Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Το 2016 είναι δίσεκτο και θα το νοιώσουμε καλά όλοι οι Παναθηναϊκοί

Τι και αν σου έταξε να πληρωθούν τα χρέη;
Τι και αν έχει βάλει ελάχιστα χρήματα μέχρι σήμερα;
Τι και αν έχει υποθηκεύσει και προπληρωθεί ότι μπορεί να φέρει έσοδα στην ΠΑΕ;
Τι και αν έχει πάρει δάνεια μέσω offshore εταιρειών;
Τι και αν έχει καταφέρει να χειραγωγεί τα γιδοπρόβατα του Πουστροφλορέα;
Τι και αν οι ισολογισμοί λένε την αλήθεια;
Τι και αν είχε υποσχεθεί ομάδα από τις ακαδημίες;
Τι και αν τις έχει διαλύσει και αυτές;
Τι και αν τον κακό Αναστασίου διαδέχθηκε ο εξίσου κακός Στραμαστσόνι;
Τι και αν έδωσε θέση στον παλαίμαχο Νίνη;
Τι και αν συνεχίζει με τον τρόπο του να στηρίζει τον χοντρό;

Αυτός συνεχίζει και πουλάει τρέλα σε όλους εμάς. Αφού μας έκοψε το γήπεδο, μας έκοψε και την τηλεόραση. Αυτός ο άνθρωπος ζητάει και χρήματα για να παραχωρίσει τις μετοχές που πήρε ΔΩΡΕΑΝ. 
Είναι μάλλον για τα χρήματα που δαπάνησε για τους Μπουμάλ και Μέστο. Που είναι οι ακαδημίες; 
Γιατί έρχονται κακοί ως μέτριοι παίκτες αντί να παίζουν δικοί μας;

Ακόμη δεν πιάσαμε πάτο. Αφού κάποιοι ήθελαν πολυμετοχικότητα και τότε δεν υπήρξε αντίδραση τώρα θα πρέπει να υπομείνουμε το μαρτύριο αυτό. Έτσι όπως πάει είναι ικανός να καταφέρει να αφήσει την ομάδα εκτός Ευρώπης από τον Μάϊο.

Είπαμε είναι δίσεκτο το 2016 και θα το νοιώσουμε για τα καλά.

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αδερφέ!
    Αποκορύφωμα είναι το οτι ο Καραγκούνης επιλέγει τις ακαδημίες του Πανιωνίου για τον μικρό του!
    Εκεί μας έφτασαν οι πουθενάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ ο Καραγκούνης ποτέ δεν ένοιωσε κομμάτι του Συλλόγου. Μια ζωή ήταν ο ρουφιάνος των παικτών και είναι φτιαγμένος από την πάστα που φτιάχτηκε ο Βασιλαράς, ο Τσιμπίδας, ο Αθανασίου και άλλοι τόσοι ΑΡΔ που πίνουν το αίμα της ομάδας. Η "υγεία" είναι μόνο για τα "παιδιά" αλλά όχι για τα παιδιά των πρώην παικτών μας.
      Προσωπικά ο Καραγκούνης με αφήνει αδιάφορο με όσα κάνει. Εδώ πήγε να κάψει τον Μαρκαριάν στην Εθνική αλλά ο τεράστιος αυτός Άνθρωπος πρόλαβε και παραιτήθηκε.

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνω αδελφε..
      ισχυουν ολα οσα γραφεις..
      αλλα οσο να ειναι,ειναι πληγμα για το πρεστίζ του συλλογου αυτη του η πραξη..
      βεβαια το ιδιο βαραίνει και τον Αλαφουζο αυτη η επιλογη.που καταντησε τις ακαδημιες σκετο σιχαμα!

      Διαγραφή
    3. Για να έχεις ακαδημίες τα παιδιά κάπου πρέπει να μένουν, να διαβάζουν και να προπονούνται. Στον λαχανόκηπο δεν γίνεται τίποτα από αυτά. Άρα δεν έχεις ακαδημίες. Λογικό δεν έιναι να στείλει αλλού το παιδί του;(έστω και αν δεν με ενδιαφέρει)

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ BILL!!!
    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ''ΡΕΚΟΡ'' ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ -37 ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER-ΛΙΓΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ PLAY-OFF ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ KAI TO -20 ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAY ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η U-20 ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ 4ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΣ 5ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ' ΟΨΗΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΡΕΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ δεν έχουμε υποδομή για να δουέυτούν οι ακαδημίες. Στο χωράφι θα μάθουν ή θα εξελιχθούν; Φταίει ο Καπετάνιος που δεν έδωσε τζάμπα την Παιανία για να πουλάνε τρέλα οι αδερφάρες και οι ΑΡΔ.
      Επί των ημερών της οικογένειας είχαμε ένα από τα καλυτερα προπονητικά στην Ευρώπη και τώρα έχουμε ένα χέρσο χωράφιπου ούτε τη σαλάτα του χρόνου δεν βγάζει.

      Διαγραφή