σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι ο Παναθηναικός είχε κερδίσει με σουτ στο τέλος όπου έχουν γίνει βήματα.Η όλη αντίδραση μας μετά (και σωστά) μου θυμίζει αυτό που λέγαμε πιτσιρικάδες όταν παίζαμε μπάλα και ενώ ξέραμε ότι σε μία φάση είχαμε δίκιο δεχόμασταν την άποψη των αντιπάλων για το ότι δεν είναι έτσι τελικά τα πράγματα.ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.Τα λέμε στο εξοχικό...αν καταφέρουμε και με σφάξιμο από διαιτησία και πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα τότε εάν έχουν ίχνος ανδρισμου οι αγγελόπουλοι (που δεν έχουν) θα πρέπει να αποχωρήσουν από το άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γιος του κυρίου Παύλου το περίμενε και είχε σχεδιάσει την επόμενη κίνηση που θα έκανε. Έτσι πρώτα άφησε να γιγαντωθεί η φήμη της ένστασης και μετά έβγαλε την ανακοίνωση που έσκιζε τους γαύρους. Από τη στιγμή που όλη η Ελλάδα είδε τα βήματα αναγκάζει τους επόμενους διαιτητές στο ΣΕΦ να μας δώσουν παραπάνω από τα "σπόρια". Το κατάλαβαν οι γουρλομάτηδες και τρέχουν αλλά δεν φτάνουν και φωναζουν για την ΚΕΔ.
      Αν παίξουμε σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα πάμε στο 1-2, στο υπογράφω.

      ΥΓ Ποιος θα το πίστευε πως θα έγραφα καλά λόγια για τον ΔημηΤράκη...

      Διαγραφή