Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης

Πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πέθανε χθες το βράδυ ο Μάκης Ψωμιάδης.
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και της Καβάλας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο "Ελπίς" στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένως μετά τα μεσάνυχτα έχοντας προηγουμένως υποστεί καρδιακή προσβολή. 

Ποιός ήταν ο Μάκης Ψωμιάδης

Ο Μάκης Ψωμιάδης γεννήθηκε το 1948 και είχε διετελέσει πρόεδρος των ΠΑΕ ΑΕΚ και Καβάλας.
Είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2014 σε δεκαετή φυλάκιση για υπεξαίρεση 21.5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του το 2001-2003.
Ήταν επίσης κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο το 2011. Συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο μετά από παραμονή στις φυλακές των Σκοπίων για 4 χρόνια και δύο μήνες.
Γεννημένος στην Καβάλα, έγινε το 1988 πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επενδύοντας αρκετά χρήματα, αρχικά στην ομάδα μπάσκετ. Στη συνέχεια έγινε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ ενώ ενεπλάκη και με τον Εθνικό, τον Ακράτητο και την Καβάλα.
psomiadis
 Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου
πηγή: cnn.gr

ΥΓ Θα μπορούσα να γράψω και κάποιες ιστορίες από αυτά, τα πολλά, που έκανε όταν ερχόταν στη Θεσσαλονίκη ως πρόεδρος ομάδων ή ως επιχειρηματίας, αλλά πλέον είναι νεκρός και δεν πιστεύω πως έχει νόημα κάτι τέτοιο. Όσοι ξέρουν έστω και κάποιες ακόμη γελάνε. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου