Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αντε γαμηθείτε πρώην ποδοσδφαιριστές, μαθητευόμενοι μάγοι και δήθεν διοίκηση

Κάποτε πείραζε στα μαλακισμένα του Πουροφλορέα η όποια νίκη ήταν με 1 γκολ διαφορά.
Τώρα στο 3-0 από αυτή την άθλια Βέλγικη ομάδα τραγουδανε.
Καρκινοι.

9 σχόλια:

  1. kalispera billy ,ego stenaxorithika alla apo simera telos o alafouskas koroideuei oso den paei opos kai oi pextes ,souvlatzides ola kala ?pou tha paei kapoios kapote tha ethei kai o floreas tha faei klotsies.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην τους κατηγορεις ρε billy ,τωρα ξερουν να υπολογιζουν κ το φπα,για ρωτα τους τωρα για λογιστικα,ξεφτερια εχουν γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ο Γιανς είχε μόνο plan A, κι όχι και plan B!
    Αα, και είδε και όνειρο χτες.....

    ΥΓ: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κεντρικός πυρήνας του φλορέα, βρίσσκεται στην πλατεία Ομονοίας και πανηγυρίζει τον ... επικό αποκλεισμό!

    ΥΓ2: Καλά μας κάνουν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όλες αυτές τις συμμορίες η ομάδα είναι το μέσον.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ δεν υπήρξαν ποτέ στην μίζερη ζωούλα τους.Το "καλύτερα στην Γ Εθνική"είναι δικής τους έμπνευσης.Οπαδοί υπό όρους,διαταγές και χίλιες δυο προυποθέσεις που έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με την τσέπη των πρασινοβοσκών τους δεν υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ότι καταλάβατε μετά την ανάρτηση έκλεισα τον υπολογιστή και ... έβρασα στο ζουμί μου.
    Ακόμη σκασμένος είμαι.
    Andrew δεν βλέπω να φεύγει ακόμη ο Αλαφούζος, βλέπεις έφερε Εσιέν(δώρο του Γλου για να πουλήσει αυτές τις άθλιες φανέλες) και παράλληλα ο Πουροφλορέας παραμένει ισχυρός δια της βίας κα ιτου εκφοβισμού.
    Ανώνυμε σεε λίγο θα μάθουν να υπολογίζουν και πόσο φτύσιμο θα τρώνε ανά λεπτό, ημίχρονο και παιχνίδι. Αυτοί είναι οι νέοι "επιστήμονες".
    Δημήτρη άστα να πάνε. Με τον τροχονόμο και ένα σύστημα "παιδική χαρά" φαινότανα από το ημίχρονο. Βράζω...
    Ανώνυμε 12.50 σωστός, μόνο που το κακό ρίζωσε από παλιά. Κάπου στη δεκαετία του 90 και πλέον έχει θεριέψει και θέλει άμεση και ΡΙΖΙΚΗ λύση.

    Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απογοήτευση.
    Η εικόνα του Παναθηναικού ήταν πάλι απογοητευτική στην Ευρώπη. Βλέποντας στην ομάδα τις καινούργιες προσθήκες βλέπεις πως παίζουμε επί της ουσίας με την προπέρσινη ομάδα.
    Αυτά τα δύο χρόνια που ακολούθησαν δεν έχει γίνει ούτε μία προσθήκη που να προσφέρει κάτι το θετικό στην ομάδα. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που βαραίνει τον προπονητή και τους σκάουτερ της ομάδας. Δεν γίνεται να έχεις μία ομάδα στάσιμη για τρεια χρόνια ενώ όλοι οι άλλοι βελτιώνονται.Ο Αναστασίου και οι σκάουτερ μας πρέπει να εξηγήσουν γιατί οι προσθήκες τους (αν εξαιρέσεις τον Στιλ) δεν είναι καλές. Αν δεν ξέρουν να βρίσκουν καλούς παίχτες ας φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ τον προπονητή τον στηρίζει η διοίκηση και την διοίκηση οι τραβεστί οπαδοί του Πουροφλορέα. Όλοι μαζί συνυπεύθυνοι, όλοι απατεώνες.
      Πήραμε φέτος τον Εσιέν κατ εντολή Γλου. Γιατί; Γιατί έπρεπε να πάρουν παίκτη όνομα και όχι απαραίτητα χρήσιμο για να πουλήσει την φανέλα έκτρωμα της Puma. Ο "Μπεργκ" θα πουλούσε όσο ο Εσιέν; Όχι βέβαια.
      Γνώριζαν το πρόβλημα υγείας και δεν έκαναν τίποτα από την υπογραφή αλλά περίμεναν τον Ιούλιο. Αν αυτο δεν είναι απόδειξη αλητείας των απατεώνων εγώ είμαι γαύρος.-

      Διαγραφή
  7. Καλημερα αδελφε..
    Στημενο εργο.Δεν ειναι τυχαιο που..στηριζουν Αναστασιου..
    Μεχρι να χαθει και αυτο πρωταθλημα και απο Οκτωβρη θα φερουν εναν νεο μαθητευομενο μαγο ή καναν αποτυχημενο κωλογερο τυπου Φερειρα..
    Τελικα,δεν αλλαζει η φαση..Οχι χωρις να ανοιξουν οι πληγες του παρελθοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.
      Όλοι αυτοί στηρίζουν Ολυμπιακό και τα χρήματα να πηγαίνουν στους μούλους του λιμανιού. Όντως μόνο τυχαία δεν συμβαίνουν όλα αυτά και είναι τόσο παράλογα που έχουν αρχίσει φίλοι οπαδοί άλλων ομάδων να μην καταλαβαίνουν ακριβώς ότι και οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί και να έχουν τα ίδια "γιατί;".
      Δύσκολα θα σωθεί αυτή η ομάδα.

      Διαγραφή