Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ο Κοντονής λέει αλήθεια και ο Αλαφούζος προσπαθεί να «τελειώσει» τα «παιδιά»

Αφού όλοι ψάχνουν ποιος τελικά λέει αλήθεια και ποιος ψέματα αλλά ξεχνάνε κάποιες παραμέτρους. Θα πρέπει να βάλουμε στο κάδρο την πολιτική σκηνή της Ελλάδας αλλά και τα εσωτερικά του Παναθηναϊκού. 

Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που η Κυβέρνηση βλέπει τα δημοσκοπικά ποσοστά της να πέφτουν το ποδόσφαιρο και οι επιλογές του κ.Κοντονή είναι η μοναδική της ελπίδα αφού το ασφαλιστικό είναι βραχνάς και το ενδεχόμενο των εκλογών όλο και κερδίζει πόντους. Αν λοιπόν ήθελε ο κ.Κοντονής να πει ψέματα, θα έβρισκε κάποιο άλλο ψέμα και όχι αυτό. Θα ήταν εξαιρετικά παράτολμο να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα που θα έβλαπτε ακόμη πιο πολύ την Κυβέρνηση.

Αντίθετα με τον κ.Κοντονή ο Αλαφούζος είναι εκείνος που άργησε να ... αντιδράσει, γιατί έπρεπε να σκεφτεί τι θα έκανε αφού ένας πολιτικός αποκάλυψε την επιθυμία του. Η αλήθεια είναι πως ο Αλαφούζος εκμεταλλεύτηκε τα «παιδιά» για να γίνει πρόεδρος. Τα «παιδιά» ευτυχώς για αυτόν έχουν δείκτη i<30 και ως πνευματικά ανάπηρα βολεύτηκαν με τα ψίχουλα, ενώ οι κεφαλές έφαγαν λίγο περισσότερο. Ο Αλαφούζος πήρε τη θέση του προέδρου προερχόμενος από την Π.Σ. και όχι σαν φυσικό πρόσωπο που κατέχει μετοχές. Οι μετοχές ΗΤΑΝ στα χέρια της Π.Σ.. ΗΤΑΝ κύριοι γιατί με τα δάνεια(μέσω offshore) που πήρε και τα χρήματα(σε είδος, θυμάστε τον τηλεοπτικό χρόνο!!!) που (δεν) έβαλε κατάφερε μέσω ΑΜΚ να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών στα χέρια του. 

Τα «παιδιά» έπαιξαν άριστα το ρόλο τους. Άδειασαν το γήπεδο από τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ που είχαν απαιτήσεις, έμειναν μερικοί ήρωες και όσοι ήταν με τα «παιδιά». Υπόσχονταν κάθε αρχή της χρονιάς να προστατεύσουν την ομάδα και κάθε χρόνο την οδηγούσαν σε τιμωρίες, πρόστιμα με ασυλία στον Αλαφούζο. Φέτος πάλι δεν έβαλαν μυαλό και συνέχισαν να κάνουν κακό στον ... Παναθηναϊκό(λέμε τώρα) αλλά ο Αλαφούζος βλέπει πως υπάρχουν πλέον φωνές αντίθετες με αυτόν στο έκτρωμα της Π.Σ. και θέλει να σταματήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι χαζός, γαύρος είναι αλλά όχι χαζός, και πλέον θέλει να ξεμπερδεύει από τα βαρίδια των οργανωμένων. Μπορεί να τους χρησιμοποίησε για να μην του ασκήσει κανείς κριτική για τα δάνεια, τα χρήματα που δεν έβαλε ποτέ, το Απήλιον που ακόμη δεν είδαμε το συμβόλαιο, τα έσοδα από τηλεοπτικά που προπληρώθηκε και τα διαρκείας που θέλησε να υποθηκεύσει, αλλά πλέον του είναι σχεδόν άχρηστοι. 
Τι πιο εύκολο λοιπόν από το να μεταθέσει την ευθύνη σε κάποιον πολιτικό;
Για ακόμη μία φορά προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του μέσω τρίτων.

ΥΓ Κοντονή βάλε λουκέτο σε όλα τα πρωταθλήματα(σε όλα τα αθλήματα) και απαγόρευσε κάθε συμμετοχή σε διεθνείς συλλογικές διοργανώσεις. Μόνο η Εθνική να παίζει εκτός συνόρων.

10 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα.
    Να θέσω και μια ακόμα παράμετρο σε όσα πολύ σωστά γράφεις....
    Δεν λάβαμε υπ όψιν μας ότι όλα αυτά τα πεσίματα, άρχισαν σχεδόν ταυτόχρονα με την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες.
    Έτσι, όπως έγινε και με τον Γιαννακόπουλο πριν 1-2 χρόνια που την .... έπεσε στον Άδωνη για τα φάρμακα,ακριβώς το ίδιο κάνει τώρα και ο Αλαφούζος γιατί βλέπει ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρει άδεια για το κωλοκάναλό του!
    Βέβαια τότε, αν θυμάμαι η συμμετοχή των βλαμμένων ήταν σχεδόν ανύπαρκτη σ αυτόν τον πόλεμο που ξεκίνησε ο υιός, αλλά ο ούζος που έχει ματώσει την τσέπη του για να τα ταίζει και να τα χρησιμοποιεί για ίδιον όφελος τα χρησιμοποιεί και ως μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση.
    Δεν είναι μικρό πράγμα να σου κάνουν κάθε μέρα μπουρδέλο την πρωτεύουσα με τα όσα προβλήματά της, 300 μπαχαλάκηδες....
    Πιστεύω ότι όσο αντέχει η τσέπη του θα συντηρεί αυτό τον κλεφτοπόλεμο με τα άνοιωθα να ξοδεύουν ουσιαστικά το χαρτζηλίκι τους σε μετακινήσεις και ταλαιπωρία.

    Δεν βλέπω σωτηρία, έτσι όπως μας έχουν δέσει χειροπόδαρα.
    Και δεν μιλάω μόνο για την ομάδα, και για την Πατρίδα μας.....
    Μόνο αν χυθεί αίμα αδελφικό κάτι μπορεί να γίνει.....
    Εμφύλιος δηλαδή, κι όσοι γλυτώσουν.
    Γιατί ο πελταστής μολότωφ, αυτό επιθυμεί και αυτή είναι η φιλοσοφία του.
    Όταν άλλωστε έχεις πόστερ στο δωμάτιό σου τον τσε, δεν μπορείς ν περιμένεις τίποτα!

    Λες και δεν έχουμε ήρωες εμείς ως λαός για να τους έχουμε σαν πρότυπα!

    Καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα.

      Αυτό που γράφεις όντως δεν το είχα σκεφτεί.
      Το τελευταίο διάστημα ο ΣΚΑΙ δεν βγάζει τα έξοδά του και ο Αλαφούζος κερδίζει μόνο από τη διαχείριση του OTE TV.
      Προσωπικά ελπίζω να αποφύγουμε τον εμφύλιο γιατί ακόμη και αν δεν τον έχω ζήσει έχω ακούσει αρκετά ώστε να είμαι αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

      Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή βδομάδα να έχεις.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη, κρίνοντας από το ειλικρινές παρελθόν του μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω τον "σωτήρα" σε ότι και αν λέει. Σήμερα όμως διάβασα κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. "Κύκλοι" του Παναθηναϊκού διέρρευσαν την αντίδραση του "σωτήρα". Μας είπαν ότι χαρακτήρισε τον Κοντονή ως ψεύτη και ανέντιμο.
    Ρε Βασίλη αν κάποιος πει ψέματα σχετικά με εσένα θα τον χαρακτήριζες εκτός από ψεύτη και ανέντιμο; Ανέντιμο γιατί; Μήπως επειδή αποκάλυψε κάτι εμπιστευτικό; Αν ναι τότε δεν μπορεί να είναι και ψεύτης. Η ψεύτης θα είναι ή ανέντιμος.
    Με αυτή την ατάκα πλέον πείστηκα ότι ο Κοντονής λέει, αυτή τη φορά, την αλήθεια. Που μας φέρνει στις σχέσεις του "σωτήρα" με τον φορέα. Θα αντιδράσουν τα "παιδιά" μόλις το επαληθεύσουν; Και πως;
    Ας ελπίσουμε ότι θα κάποια στιγμή θα απαλλαχτούμε από όλους αυτούς και η Πανάθα θα δει καλύτερες μέρες αδελφέ.
    Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Σπύρο.

      Θα συμφωνήσω με αυτό που γράφεις. Πλεονασμός να πεις έναν ψεύτη και ανέντιμο.

      Βέβαια γνωστός ΑΡΔ έγραψε πως το κλείσιμο της Λεωφόρου οδηγεί στο ΟΑΚΑ και από εκεί στον Βοτανικό. Τώρα ο ΑΡΔ χαίρεται αλλά παλιότερα;

      Αν γράφει αλήθειες θα πρέπει να ψάξω αν τα δικαιώμα/υποχρεώσεις του γηπέδου στον Βοτανικό ανήκουν ακόμη στον ΙΒΒ και αν είναι ακόμη στην κατοχή του από τότε που τα ανλέλαβε γιατί "θα ήταν ζημιά για την ΠΑΕ να τα είχε" θα γελάσω πολύ.
      Βέβαια δεν θυμάμαι που διάβασα χθες για την ενδεχόμενη διάλυση της "13" σε Πατερικούς και Αλαφουζικούς(έλεος με τους ηλίθιους που πρέπει να ανήκουν στο άρμα κάποιου καταστροφέα). Ίσως αυτή η διάλυση να φέρει καλύτερες μέρες αφού κάποιοι θα σταματήσουν να βγάζουν χρήμτα στην πλάτη της ομάδας και ίσως επιτρέψουν σε νέο επενδυτη την είσοδό του στην ΠΑΕ. Αρκεί ο Αλαφούθζος να αναλάβει τα ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ και ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ, ΧΟΡΗΓΙΩΝ κλπ.

      Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή βδομάδα Σπύρο.

      Διαγραφή
  3. αν δεν τα έλεγε όλα αυτά ο συριζαίος κοντονής μπορεί να τον πίστευα.Μην ξεχνάτε ότι ο αλαφούζος κάνει μεγάλη κριτική στον σύριζα οπότε γιατί να μην του κάνουν και αυτοί από πλευράς τους πόλεμο;Ψεύτες επαγγελματίες είναι εξάλλου οι συριζαίοι και αυτό έχει αποδειχτεί περίτρανα.

    Υ.Γ όχι πως ο αλαφούζος δεν είναι ψεύτης αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να μην έχει πει τίποτα στο κοντονή τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν προσθέσεις στην ανάρτηση και τα δύο σχόλια από Δημήτρη και Σπύρο βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Αλαφούζος ψεύδεται και όχι ο Κοντονής. Τον τΣυριζαίο δεν θέλω ούτε να τον βλέπω, ούτε να τον ακούω αλλά αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως λέει αλήθεια. Ο Αλαφούζος έκανε πιο πριν και πόλεμο στη ΝΔ και στήριξε τΣύριζα, δεν μου λέει κάτι η στάση του καναλιού του. Το συμφέρον του κοιταζει.

      Διαγραφή
  4. Καλημερα και καλη εβδομαδα αδερφε μου..
    Τα ιδια σκεφτομουν και εγω.
    Εμπλεξαν τα μπουτια τους οι βλακες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και καλή βδομάδα και σε εσένα αδερφέ.
      Τελευταία έχω ρέντα στις αρνητικές προβλέψεις. Λες να επαληθευτώ;

      Διαγραφή
    2. Oπως παντα αδερφε!
      Τις καλησπερες μου!

      Διαγραφή