Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το καρφί ή το μεγάλο ψάρι που θα πιάσουν μετά;

Μέχρι τώρα όλοι τον βλέπουν ως τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης(όχι μόνο του ποδοσφαίρου) που μπλέχτηκε με τον δήμο Πειραιά για να καλύψει κάπως τον κώλο του. Πολλοί θεωρούν πως δεν τον αγγίζει κανείς αφού όποιος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πήγε να κάνει τη δουλειά του ο Βαγγέλας τον ακύρωσε καθώς ήταν τόσο καθαρός σαν λευκή περιστερά.
Αλήθεια όμως έβαλε κάποιος όλα τα δεδομένα μαζί;

Έχετε δει τη λίστα με τους κατηγορούμενους στο σκάνδαλο του ποδοσφαίρου; Όλη η καλή παρέα του Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργάτες αλλά και παίκτες των gay. 
Μπέος
Κομπότης
Τραυλός
Μποροβήλος
Μπάκος
Αβραάμ Παπαδόπουλος
Κώστας Μενδρινός
Μιχάλης Κουντούρης ... πρόεδρος Ερασιτέχνη Ολυμπιακού
Χρήστος Κανελλάκης

Είναι δηλαδή όλη η παρέα εκτός του Βαγγέλα. Πόσο  λογικό να έστηνε παιχνίδια ο Μπέος, με τον Αβραάμ και τον Κομπότη στην πλάτη του Μαρινάκη; Και ενώ ο Μαρινάκης ωφελείται συνέχεια και αδικούνται όλοι όσοι δεν υποτάσονται σε αυτόν και τις γαυροδιοικούμενες ΕΠΟ και Σούπερ Λίγδα...
Ο Μπέος έχει κάνει παράπονα στο πρόσφατο παρελθόν για τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και μετά άρχισε τις παπαρολογίες για τη μακαρονάδα.
Σας πέρασε από το μυαλό πως αυτός τους έδωσε στεγνά τους περισσότερους; Μήπως με κάποια συμφωνία για να γλιτώσει ποινές για τον ίδιο και την κωλοομάδα του;

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι ανεξάρτητο σε αυτή τη ζωή, αυτά που ελέγχονται από τον ίδιο άνθρωπο μας απασχολoύν το ίδιο άρα μας ενδιαφέρει και η υπόθεση του Noor 1. Σε αυτή την υπόθεση προφυλακίστηκε ο Κοτσώνης(πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και πλέον έχει αρχίσει ένας κύκλος αίματος με θύματα εμπλεκόμενους στην υπόθεση αυτή. Ήδη μετράμε νεκρούς.

Και έτσι φτάνω στο τελικό ερώτημα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αθώος(πρέπει να το γράψω για το τυπικό), είναι το καρφί που αποκάλυψε όλους τους υπόλοιπους ή είναι το μεγάλο ψάρι που έπεσε ήδη στην παγίδα και αποκάλυψε τους φίλους και συνεργάτες του πιστεύοντας πως αυτός είναι στο απυρόβλητο και πως έχει κάνει την πιο ισχυρή συμφωνία. 

ΥΓ Τι πιστεύω; Πλέον λέω να πάρω την κουρτίνα 3. Μεγάλος χάνος ο σκατόγαυρος.

2 σχόλια:

  1. Σαν συλλογισμός, στέκει.
    Το θέμα είναι πότε θα τον δούμε αγκιστρωμένο στην πετονιά!
    Αν η όλη ιστορία τραβήξει, πιθανόν να επέλθει το συγχωροχάρτι που θα τον αθωώνει για πάντα (παραγραφή).
    Αν όσοι είναι στην υπόθεση και ασχολούνται μ αυτήν ενεργούν "υπογείως" για λόγους αιφνιδιασμού, και εάν αυτοί βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τον χοντρό, τότε ίσως δούμε να αποδίδεται δικαιοσύνη και μάλιστα όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα αλλά και για τα άλλα, που θεωρώ ότι είναι πιο σοβαρά.

    Καλό μεσημέρι Βασίλη και καλή επιτυχία αύριο για την ομάδα μας.
    Ας ελπίσουμε ότι ο μάγος δεν θα δει κανένα παράξενο όνειρο σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν στο χέρι μου θα τον είχα μέσα για τα καλά αλλά η γκαβή(η δικαιοσύνη) δεν λέει να τον φέρει σε δίκη. μακάρι να είναι το μεγάλο ψάρι, γιατί τότε έστω και αργά θα δικαιωθεί πολύς κόσμος.

      Καλό απόγευμα Δημήτρη και αύριο με την πρόκριση.

      Διαγραφή