Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Οι ήττες πληρώνουν τους παίκτες

Αλαφούζε σιγά με τις ανακοινώσεις και της δηλώσεις. Λερώθηκε ο χοντρός από τον φόβο του.
Πριν φτάσουμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη ας σχολιάσουμε τι έκανε με τις μεταγραφές.

Πούλησε τον Καρέλη όπως είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι και μάλιστα στην τιμή που είπε ο Στραματσόνι(2 εκ. ευρώ) και όχι 3,5 εκ. ευρώ ώστε να μην έχει πρόβλημα  ΤΩΡΑ με την Ουέφα. Έφερε ένα κάρο παίκτες αμφιβόλου αξίας ακόμη και τον Μέστο που είχε να παίξει 6μήνες. Αποκορύφωμα η επιστροφή του Λετο. Τον Ινδιάνο τον γούσταρα πολύ σαν παίκτη αλλά ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που όπως είχα γράψει και τότε δεν θα του επιτρέψει να ξαναπαίξει μπάλα στο επίπεδο του τον γνωρίσαμε.

Τον ήθελε η 13; Η ποια; Αυτή που είναι η αιτία να χάνουμε στα χαρτιά από τους gay; Αυτή που χρεώνει κάθε χρόνο τα ταμεία της ΠΑΕ με τιμωρίες; Αυτή που οι επιδοτούμενες κεφαλές της χειραγωγούν ηλίθια ανήλικα και έχουν αδειάσει το γήπεδο από Παναθηναϊκούς ώστε να χωρέσουν οι "Πατερικοί" και οι "Αλαφουζικοί"; Τέτοια 13 δεν αναγνωρίζω εγώ, πιο πολύ για κλώνο της Λ7 μου κάνει. Μία "13" που δεν ασκεί κριτική σε αυτόν που έχει κάνει τον Panathinaikos φτωχό συγγενή των υπολοίπων ομάδων, αφού αντί να ξεχρεώσει όπως μας είπε βύθισε ακόμη πιο πολύ την ΠΑΕ και προεξόφλησε ήδη σχεδόν κάθε έσοδο των επόμενων ετών. Έτσι ακόμη και αν πούλησε τώρα τον Καρέλη το καλοκαίρι θα πρέπει να βγάλει και άλλο λαγό από το καπέλο και ελπίζει μόνο σε θαύμα.

Όταν σε μικρό χρονικό διάστημα τα ... λογιστικά προβλήματα "πνίξουν" την ΠΑΕ τότε οι ήττες δεν θα μπορούν να σώσουν την κατάσταση. Τι γράφω; Το αυτονόητο. Όταν κάθε χρόνο αυξάνεις το χρέος της ΠΑΕ είναι πολύ περίεργο πως κανείς από τους παίκτες δεν έχει κάνει προσφυγή για τα χρήματα που έχει να παίρνει. Μήπως κάποια αόρατη ροή χρημάτων καλύπτει συμβόλαια; Μήπως αυτές οι ήττες-εκπλήξεις φέρνουν τα απαραίτητα χρήματα; Δυστυχώς όμως τα προβλήματα δεν γίνεται να λυθούν με μαγικά και σε λίγους μήνες το πολύ θα ακούσουμε δυσάρεστα νέα.

ΥΓ Ξέχασα το παιχνίδι με την Ξάνθη. Αυτή την ομάδα όποτε θέλουμε την κερδίζουμε εύκολα και έρχονται μέρες που μας κερδίζει κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Σίγουρα δεν είναι όλοι ενήμεροι για την απόδοση που θα έχουν και φάνηκε πως ο Ζέκα ήταν ένας από αυτούς που δεν γνώριζαν.

Καλημέρα και καλή βδομάδα.

4 σχόλια:

  1. Τα είπες ΟΛΑ Βασίλη!!!Γι αυτό ξεσηκώνει τον κόσμο ο Αλαφούσκας,αλλά τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι εκτός απο τα δικά μας τα χαιβάνια.Για να δούμε,θα αντιδράσει σοβαρά στην ανακοίνωση του Αστέρα ή θα κάνει τον κινέζο,όπως συνηθίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά φορά αδερφέ μου είναι πολύ ευχάριστο να ζεις σε μία πόλη που είσαι οπαδός μειοψηφίας. Από τον Δεκεμβρη έχουν αρχίσει τα μΠαόκια να λένε πόσο κάλός είναι ο Άφραγκος(Αλαφούζος-Αφραγκούζος-Άφραγκος) που παίρνει παίκτες για τον Παναθηναϊκό και πόσο κακός είναι ο Ιβάν Σαββίδης(αυτός που τους ξεχρτέωσε!!!). Βέβαια ποτέ δεν φημιζόταν η μεγάλη πλειοψηφία των συγκεκριμένων οπαδών από την εξυπνάδα της αφού αυτοί είναι οι πρώτοι που πίστεψαν πως ο Καπετάνος έκανε ότι ο πράκτορας της Στάζι.
      Σε κάποιους από αυτούς λοιπόν έχω πει πως δεν πρέπει να ποντάρουν τον Παναθηναϊκό στο στοίχημα και με κοιτάζανε σαν εξωγήινο. Σήμερα που το θύμισα σε κάποιον αλλά του έφερα στη μνήμη και προηγούμενα παιχνίδια με την Ξάνθη κατάλαβε τι ενοούσα. Την ομάδα μας την ποντάρουμε μόνο στα play off και όχι σε όλα τα παιχνίδια.

      Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ της ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση απάντηση αλλά είναι τόσο μεγάλο το πλήγμα στον Αστέρα που τους έπιασε κνησμός στα ... φρύδια.
      Αν θέλει λύση ο Αλαφούζος ας αποχωρήσει από το πρωτάθλημα είτε μόνος είτε μαζί με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Από μπλα-μπλα χορτάσανε ακόμη και τα ζωντανά του πουρέα.

      Διαγραφή
  2. billy kali sou mera ,kala oti oi ittes autes proerxontai apo to stoixima einai gnosto pleon alla blepeis na min bgainoume europi logo ouefa?andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Καρέλης πουλήθηκε για τον έλεγχο της Ουέφα. Αν καταφέρει να κάνει καμία ΑΜΚ και να αυξήσει και άλλο το ποσοστό του, "ξεπλένοντας" χρήμα, δεν θα έχουμε πρόβλημα για να παίξουμε προκριματικά.
      Με αυτή την ομάδα θα αποχαιρετήσουμε πάλι από το καλοκαίρι την Ευρώπη. Αλήτη Καπετάνιε που μας έμαθες τα κοντομάνικα!!!

      Διαγραφή