Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα από ΑΕΚ σε παιχνίδι "προετοιμασίας"

Εδώ και καιρό ο Ιταλός "προπονητής" της ομάδας που ντροπιάζει το όνομα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κάνει πειράματα. Πειράματα χειρότερα από αυτά του Αναστασίου. Μας έχουν φτάσει στο σημείο να αναπολούμε την εποχή του Βασίλη Δανιήλ.

Μία καλή ιδέα για το κέντρο και μία κακή για την επίθεση. Η χειρότερη για την άμυνα. Όχι δεν θα αναλύσω τι είδα και τι ΔΕΝ είδα από αυτή την αναμέτρηση γιατί μόνο επίσημο παιχνίδι δεν μου θύμισε.

Περιμένω να δω φάουλ και κόρνερ να εκτελούνται με κάποια κομπίνα ή τουλάχιστον να γνωρίζουν οι παίκτες ποιος πάει να πάρει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και όχι ο γιαλαντζί αράπης(ο τσικουλατής με το 31) να ενεργεί δύο φορές ως αμυντικός παίρνοντας την κεφαλιά πριν ο Εσιέν στείλει τη μπάλα προς την εστία.

Καλτσάς, Μέστο και πολλοί άλλοι(και ο Ζέκα στους άλλους) σπαταλούν την ενέργειά τους μόνο σε βλακώδεις τσαμπουκάδες αντί να βγάλουν ενέργεια σε ενέργειες που θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα.

Σε μία αγωνιστική που η πουτ@ν@ της Ευρώπης έκλεψε ακόμη ένα πρωτάθλημα και μαθηματικά, η "ομάδα" του Ιταλού έκανε προετοιμασία για τους αγώνες των play off.

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αδερφέ μου..
    Σιχαθήκαμε..
    Αν χανουμε και απο αυτη την ΑΕΚ,φαντασου σε τι επιπεδο βρισκομαστε..
    Ισως πιο κατω και απο ομαδες οπως ο φετινος Πανιωνιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.
      Για όλα φταίει ο Καπετάνιος και ο Λουκάς.
      Για να σοβαρευτώ, θεωρώ πως έχουν βάλει στόχο την πρώτη ή την δεύτερη θέση των play off και έχουν σαν στόχο την 5άδα προς το παρόν.

      Διαγραφή
  2. Αρχές Μαρτίου και είμαστε τρίτοι, 25 πόντους πίσω απ τους ακατονόμαστους, 7 πίσω απ την δεύτερη ΑΕΚ, που φέτος ανέβηκε απ την Β’ Εθνική.
    ΞΕΠΕΣΜΟΣ!

    Είμαστε εκτός στόχων, πρωτάθλημα κύπελλο, είναι είναι είναι……
    Για να μην πω για τις ευρωσφαλιάρες. Μας έφτασαν στο σημείο να μην μπορούμε να κάνουμε καζούρα στους απέναντι, γιατί αμέσως μας απαντούν για Καμπάλες και Πλατανιάδες……
    κι εκεί αναγκαστικά σωπαίνουμε, τι να απαντήσεις!
    ΞΕΦΤΙΛΑ.

    Γράφουν κάποιοι ότι καταντήσαμε μεσαία ομάδα.
    Όχι, μικρή/καφενέ μας κατάντησαν κι όσο πιο γρήγορα το αποδεχθούμε τόσο καλύτερα για την ψυχική μας υγεία.

    Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με τον Panathinaikos, μόνο μια λέξη - πιστεύω ότι - υπάρχει για να αποδώσει σωστά αυτό που νοιώθουμε:

    ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε υγεία και με τα fixed games πληρώνει ο Αλ Αφ Ούζος τους παίκτες και αυτοί δεν κάνουν προσφυγές.
      Η Κούλα έχει άστρο, αλλά στα play off εμείς θα κάνουμε τουλάχιστον 4 νίκες. Εγώ πιστεύω 5 ή 6 νίκες και κατάληψη της πρώτης θέσης και το καλοκαίρι πάλι αποκλεισμός από την Ευρώπη.

      Διαγραφή