Κυριακή 3 Απριλίου 2016

20 χρόνια μετά

Πριν 20 χρόνια κλαίγαμε σαν μωρά παιδιά από χαρά.
Πριν 20 χρόνια πάγωσε η Ευρώπη από το «θαύμα».
Πριν 20 χρόνια πήραμε ένα διπλό σαν PANATHINAIKOS που έπαιζε  στα ημιτελικά του Champions League.
Πριν 20 χρόνια ο Βαζέχα πάγωσε το Άμστερνταμ μετά την κούρσα του Γ.Δώνη και την υπέροχη πάσα του. Ο Φαν Ντε Σαρ ακόμη κοιτάζει την τροχιά της μπάλας μέχρι αυτή να καταλήξει στο βάθος της εστίας του.


ΥΓ Βαζέλες 2008 ο πατερούλης σας σας πρόσφερε ποτέ τέτοια χαρά; Μήπως ο εξυγιαντής Αλαφούζος ή η «13» με τα κωλόπαιδα που τη διοικούν με πιτόγυρα;

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΣΚΕΤΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ...ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ Μ' ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ 14 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ GAY ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΙΣ 3/4/2002 ΜΕ 1-0 ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ.ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΗΤΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ...ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΦΙΛΕ BILLY!!!
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή