Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Πιο γαυρος πεθαίνεις

Μάντεψε που το είδα;

Σωστά. Στη γνωστή κωλο(γαυρο)φυλλάδα που το παίζει "πράσινη".

Καλό παιδί ο Μπούρμπος. Φιλότιμος, αλλά για ποδοσφαιριστής που φοράει το τριφύλλι στο στήθος κάνει μόνο για τον Πλατανιά και όχι τον Παναθηναϊκό.
Βέβαια έχεις και τον Βέμερ που δεν κάνει ούτε για τον ΠΑΟ Ρουφ.

Έτσι Αναστασίου-Αλαφούζος χτίζουν ομάδα για το πρωτάθλημα...ψευτιάς και συνεχίζουν να προσφέρουν άφθονο σανό στα γίδια του πουροφλορέα.

4 σχόλια:

  1. Περιμένω φέτος ν αρχίσουν - επί τέλους - τα όργανα, γιατί πολλή ανοχή και υπομονή έδειξε ο κόσμος της ομάδας.
    Επαναλαμβάνω, ο κόσμος. Δεν αναφέρομαι στους τζατζικολάγνους καλοπερασάκηδες-βολεμένους.
    Αυτοί θα συνεχίζουν να εκθειάζουν, να χειροκροτούν και να στηρίζουν αυτό το έκτρωμα που βλέπουμε τρία χρόνια τώρα.
    Χρησιμοποιώντας εκφράσεις τύπου "ο Αναστασίου μας έκανε ομάδα από το μηδέν", "ο πρόεδρος μας έσωσε από τη γ' και μας πήρε και .... προπονητικό (!!!!)" και λοιπές χαριτωμενιές που τρία χρόνια τώρα ακούμε.....

    Και φέτος που ήθελα μόνο γι αυτό να είμαι πιο κοντά στην Αθήνα, ή τουλάχιστον να ήταν πιο εύκολη η πρόσβαση, δεν είμαι ρε γμτ.......

    Και θ αναγκάζομαι να κράζω τους δυο Γιάννηδες και τους τζατζικοφλώρους μόνο μέσα στην πράσινη στάνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη δυστυχώς γαι εμάς και τον υπόλοιπο μη επιδοτουμενο κόσμο της ομαδας δεν θα γίνει τίποτα για ακόμη μία χρονιά. Οι νέοι φόροι, τα νέα προβλήματα που μας φορτώνουν οι πολιτικοί μαζί με την ανεργία και τους χαμηλούς μισθούς κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τα πιο σημαντικά για τον ίδιο και όχι με την ομάδα. Το καλοκαίρι ήταν καυτό και φοβάμαι μη μας κάνει άσχημο χειμώνα. Πολλοί Έλληνες θα έχουν πρόβλημα θέρμανσης και πολλά παιδιά θα προσπαθούν να διαβάσουν με άσχημες συνθήκες. Λες να τους νοιάξει η ομάδα; Εμένα δεν θα ενδιέφερε καθόλου.

      Ίσως να σου βγει σε καλό που θα μείνεις μακρυά από την Αθήνα. Στην Αθήνα πολλοί "αντιφρονούντες "της διοίκησης και των πολυΑμέτοχων πιο πριν είναι επικηρυγμένοι. Το λέω με απόλυτη βεβαιότητα, αν και εγώ δεν ανήκω σε αυτη την κατηγορία.

      Διαγραφή
  2. kalispera billare ,sto agrinio xeroume oti fetos o panaitolikos an itan to protathlima katharo tha pigaine gia founto alla epeidi perisi edose arketa paixnidakia kai perase o atromitos europi fetos tha ta xeplirosei kai den tha pesei .aurio tha xasoume eukola pisteuo giati o gauroproedros mas apo kapou prepei na vgalei lefta .opos elege kai o laplace o pao opos to kserame pethane min perimenoume kati allo.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Θα διαφωνήσω μαζί σου για την ομάδα του Αγρινίου. Πέρσι δεν πέρασε ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε οι gay. Τους έσφαξαν σε πολλά παιχνίδια και όπωε όλες οι ομάδες έκανε και την "κοιλιά" της. Για να πω την αλήθειαπέρσι πίστευα πως θα χάναμε και φέτος πάλι το πιστεύω. Λόγω ποσοστού θα το ποντάρω, γιατί άλλο το στοίχημα και άλλο αν θέλω να νικήσουμε. Όπως και να έχει θα είμαι χαρούμενος.
      Πεθαμένος και άθαφτος είναι ο Παναθηναϊκός που εμείς γνωρίσαμε.

      Διαγραφή