Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Αυτά μόνο στην Ελλάδα του "πρώτη φορά Αριστερά" μετά τους δύο μεγάλους του δημοκρατικού τόξου

Σχόλιο ΒΤΚ:
Στην Ελλάδα του Alexis, που ακολουθεί την πορεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ(ο Σαμαράς πρώτος άνοιξε τα σύνορα και γεμίσαμε με Αλβανούς εγκληματίες και το ΠΑΣΟΚ Ελληνοποίησε κάθε Ρώσο, Γεωργιανό και λοιπούς Καυκάσιους που δεν είχαν σχέση με τον Ποντιακό Ελληνισμό αφού από τις 800 χιλιάδες Ελλήνων Ποντίων στην πρώην Σοβιετική Ένωση ήρθαν στην Ελλάδα 3 εκ. με επίσημα έγγραφα), συμβαίνουν τα πιο ακραία πειράματα της ΝΤΠ. Αλλοίωση πληθυσμού, έλεγχος περιοχών από λαθροΟΡΚ εγκληματίες, έλεγχος της ενημέρωσης από τα νεοταξίτικα ΜΜΑποχαύνωσης και διαμόρφωση της κοινής γνώμης όπως εκείνοι θέλουν.

Μόνο στην Ελλάδα ο νόμος δεν ισχύει για όποιον ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα αλλά εφαρμόζεται στο ακέραιο για τους νόμιμους κατοίκους της χώρας.

Επιχείρηση ανακατάληψης της Κω: Ειδικές δυνάμεις στέλνει η ΕΛ.ΑΣ στο νησί


Με ενισχύσεις με ειδική αστυνομική δύναμη για καταστολή εξέγερσης εντός αστικής περιοχής ενισχύονται η Αστυνομία και το Λιμενικό στη νήσο Κω, των οποίων οι έδρες στο νησί πολιορκούνται από εκατοντάδες λαθρομετανάστες.
Η απόφαση της εσπευσμένης αποστολής τους υπαγορεύτηκε από την επιχειρησιακή ανάγκη αναχαίτισης των εξεγερμένων λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν καταλάβει κομβικά σημεία στην πόλη της Κω αλλά και σε όλο το νησί.
Σγκεκριμένα αποστέλλονται δύο ειδικές διμοιρίες καταστολής ταραχών που αναχώρησαν από την Αθήνα για Κω, το απόγευμα της Τρίτης.
Στόχος είναι να ενισχυθούν οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις ύστερα από τα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες που φαίνεται ότι έχουν ξεφεύγει από τον έλεγχο, ενώ η εντολή δόθηκε από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.
Παράλληλα, επισπεύδονται οι διαδικασίες για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τουλάχιστον 250 αστυνομικούς σε πρώτη φάση, και στα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τεράστιο αριθμό προσφύγων.
Το πρωί δημιουργήθηκε ένταση έξω από την αστυνομική διεύθυνση της Κω και τους δρόμους της πόλης, καθώς οι εκατοντάδες αλλοδαποί, απαιτούσαν να μπουν στο κτίριο της Αστυνομίας για να πάρουν τα έγγραφα τους και να αναχωρήσουν για την ηπειρωτική Ελλάδα!
Οι λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο στάδιο, στο οποίο τους υποδείχτηκε να συγκεντρωθούν ώστε να μπει μια τάξη και να επισπευτεί η ταυτοποίηση, προκειμένου να τους χορηγηθεί η άδεια για αναχώρηση.
Ακολούθησαν επεισόδια με τις εκεί αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν πυροσβεστήρες για να τους απωθήσουν
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου