Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Βαζελοποίηση

Δεν μπορώ να θυμηθώ όσο μεγάλωνα να με αποκαλεί κάποιος "βάζελο" και να μην του ζητάω να ανακαλέσει ή να διορθώσει ή να του απαντώ ανάλογα ή τέλος να τον βρίζω. Και έρχεται προχθες στον χώρο εργασίας να εξυπηρετηθεί από συνάδελφο ένας άντρας με καταγωγή Μαρούσι. Ο συνάδελφος του είπε πως είμαι Παναθηναϊκός και έρχεται και με ρωτάει "Βάζελος;" του απαντώ "Πανάθα". Δεν ακούει και ξαναρωτάει "Βάζελος;" και η απάντησή μου ίδια αλλά με πιο έντονο ύφος "ΠΑΝΑΘΑ". Στη συνέχεια με ρωτάει από που είμαι και μένει με το στόμα ανοιχτό. Που είναι το κακό; Πως μαζί του είχε έναν πιτσιρικά που πιθανότατα πήγαινε δημοτικό. Τι έμαθε το παιδί αυτό;

Έμαθε πως δεν είμαστε Παναθηναϊκοί αλλά βάζελοι. Άκουσε ποτέ κανείς Αεκτσή να δηλώνει χανούμι ή Ολυμπιακό να δηλώνει γαύρος;

Ψάχνουμε την αρχή του κακού και πότε ξεκίνησε να ριζώνει η αρρώστια που έχει κάνει τον PANATHINAIKOS να είναι ο φτωχός συγγενής των συλλόγων που κάποτε είχε για πλάκα. Όταν ο ηλικίας 40+ πατέρας ήταν οπαδός "μάχιμος" πριν 20 χρόνια μερίδα οπαδών τραγουδούσε "δώστε μας χόρτο, δώστε μας πρέζα, να καταστρέψουμε ξανά την Καλογρέζα, παλιομαλάκα Βαρδινογιάννη, η 13 ποτέ δεν θα πεθάνει". Ήταν κακός ο Καπετάνιος που μας είχε ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν πραγματικά κακός που δεν έσβησε από τον χάρτη αυτά τα καθίκια που τότε έριξαν τον σπόρο και τώρα χαίρονται για την καταστροφή που έφεραν.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα που μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από μία Μπρυζ που ήταν ομαδούλα της σειράς και την απώλεια των 3 εκ. ευρώ των play off βγήκαν τα που(στ)ροφλοράκια σε κάθε αθλητικό site να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Έγραφε ο άλλος "Καλύτερα που χάσαμε και αποκλειστήκαμε. Να αποκλειστούμε και τώρα(δεν είχε γίνει η κλήρωση και δεν γνωρίζαμε την αντίπαλο) και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Να πάρουμε το πρωτάθλημα."

Αν αυτό δεν είναι γαυροποίηση τότε τι είναι;
Βαζελόγαυροι έγιναν και γέμισαν τον χώρο της ιστορικής 13 και κατέλαβαν τους συνδέσμους. Δώρα, Λέτες, Σταματούλες χαίρονται παρέα με τον Πακιστανόμορφο και τον Μα(λα)κούλη.
Μοναδική λύση το "τσεκούρι και φωτιά" στους συνδέσμους του Παναθηναϊκού. Να κλείσουν όλοι. Αυτό πρέπει να γίνει, αλλά ποιος να το κάνει που γαύροι διοικούν βαζελόγαυρους,

4 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι μετά το στραπάτσο από τη Μπριζ, άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα καλόπαιδα στα σάιτ.
    Σιγά σιγά, κι όσο περνούν οι μέρες και ξεχνιέται το πράμα, οι παρουσίες τους πληθαίνουν, αφού πρώτα έβγαλαν τις .... εμπροσθοφυλακές για ανίχνευση!
    Εξακολουθούν να χρησιμοποιούν παρωχημένης .... τεχνολογίας κλισέ, τα οποία αφορούν ακόμα (!) στην επάρατη οικογένεια!
    Δεν υπάρχουν πλέον επιχειρήματα, η "διοίκηση" με τις επιλογές της τους ακυρώνει, αλλά αυτοί μάχονται των υπέρ πάντων αγώνα προς εξασφάλιση τουα άρτου του επιούσιου!
    Όσο θα υπάρχουν οι μαλάκες που θα ακουμπάνε τον οβολό τους για να τον μοιράζονται αυτοί και να ταίζουν με αποφάγια και ψίχουλα τον στρατό που έχουν δημιουργήσει, αυτό το τερατούργημα θα συνεχίζει να υφίσταται.
    Πλήρης αποχή του κόσμου από την ομάδα.
    Μόνο έτσι πιστεύω πλέον ότι μπορούμε ν απαλλαγούμε από την συμμορία - εγκληματική οργάνωση που κατέστρεψε την ομάδα μας.
    Όταν σταματήσουν οι εισροές χρημάτων από τους αδαείς, θ αρχίσουν κι αυτοί να αποσυντίθενται.
    Γιατί ο καραφλός μπεμπές δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να ταίζει σοροπιαστούς, αεροπλανοφόρα, ελειμιώτηδες, τσιμπίδες κι όλο το κακό συναπάντημα που παρασιτεί εις βάρος της ομάδας και των απλών οπαδών της που έμπρακτα την αγαπούν......
    (Τα παραπάνω νικς είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ζουν σαν τα μικρόβια στην πληγή που λέγεται "πράσινα νέα"!
    Μπορεί και νάναι τα διαφορετικά πρόσωπα του τελευταίου.....!)

    Καλή Κυριακή Βασίλη και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η πρόταση και απόλυτα εφαρμόσιμη. Βέβαια εγώ θέλω πάρα πολύ να δω να εφαρμόζουμε και "τσο και λο" στα κωλόπαιδα.
      Ο Αλ Αφ Ούζος συνεχίζει να ψάχνει αγοραστή για τον Καρέλη αλλά να μην έχει κάνει έστω μία κίνηση της προκοπής. Ο Καρέλης είναι ο επόμεος κρίκος της αλυσίδας που περιέχει ήδη τους Καρνέζη, Μαυρία και οι ίδιο που κορόιδευαν τον Λουκά και τον Σαριέγκι είναι πανευτυχείς με τον 30κάτι και τον κάθε άμπαλο που φοράει την τιμημένη αυτή φανέλα.
      Τσο και λο και ούτε σεντ στα ταμεία.
      Καλή Κυριακή και καλή βδομάδα Δημήτρη και για εσένα και την οικογένειά σου.

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα αδελφε!
    εισαι ο εκφραστης μας..ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
    σωστα γραφει ο Δημητρης,επανεμφανιστηκαν τα φαντασματα και τα ψευτοεπιχειρηματα τους...
    ξαναηρθε στην επικαιροτητα το "αν φυγει ο αλαφουζος,ποιος θα αναλαβει?"
    φαυλος κυκλος..σε δουλεια να βρισκομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ ο Δημήτρης είναι ήρωας που μπαίνει σε αυτούς τους βόθρους και πολλές φορές τους ισιάζει την πλάτη. Αν σκεφτείς πως δεν είναι πιτσιρικάς αλλά μεγαλύτερος από εμάς και σοβαρός άνθρωπος αυτό κάνει πιο δύσκολο αυτό που κάνει.
      Εγώ πάλι γράφω μόνο τα αυτονόητα. Τέτοιες μέρες λείπουν από την μπλογκόσφαιρα το myPanathinaikos αλλά και το glory days. Αν είχαμε Αλχιμηστή(με την τρέλα που κουβαλούσε), Laplace, Σκεπτόμενο και τα υπόλοιπα αδέρφια τότε πολλές αδερφάρες θα έσκουζαν, αλλά γαμώ την τύχη μου πολλά πήγαν στραβά.

      Διαγραφή