Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Oι Κυβερνήσεις ξεχνούν, ο ΛΑΟΣ όμως ΟΧΙ

ΙΜΙΑ 1996-2016
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ


Δεν θα ρωτήσω κανένα "Γιατί;" γιατί πολύ απλά αυτοί που αποφάσισαν τη θυσία των τριών ΗΡΩΩΝ δεν θα απαντήσουν.
Κυβέρνηση και Πολιτεία δεν τίμησαν τους ΗΡΩΕΣ και δεν αναγνώρισαν τη θυσία. Και άλλα 20 χρόνια να περάσουν με τους πολιτικούς που έχουμε οι ΗΡΩΕΣ θα μείνουν ξεχασμένοι από την "επίσημη" Ελλάδα.

Οι Τούρκοι που συμμετείχαν στα γεγονότα των Ιμίων κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες είναι όλοι νεκροί. Πολλές "συμπτώσεις".

ΥΓ Η φωτογραφία είναι από το λιμεναρχείο της Κω, όταν ακόμα το νησί δεν είχε καταληφθεί από τα ΙσλαμοΟΡΚ
ΥΓ2 Ακόμη θυμάμαι τον αλήτη τον διοικητή που είχα το 2005 όταν ανήμερα της επετείου των Ιμίων αυτός μας έβαλε εκδήλωση ενημέρωσης για ναρκωτικά. Καραγκιοζάκος, δημοσιοσχετίστας και λίγος για να τιμάει το ίδιο ΕΘΝΟΣΗΜΟ με τους ΗΡΩΕΣ. Όταν ζήτησα άδεια να απουσιάσω από το πανηγυράκι ο Ουλαμαγός μου με ρώτησε τον λόγο και μετά με ακόμη έναν αξιωματικό συζητήσαμε για αρκετή ώρα. Αυτοί χάρηκαν που βρήκαν στρατιώτη που αγαπάει την πατρίδα του και εγώ λυπήθηκα που ήμουν ο μοναδικός στο στρατόπεδο.

2 σχόλια:

  1. Πάντα θα υπάρχουν οι "άγνωστοι" που θα δίνουν το αίμα τους για την Πατρίδα και πάντα θα υπάρχουν και οι Εφιάλτες που θα ανοίγουν Κερκόπορτες.....

    Ας είναι αιωνία τους η μνήμη, όσων έθεσαν σκοπό ζωής να φυλάνε Θερμοπύλες....

    ΥΓ: Την φωτο του πατέρα του τσίπρα που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες την είδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Δημήτρη δεν την έχω δει την φωτογραφία του πατέρα του καταληψία. Αν θέλεις στείλε τον σύνδεσμο με σχόλιο ή σε mail.

      Διαγραφή