Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Κάποτε θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια

Με κατοχή που θα δικαιολογούσε τουλάχιστον μία εύκολη νίκη.
Με αντίπαλο που μόνο αμυνόταν.
Σε ακόμη μία χρονιά χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Σε ένα παιχνίδι που οι οπαδοί δεν άγχωσαν τους παίκτες, που δεν το διέκοψαν και δεν χάθηκε στα χαρτιά, αφού ήταν άδειες λόγω τιμωρίας οι εξέδρες. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ακόμη μία φορά ήταν Αλαφουζικός, Πουροφλορικός, Α.Ο. Αμπελοκήπων αλλά όχι Παναθηναϊκός.

Αν δεν σκοράρεις σε ομάδα που σε περιμένει και κλείνεται πίσω.
Αν έχεις κάνει ήρωα τον αντίπαλο τερματοφύλακα(πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά κάποια του τα κάναμε δωράκια).
Αν...
Αν...
Αν...
Σε άλλες εποχές τα κωλόπαιδα θα είχαν πάει στην Παιανία να στήσουν λαϊκά δικαστήρια, όπως έχουν κάνει, αλλά σήμερα που να τρέχουν στον λαχανόκηπο.... Κάνει και κρύο και έρχεται χιονιάς.

ΥΓ Τα περίμενα όλα από όλους τους ΑΡΔ αλλά να ακούω καλά λόγια για τον Μέστο από τον Κοντό δεν το περίμενα. Ειδικά όταν άκουσα πως προωθείται στην επίθεση και κάθεται εκεί ακόμη και αν χαθεί η μπάλα, μου έπεσαν και όσα μαλλιά μου είχαν απομείνει. Ρε Κοντέ πας καλά; Δηλαδή ο Λουκάς θα έπρεπε να παίζει Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν ή Γιουβέντους αν εσύ λες ότι λες για τον Μέστο. Δεν μου φταίει ο παίκτης που τόσο μπορεί αλλά όχι να μην λέει κανένας τίποτα και να μην κάνει την αυτονόητη σύγκριση με τον Λουκά.

4 σχόλια:

  1. Ο Λουκάς ήταν το "εργαλείο" με το οποίο τα "παιδιά" μας απάλλαξαν από την ενοχλητική παρουσία της επάρατης που τόσα κακά έφερε στην ομάδα!
    Ήταν δε τέτοια η ... "κατάντια", που μας είχε ανεβάσει μέχρι και στην 11η θέση αν δεν απατώμαι της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ.....
    Μιλάμε για φοβερή και κατακόρυφη πτώση της αξίας της ομάδας!

    Ενώ τώρα, που η νέα ¨διοίκηση" κατάφερε να αντιστρέψει αυτή την κακή για την ομάδα εικόνα και την έχει φέρει στα αζήτητα της Ευρώπης, τα παιδιά μας είναι υπερήφανα κάθε Δευτέρα και πάνε με το κεφάλι ψηλά στο σχολειό τους......!

    Οι παίχτες δε που η ίδια "διοίκηση" έχει πλαισιώσει την ομάδα, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική αγορά, και αισθανόμαστε μια σιγουριά για το αποτέλεσμα που θα φέρουν κάθε Κυριακή!

    Επομένως δεν υπάρχει λόγος επίσκεψης στο βιολογικό....
    Δεν θέλουν να αποσπάσουν τους παίχτες από την αφοσίωσή τους στην σκληρή δουλειά που κάνουν για να μας φέρνουν αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα, συνδυαζόμενα πάντα από .... διαστημικό ποδόσφαιρο!
    Εξ άλλου τώρα είναι όλοι πασίγνωστοι και αγαπούν την ομάδα....
    Όχι όπως παλιότερα σε κάτι .... Βαζέχες και λοιπούς άσημους που είχαν μαζέψει οι καταραμένοι στο βοσκοτόπι της Παιανίας!

    Όσο για τον Κοντό,αν είναι ο γνωστός Κοντός της ΕΡΑ και του DERBY,συνηθισμένος είναι να γλείφει το χέρι του καλού ανθρώπου που τον ταίζει, σ αυτές τις δύσκολες εποχές.

    Ουφ, δεν περιγράφω άλλο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ο Λουκάς αλλά ο 23, κάποιοι δεν έλεγαν και δεν έγραφαν το ονομά του.
      Ποιος είναι αυτός ο Βαζέχα, ο Μπορέλι, ο Βαντσικ, ο Χένρικσεν, ο Βλάοβιτς, ο Ασάνοβιτς και άλλοι τόσοι που ήρθαν για να ξεμουδιάσουν μετά από 6 μήνες που κάνανε διακοπές;
      Και ποια είναι αυτή η Ευρώπη και η Ουέφα που βγάζει λίστεςμε κατάταξη ομάδων; Είναι ρατσίστές κα ιοι λίστες δημιουργούν διακρίσεις μεταξύ των ομάδων. Να βγουν οι ΜΚΟ και να την καταγγείλουν αυτή τη ρατσιστική ΟΥΕΦΑ.

      Ναι ο Χρήστος Κοντός ήταν στην περιγραφή της ΕΡΑ. Απογοητεύτηκα.

      Σταματάω γιατί αν με πιάσει θα το τερματίσω(θα το κάνω θέμα αυτό με τη ρατσιστική Ουέφα).
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα αδελφε!
    Σωστα τα γραφεις..
    Καλα ο Κοντος ειναι ο ορισμος της κοταρας!
    Τα λεει για να μην τον μαλωσουν "τα παιδια"..
    Δεν βλεπεις που τρωνε ξυλο(Γκαραγκανης,Κοντος,Γκοντζος κλπ) και δεν κανουν ουτε μια μηνυση?
    Ειναι κοτες δυστυχως.
    Αν ημασταν εμεις,θα τους ειχαμε περασει πριονοκορδελα και μετα θα τους ειχαμε παει στα δικαστηρια..
    Και αυτοι κανουν π@πες για να μην τους "μαλωσει ο λαος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήμασταν εμείς θα το είχαμε γκρεμίσει το 3όροφο των «παιδιών».
      Από τον Κοντό δεν το περίμενα, αφού παλιότερα είχε πολύ καλή και τίμια στάση. Κοκοκο όλοι τους.

      Διαγραφή