Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μας έφταιγε ο Σέρβος;

Έφταιγε ο Σέρβος που οι παίκτες το ξενυχτάνε και πίνουν τα ποτάκια τους;
Έφταιγε ο Σέρβος που κάποιοι(καλοί) παίκτες την είχαν δει βεντέτες και σήκωναν μπαϊράκι;
Μπράβο ρε Τράκη που με τον μέγιστο Πεδουλάκη είμαστε στο 2-2 με τον Άρη. Έναν Άρη που η αξία των παικτών του είναι ελάχιστη.
Μήπως θέλεις και γεμάτο γήπεδο στο πέμπτο παιχνίδι;

15 σχόλια:

  1. Το γήπεδο θα το γεμίσουν τα ζωντανά, γιατί φρόντισαν τα αρειανά με τις μαλακίες τους να τους ερεθίσουν.

    Το κακό είναι ότι δεν βλέπω προκοπή και το μπάσκετ βαδ΄΄ιζει στα χνάρια του ποδοσφαίρου.
    Και μιας κι ανέφερα το ποδόσφαιρο, φήμες λένε ότι ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ - και φυσικά της offshore που την χρεώναμε στο καραφλό πουσταριό - είναι κάποιος μεγαλοδικηγόρος εκ Κύπρου ονόματι Νεοφύτου.

    Περιμένω να δω εξελίξεις, γιατί η φωτιά άναψε, ο καπνός φαίνεται, και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τη Λάρα και τον Χλαπάτσα.

    Ίδωμεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το γεμίσουν και το καλοκαίρι ας χειροκροτήσουν και τον Μπουρούση. Όπως ξέρεις καλύτερα από εμένα επειδή αυτοί είναι πολλοί δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο. Εδώ η "δημοκρατία" τους μας έχει γαμήσει τις ζωές και θα μπορούσαμε να σταματήσουμε σήμερα τα ζωντανά του Πουροφλορέα; Αυτό έπρεπε να γίνει 15-20 χρόνια πριν όταν ξεπετάχτηκαν τα πρώτα φυντάνια.

      Ο Κύπριος είναι όπως και ο πρόεδρος της ΑΕΚ που εμένα μου διαφεύγει το όνομά του αφού παντού εμφανίζεται ο Μελισσανίδης. Άρα γιατί να ασχοληθώ με το πουστοκούμπαρο;
      Οι εξελίξεις έχουν καθυστερίσει. Έπρεπε να έχουν γίνει ήδη κάποια γεγονότα, αλλά έχω υπομονή και θα περιμένω.

      Διαγραφή
    2. Και ο Μήτσος είχε βγει πριν το πρώτο παιχνίδι, αν δεν κάνω λάθος, αλλά ο άνθρωπος πήγε θέατρο και όχι για ποτά και ξενύχτι.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα Βασίλη. Να έχεις υπομονή. Σπύρος.

      Διαγραφή
  2. Και για να έχεις και ... εικόνα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, μαζί με το βιογραφικό του, άνοιξε τον παρακάτω σύνδεσμο.

    http://www.neophytou-law.com/EL/partners.html

    Αν όντως είναι έτσι, αισθάνομαι και ενοχές που τόσα χρόνια έβριζα την καραφλή και τις φουζίτσες του.....
    αχαχαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το θέμα είναι με τον Σέρβο είσαι σίγουρος ότι θα τα έπαιρνε τα παιχνίδια ή θα είχαμε χάσει και στο Οακα;
    Τεσπά εγώ βλέπω ότι η ομάδα προδίδεται από παίχτες που θα έπρεπε να είναι πρώτοι στις μάχες που δίνονται (γκιστ για τις μαλακίες που κάνει εκτός, καλάθης για τις μαλακίες που κάνει εντός).Ο Πεδουλάκης καλά έκανε και τους τιμώρησε τους Αμερικανούς αλλά πρέπει να σφίξει τα λουριά στους παίχτες γιατί επικρατεί αναρχία.Σε αυτό ίσως φταιει και τι εικόνα έχει περάσει στους παίχτες η διοίκηση για τον Πεδουλάκη.Αν έχει περαστεί η εικόνα ότι αυτός είναι ο κοουτς μέχρι το τέλος της χρονιάς και βλέπουμε του χρόνου (που νομίζω ότι αυτό ισχύει), τότε είναι φυσικό να τον έχουν γραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έχω ξαναγράψει στον Σέρβο(όπως και πέρσι στον Ιβάνοβιτς) θα έδινα ασυλία ενός έτους και θα τους έκρινα στον δεύτερο χρόνο. Πιστεύω πως θα τον κερδίζαμε τον Αρη 3-0 με τον Σέρβο. Εμένα μου μοιάζει πως κάποιοι παίκτες κάνουν ότι θέλουν και στην Αθήνα μπορούν και τα καλύπτουν. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και όλα τα νέα μαθεύονται γρήγορα(κάθε φορά που ο Γκοβού τα έπινε εδώ πάνω το μάθαινα την επόμενη από φίλο μπαρμαν).
      Συμφωνώ με την κίνηση του Πεδουλάκη να τους τιμωρήσει, αλλά τον έχω κρίνει ήδη και δεν μου κάνει για τον Εξάστερο.
      Εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα, να παίξει ωραίο μπάσκετ και να με κάνει να ανακαλέσω τα όσα έχω γράψει για αυτόν. Πρώτα η ομάδα και μετά ο εγωισμός μου.

      Διαγραφή
    2. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι ότι οι Έλληνες παίχτες που έχουν έρθει για να αποτελέσουν την βάση του Παναθηναικού δεν έχουν βγει.Παππάς, Καλάθης, Χαραλαμπόπουλος, Μποχωρίδης Παπαγιάννης και Γιάνκοβιτς. Για τους μεν Χαραλαμπόπουλο και Παπαγιάννη το φταίξιμο για μένα είναι εξολοκλήρου στον τζόρτζεβιτς όπου προτιμούσε τους ομοεθνής του άσχετα αν η προσφορά τους δεν δικαιολογούσε μία τέτοια στήριξη.Για τους υπόλοιπους το φταίξιμο είναι δικό τους.Δεν δούλεψαν.Τώρα που θα φύγει και ο Διαμαντίδης το πρόβλημα μεγαλώνει καθώς η ομάδα (με ένα Φώτση και αυτόν προς αποχώρηση) θα μείνει γυμνή από Ελληνική βοήθεια.

      Y.Γ το μεγάλο θέμα που είχα με τον τζόρτζεβιτς ήταν αυτή η ασυλία που έδειχνε στους δικούς του.Ήταν εμφανώς παίχτες μέτριας εώς μικρής αξίας και εκείνος επειδή ήταν Σέρβοι τους έβαζε να παίζουν.Εκεί νομίζω ότι και να έχεις να πεις καλό για τον Σέρβο πάει περίπατο.Πόσο χειρότεροι να ήταν ο Χαραλαμπόπουλος ή ο Παπαγιάννης από τον πάβλοβιτς και τον Κούζμιτς;

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ στο πρώτο μέρος συμφωνώ απόλυτα. Στο δεύτερο ας σκεφτούμε σαν να είμαστε ο Σέρβος. Έχουμε τους Έλληνες να μας πιέζουν με τους μάνατζερ και έχουμε και τους δικούς του που σε αυτούς μπορούσε να μιλήσει διαφορετικά. Τι θα κάναμε; Ίσως να έκανα το ίδιο, δεν ξέρω.

      Διαγραφή
  4. ΑΔΕΛΦΕ,ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΜΑΛΑΚΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΑΙΖΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΦΛΟΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΓΚΙΣΤ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΤΟΥ...
    ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAY-ROUS(ΕΙΤΕ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...
    ΥΓ:KI OMΩΣ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ 18.000 ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΛΦΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δουλειά του προπονητή δεν είναι να κυνηγάει τα βράδια τους παίκτες αλλά να μπορεί να πάρει από αυτούς ότι καλύτερο στο παρκέ. Αν όμως αυτοί θέλουν να το δώσουν. Για τα ξενύχτια το ίδιο έγραψα πιο πάνω, αλλά στην Αθήνα μπορείς να κρυφτείς.
      Οι Αμερικανοί γενικότερα συνηθίζουν τη χρήση ουσιών για διασκέδαση και δεν με εξέπληξε η ενέργεια του Γκιστ.

      Όσο για το πρωτάθλημα ελπίζω πως θα το πάρουμε. Ο γαύρος νίκησε μία ΑΕΚ που ο Ζντοβτς έπαιζε ξύλο με τους παίκτες του. Όσο τους έχω δει φέτος δεν φοβίζουν και είναι εξίσου κακοί με εμάς, αλλά οι δικοί μας έχουν κίνητρο.(έτσι νομίζω τουλάχιστον)

      Καλό βράδυ αδερφέ μου.

      Διαγραφή
    2. ΑΔΕΛΦΕ,ΤΟ ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.ΕΠΙΣΗΣ,ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ...ΟΣΟ ΠΡΟΘΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ...
      ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ GAY-RO;;;ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAY,ΚΑΘΩΣ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΙΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ 3 ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΟΨΩΝΙΔΗ.

      Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΡΑΚΗΔΕΣ-ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΟΥΣ-ΒΟΪΔΟΜΟΣΧΑΡΟΜΙΧΑΛΑΡΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    3. Οι Αμερικανοί παίκτες δεν ελέγχονται σε καμία διθνή διοργάνωση για ντόπα γιατί κάνουν χρήση ουσιών, για το "κέφι" τους και κάποιοι τους το επιτρέπουν.
      Όπως ήμασταν στο top 16 τον γααύρο τον είχαμε 3-0, τώρα δεν ξέρω. Δεν κατάλαβα γιατί όμως ο Τράκης έκανε αυτή την αλλαγή χωρίς νόημα. Για εμένα το πρωτάθλημα είναι στα δικά μας χέρια.

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα αδερφέ μου!
    Οταν δεν υπάρχει ηγέτης και εννοώ διοίκηση,τότε μη περιμένεις πολλά..
    Ο Δημητράκης δεν δείχνει να έχει τα ηγετικά στοιχεία του πατέρα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.
      Ο Δημητράκης θέλει τον Ράτζα του.-
      Για του χρόνου δεν ελπίζω σε τίποτα αλλά φέτος θεωρώ πως ο Μήτσος θα κλείσει με νταμπλ την καριέρα του.

      Διαγραφή