Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Με τον Σπάθα και το Νόμο

Ξεκινάω ανάποδα και όχι με την αντίθεσή μου σε όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας. Καλά έκανε ο Κοντονής και έκλεισε τις δύο θύρες. Πολύ καλά έκανε. Έχω περάσει από την ΙΣΤΟΡΙΚΗ 13, όταν αυτή υποστήριζε τον Παναθηναϊκό και δεν τον έβλαπτε. Αυτό που βλέπω τα τελευταία αρκετά χρόνια δεν είναι η 13, αλλά ένα κακό αντίγραφο των κωλόγαυρων. Ένας κλώνος που βοηθά την μητρική του να χαίρεται την Ευρώπη και την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο Παναθηναϊκός απαξιώνεται αφού βρέθηκε εκτός 100άδας στην βαθμολογία της Ουέφα.

Κύριε Κοντονή πολύ καλά κάνατε και κλείσατε τις 13 και 14. Προσωπικά ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αλλά γιατί ο Νόμος να ισχύσει μόνο για τον Παναθηναϊκό; Οι «επιστήμονες» των γαύρων είναι παιδιά του κατηχητικού και δεν κάνουν τίποτα; Αλήθεια η ενέργειά τους με τη ρίψη του αναπτήρα δεν πρέπει να τιμωρηθεί; Θα κλείσει η 7; Θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο ο γαύρος;

Στο παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ στη Λεωφόρο για την πτώση αντικειμένου που χτύπησε παίκτη των γαύρων, ενώ αυτός συνέχισε να παίζει με το κινητό του τηλέφωνο και να χαζογελάει, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ακριβά την ενέργεια των «παιδιών». Αλήθεια όμως ο υιός από την εταιρία Red Spathas and son ltd  δεν είδε την φάση με την ρίψη του αναπτήρα, αλλά και όταν τον ενημέρωσε ο παίκτης δεν ρώτησε ούτε τον επόπτη αλλά ούτε και τον τέταρτο διαιτητή; Το βίντεο δεν είναι τεκμήριο για την τιμωρία του Ολυμπιακού που θα είναι όμοια με αυτή του Παναθηναϊκού; Να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, -3 βαθμοί χρηματικό πρόστιμο κλπ κλπ...;;;

Μήπως υπάρχει ομάδα που επειδή ο πρόεδρός της είναι ο μεγαλύτερος διακινητής ναρκωτικών δεν την πειράζει κανείς; Μήπως από αυτή την ομάδα αποχώρησαν παίκτες με προβλήματα υγείας; Μήπως υπήρξε παίκτης της, μαύρος, που λιποθύμησε χωρίς λόγο σε παιχνίδι; Αλήθεια τι κάνει τώρα αυτός ο αθλητής; Πως είναι στην υγεία του;

Τελικά σε αυτή τη χώρα είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και τους κανόνες ή κάποιοι συνεχίζουν να είναι πιο ίσοι;

ΥΓ Γιατί κ.Αλαφούζο αφού συνομιλέις με Σαββίδη και Μελισσανίδη δεν ξεκινάτε με την αποχώρησή σας από αυτό το πρωτάθλημα και να δημιουργήσετε ένα άλλο; Θα ακολουθήσουν και κάποιοι ακόμη πρόεδροι αλλά η ζημιά θα έχει γίνει. Τι να το κάνουν ένα πρωτάθλημα με τους gay και τις θυγατρικές του; Καμία αξία σε τηλεοπτικά ή διαφημίσεις. 
ΥΓ2 Ρε μαλάκες φίλοι μου μΠαόκια τελικά αυτός ο Σπάθας είναι πολύ Σπανάθας. Ότι θέλουν σας κάνουν οι γαύροι, αρκεί να το πιπιλήσουν μερικά τσουτσέκια σαν τον Σταυράκη τον μπούλη από τα δυτικά που το παίζει και μάγκας και εσείς τρώτε αμάσητο το παραμύθι. Ο Σπάθας είναι τόσο Παναθηναϊκός όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος. Καλημέρα.

8 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα.
    Εγώ θα το ξεκινήσω αλλιώς, αφού πρώτα συμφωνήσω μαζί σου για το κλείσιμο της 13-14 από τον Κοντονή.
    Θέλοντας να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου,μήπως, λέω, αυτό το ανελέητο κυνήγι προς την ομάδα μας από όλες κυριολεκτικά τις κυβερνήσεις εδώ και είκοσι χρόνια, και ειδικά αυτό το τελευταίο το χθεσινό, έχει να κάνει με ... τον αφανισμό του γαύρου?!

    Τι θέλω να πω.....
    Μήπως τελικά ισχύουν τα όσα εδώ και λίγο καιρό λέει ο πουσταράς που έχουμε για πρόεδρο περί βαριάς τιμωρίας του γαύρου ?
    Μήπως όλα αυτά γίνονται για να μην μπορούν οι ακατονόμαστοι να ... εξεγερθούν σε πιθανή εξοντωτική τιμωρία τους?
    Γιατί, σκέψου τι έχει να γίνει αν κάποια μέρα ανακοινωθεί η προβλεπόμενη ποινή για την ομάδα των αρουραίων, λόγω του "εντίμου" βίου που διάγει το αφεντικό τους.....
    Μέχρι και κατάληψη στο ... ακρωτήριο Κανάβεραλ θα κάνουν για να την ματαιώσουν!

    Ενώ τώρα, με τις απανωτές βαριές ποινές που ρίχνουν σ εμάς, δεν θα έχουν πάτημα για να τα κάνουν όλα μπουρδέλο, όπως επί Ν. Σμύρνης για παράδειγμα.....

    Μια σκέψη μου είναι, πιθανόν να χαμογελάσεις όταν τη διαβάσεις, αλλά γιατί να μην ισχύσει από την στιγμή που σαν ομάδα έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα από την κόκκινη χολέρα εδώ και είκοσι χρόνια...
    Και μέχρι αποδείξεως του εναντίου, οφείλουμε να δίνουμε ευκαιρίες ακόμα και σ αυτούς που τώρα - μας φαίνεται ότι - μας κυνηγούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όντως ισχύσει αυτό τότε ο Αλαφούζος θα βγει από πάνω παρά τη ζημιά που μας έχει κάνει.
      Ναι στέκει σαν σενάριο αλλά δεν με πείθει πως θα μπορούσε να συμβεί. Θέλω να συμβεί, αλλά...
      Εγώ πάλι θα προτιμούσα να ξεγκολιάζω και να κάνω διπλά στην Ευρώπη και ας μην έβλεπα πρωτάθλημα. Βρεθήκαμε μέχρι και 11οι και τώρα 100+
      Μακάρι να επαληθευτεί το σενάριο που γράφεις.
      Καλό ξημέρωμα.

      Διαγραφή
  2. Εγώ θέλω να ρωτήσω οι θύρες είναι το πρόβλημα;Τα τσιμέντα; Τα πλαστικά καρεκλάκια; Αυτοί που πάνε στην 13 δεν θα πάνε τώρα απέναντι στην 7 ή σε κάποια άλλη θύρα;Το θέμα είναι ότι ενώ υπάρχουν (έτσι λένε) κάμερες δεν πιάνονται οι υπεύθυνοι των επεισοδίων.Τιμώρησε την ομάδα με πρόστιμο και κεκλεισμένων οπαδών. Ε και; Αν δεν πιάσεις τους ενόχους τους ίδιους και τους απαγορεύσεις το γήπεδο για πάντα δεν γίνεται τίποτα.
    Ο Κοντονής όπως και το κόμμα του αποδεικνύεται πολύ λίγος για το καθάρισμα που πρέπει να γίνει στον Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι να περάσει ο επόμενος μπας και...
    Στα υπόλοιπα ΒΤΚ συμφωνώ απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι Κυβερνήσεις ήταν λίγες και καμία δεν θέλησε να καθαρίσει το τοπίο στον αθλητισμό. Δεν με εκπλήσει που ούτε ο τΣύριζα προσπαθεί να χτυπήσει το πρόβλημα στη ρίζα του.
      Μόνο ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΝΤΕΜΗΣ τα έβαλε με τους οργανωμένους και έδωσε φωτογραφίες ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι μικροί μπροστά του. Όσο για το κλείσιμο των θυρών έχει λογική. Στην 7 υπάρχουν διαρκείας στα οποία δεν θα μπορέσουν να καθίσουν τα «παιδιά». Τι θα κάνουν; Θα χτυπήσουν πάλι γονείς για να καθίσουν στις θέσεις τους; Έτσι διασπά την ομάδα που σχημάτιζαν τα «παιδιά».
      Προσωπικά αν είχα διαρκείας στην 7 και δεν έβρισκα τη θέση μου εξαιτίας κάποιου τσόγλανου, θα του άφηνα τατουάζ τη σόλα από το παπούτσι μου.

      Διαγραφή
    2. θα βρούνε να μπούνε κάπου, μην κολλάς στην 7 που αναφέρω.Υπάρχει χώρος ακόμα και στα επίσημα...δεν θα μπουν και οι δυο τρεις χιλιάδες αλλά αυτοί που θα μπουν θα κάνουν τη δουλειά τους όπως ξέρουν να την κάνουν χρόνια τώρα.

      Διαγραφή
    3. Στην 7 δήλωσαν και οι οργανωμένοι. Για εμένα αφού δεν θέλει να λύσει κανείς το πρόβλημα με τους χούλιγκανς ας βάλουν λουκέτο στο ποδόσφαιρο. Έχει ακταντήσει αηδία, γιατί θα συμβεί και αυτό που γράφεις. Θα μπούνε αλλού και πάλ ιθα κάνουν τα ίδια.

      Διαγραφή
  3. Καλημερα και καλο ΣΚ αδελφε..
    εσυ σωστα τα γραφεις,οι κουφιοκεφαλακηδες του Φορεα και της ΠΑΕ ομως δεν καταλαβαινουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ και καλό Σαββατοκύριακο και σε εσένα.
      Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν γιατί έτσι βολεύει. Λέω αύριο να σχολιάσω τη δήλωση Κοντονή για την επιθυμία του Αλαφούζου.

      Διαγραφή