Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Συγγνώμη ΑΡΧΗΓΕ

Ήσουν πολύ μόνος σε αυτή τη σειρά αγώνων και δεν μπόρεσες να δώσεις το παρόν στο τελευταίο σου final 4.
Δίπλα σου στάθηκε για λίγο ο Γκιστ αλλά δεν έφτανε αυτό. Με 1,5 παίκτη δεν παίρνεις παιχνίδι ακόμη και σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Η ευθύνη βαραίνει τον Τράκη και τον Αλβέρτη. Ο Τράκης με το που ανέλαβε διέλυσε σχεδόν την ομάδα και δεν άφησε παίκτες που θα μπορούσαν να μεταδώσουν το πνεύμα του Εξάστερου στους νέους. Ο Μήτσος μόνος δεν μπορούσε να κάνει όλους τους ξένους να καταλάβουν που βρίσκονται. Ειδικά αν βλέπει κάποιος τον Καλάθη να παίζει όπως οι συμπαίκτες του Κόμπε στην τελευταία του σαιζόν που έμειναν εκτός play off στο NBA. Εδώ Νικολάκη το μπάσκετ δεν είναι μόνο θέαμα, αλλά εσύ μάλλον δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.

Φταίει και ο Φράνκι που έχει το ρόλο να συνδέει διοίκηση και ομάδα. Ως μέρος της ιστορίας του Εξάστερου θα έπρεπε να τους μπολιάσει(παίκτες και προπονητή) και αυτός με το πνεύμα του Εξάστερου. Δεν μπορώ να βλέπω τον μαλάκα τον Καρδιτσιώτη που έπαιρνε τα χάπια 10-10 να παίζει με πάθος και τον Παναθηναϊκό άνευρο σαν να παίζει φιλικό.

Ο προπονητής είναι καλός αλλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού τον έχει καταπιεί.
Αυτός ο Ραντούλιτσα ούτε για αλλαγή του Γιαφτόκας δεν θα έκανε. Με έσκασε ΚΑΙ σήμερα.

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΉΜΕΡΑ(ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΑΔΕΛΦΕ!!!
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤEΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΤΣΑΡΑ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΟΞΟΥ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΣΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ TRIPLE CROWN!!!

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:

    ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ.ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΕΡΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2014 Ο ΜΑΛΑΚΟΤΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΦΛΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ,Ο ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΡΑ ΟΣΟ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ.Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΠΙ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΚΑ ΠΑΛΤΑ ΚΟΥΖΜΙΤΣ,ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ,ΡΑΝΤΟΥΛΙΤΣΑ;;;
    ΥΓ:OI ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ Μ' ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΝ ΧΟΥΠΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΜΕΡΛΙΝΓΚ...ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Θα διαφωνήσω μαζί σου για τους δύο Γιούγκους προπονητές, γιατί δεν τους άφησε να κάνουν κάτι. Ειδικά τον Ιβάνοβιτς. Ο Τζόρτζεβιτς όταν έχει κάνει τη Σερβία να "κεντάει" δεν είναι κακός αλλά δεν είναι το ίδιο καλός με ομάδες.

      Για τον Φράνκι το έθεσα όχι σαν μέρος της ομάδας αλλά σαν σύνδεσμο ομάδας-διοίκησης που θα έπρεπε να επικοινωνεί πράγματα και ιστορία στους παίκτες. Είναι η ζωντανή ιστορία μας μαζί με τον Μήτσο.

      Ο Καλάθης πληρώνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για να παίζει τόσο χαλαρά και μετά από λάθη του να επιστρέφει αδιάφορα πίσω, ενώ ο Μήτσος "ματώνει". Καλός παίκτης είναι αλλά τον πληρώνουμε για ηγέτη.

      Μου λείπει ο Λάζος ο Παπαδόπουλος...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ BILLARE!!!

      KI ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝ ΕΜΕΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΜΑΧΗΤΙ...

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΕΡΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠ' ΟΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΚΗ...

      Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΕΝΩ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΓΥΜΝΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

      ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΜ(Π)ΑΝΤΙΝΙ...ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια θέματα αλλά συμφωνούμε στην αγάπη για την ομάδα χωρίς αντάλλαγμα(βλέπε σουβλακοδίααιτα). Ακόμη και με τον Laplace διαφωνούσαμε, είναι το πιο λογικό όταν δεν "πρεπει" να υποστηρίξεις κάτι που θα σου πούν.

      Καλησπέρα αδερφέ.

      Διαγραφή
    4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ +13!!!
      KAΛΟ Σ-Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Αδερφε,ακουγεται πως τον Καρδιτσιωτη τον εχει κλεισει για του χρονου.
    Παλι θα γινεται χαμος σε καθε αγωνα στο ΟΑΚΑ..

    Καλα ο Ραντουλιτσα ειναι βγαλμενος απο εφιαλτη...Πονεσαν τα ματια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον είχε κλεισμένο από το καλοκαίρι αλλά πήρε αρνητικά μηνύματα από τους οπαδούς. Τουλάχιστον αυτό ακούστηκε. Αν τον φέρει αυτό το καλοκαίρι παικτικά θα είναι επιτυχία μιας και σαν ψηλός αξίζει αλλά δεν τον γουστάρω για λόγους ηθικής(έβριζε τους Αγγελόπουλους όταν έπαιζε στον γαύρο) και έπαιρνε "βιταμίνες" από τον κύριο Μάκη.

      Διαγραφή