Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Αθλητικά; Παναθηναϊκός; Όχι, μόνο η ζωή μας και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Ποιος ασχολείται με αθλητικά όταν η ζωή του γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια 153 βΟλευτών;
Η "δεύτερη φορά αριστερά" Κυβέρνηση των τΣύριζα-Αν.Ελ. συνεχίζει την κλοπή των εισοδημάτων, των όποιων εισοδημάτων έχουν απομείνει στα Ελληνικά νοικοκυριά. Νοικοκυριά που από εκεί που εργαζόντουσαν και οι δύο στο ζευγάρι, πλέον εργάζεται συνήθως ο ένας και όχι πάντα με πλήρη απασχόληση.

Μείωση αφορολόγητου με γελοίες δικαιολογίες από τον Τσακαλώτο, που αφού το δικαιολογεί ας δοκιμάσει να μην έχει τα προνόμιά του και να τα βγάλει πέρα για ένα τρίμηνο ώστε να έχει να πληρώσει εφορία, ένφια, δεη, νοίκι κλπ κλπ. Όλα αυτά χωρίς να χρησιμοποιήσει τις καβάτζες που έχει δημιουργήσει αλλά μόνο με ένα μισθό των 586 ευρώ ΜΙΚΤΑ.

Ασφαλιστικό. Ασφαλ... μπα με τα σημερινά δεδομένα για εμάς δεν υπάρχει η λέξη σύνταξη.

Εργασιακά δικαιώματα, δύο λέξεις χωρίς νόημα πλέον. Μόνο σε ελάχιστους εργοδότες με φιλότιμο υπάρχει νόημα σε αυτές τις δύο λέξεις. Όποιος εργοδότης μπορεί, εκμεταλλεύεται το νομοθετικό έργο των τελευταίων Κυβερνήσεων και αυξάνει τα κέρδη του μειώνοντας το μισθολογικό κόστος.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε πως όταν υπάρχει εκδήλωση της κοινωνικής αγανάκτησης είτε με τα μπλόκα των αγροτών, είτε με τις πορείες που καταλήγουν σε συγκεντρώσεις πάντα κάτι γίνεται και όλα καταρρέουν. Πότε ο «συνδικαΛΗΣΤΗΣ» Μπούτ@ς και πότε οι γνωστοί (Ά)γνωστοι που ποτέ δεν μπορεί η αστυνομία να τους πιάσει ή να τους απομονώσουν όσοι κάνουν περιφρούρηση της πορείας ή της συγκέντρωσης.

Δεν γ@μιέται και ο Κοντονής και η ΕΠΟ μαζί με την Κούλα και τους gay που θέλουν να γίνει ή να μην γίνει ο τελικός; Λουκέτο σε κάθε πρωτάθλημα που συμμετέχουν επαγγελματίες μπας και ο κόσμος ασχοληθεί με τη ζωή του και όχι με τις φανέλες.

7 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...
    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΛΑΚΚΟ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ 150 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ Θ' ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ "ΜΠΟΥΓΑΔΑ" Ο ΚΟΥΛΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάκη.
      Αδερφέ η ιστορία κάνει κύκλους και πάντα μετά από μεγάλες καταστροφές έρχονται καλύτερες περίοδοι(δυστυχώς τα πρώτα χρόνια θα είναι δύσκολα).

      Συμφωνώ με όσα γράφεις. Στο ΠΑΣΟΚ πήρε 30 χρόνια για να ξεφτιλιστεί και αυτοί το πέτυχαν στον πρώτο χρόνο. Οι άνθρωποι είναι "δολοφόνοι" ή δολοφόνοι. Καταστρέφουν ότι δεν μπορούν να "φτάσουν".

      Γεροί να είμαστε να ζήσουμε τα καλύτερα που θα έρθουν μετά από τα δύσκολα που περνάμε τώρα ή τουλάχιστον να πεθάνουμε για ένα σκοπό και όχι να μας εξοντώσουν.

      Αν δεν είχαν 153 θα έβλεπες απώλειες από τη ΝΔ, το Ποτάμι ήτον Λεβέντη και πάλι θα περνούσαν τα αντιλαϊκά τους μέτρα.

      Καλή δύναμη και να θυμάσαι πως θα νικήσουμε.

      Διαγραφή
  2. Η σιωπή είναι το καλύτερο, μετά τα όσα έγραψες Βασίλη.
    Δεν υπάρχει σωσμός πλέον.
    "Βαλλόμεθα πανταχόθεν" που έλεγαν και οι πάλιότεροι!
    Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο πρώτοι που θα κάνουν το σφάλμα να μπουν στο σπίτι μου, θα πάνε να συναντήσουν τους προγόνους τους.
    Δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναγεμίσω το δίκανο.....

    Ακραίο θα μου πεις, αλλά γιατί εγώ το βλέπω να πλησιάζει?

    Καλό κουράγιο και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Κρήτη δεν σας φοβάμαι. Βρίσκεσαι σε ένα τόπο που όσο με ενοχλεί η νοοτροπία τους, τόσο μου αρέσει η εθνικοφροσύνη τους. Μετά από εμάς(τους Μακεδόνες) ήταν οι καλύτεροι όταν χρειάστηκε να πολεμίσουν για τα εδάφη της Μακεδονίας μας. Στον τόπο τους το 40 οι Γερμανοί πέρασαν "καλά". Δεν φοβάμαι για την Κρήτη, αλλά για την Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη που έχει καταντήσει φραπεδούπολη.

      ΥΓ Όπλο δεν έχω, αλλά έχω 28 εκ. από τον Αρμένη.

      Διαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ' ΑΥΤΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γίνει θα γίνει από εμάς Μάκη.
      Μην περιμένεις, και όλοι μας βέβαια, να μας σώσουν οι 300 αγελάδες που εκτρέφουμε τόσα χρόνια στη Βουλή.
      Αυτοί την πάρτη τους κοιτάνε και όταν το μεγάλο αφεντικό τους προστάζει, πέφτουν στα τέσσερα για να του προσφέρουν ακόμα μια ικανοποίηση.

      Έσσεται ήμαρ.
      Και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να την αντιμετωπίσουμε.

      Μια καλή μέρα να έχεις.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΝΑΠΑΛΜ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ 100ΑΔΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή