Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τζίγγερ πούλα και πούλο...

...γιατί διαφορετικά πως θα χαιρόταν ο γαύρος Γιαννάκης και ο άμπαλος Γιαννάκης
Φύγε γιατί εσύ φταις που ο Αναστασίου ετοιμάζει την ομάδα τόσα χρόνια και επιλέγει παίκτες οι οποίοι τολμάνε να έχουν αυτή την εικόνα.

Φταις που η 11άδα που κατεβάζει ο Αναστασίου στον αγώνα θα ήταν η αιτία να του βγάλει μήνυμα λάθους οποιοδήποτε παιχνίδι προσομοίωσης. Error 404, system error συνοδευόμενα από το παράσημο της ανοικτής παλάμης.

Φταις που οι παίκτες από "το κάτω ράφι" που έφερναν οι προπονητές που επέλεγες ήταν τρεις κλάσεις καλύτεροι από τις διαφημισμενες μεταγραφές των σκατόγαυρων της διοίκησης.

Φταις γιατί ο Σαριέγκι μπροστά σε αυτά τα ταγάρια που έχουμε σήμερα στην άμυνα θα φάνταζε σαν τον Νέστα ή τον Μαλντίνι

Φταις εσύ που αποκλειστήκαμε από την Μπρυζ αλλά και που σήμερα φέραμε 0-0 με κάποιους που δεν ήξεραν τι σχήμα έχει η μπάλα.

ΥΓ Αυτός ο Βέμερ πόσα μας πληρώνει για να παίζει; Έφερε χορηγούς στην ομάδα(όπως κάνουν κάποιοι πιλότοι στη Φόρμουλα 1);
ΥΓ2 Πάλι μόνο αυτό το παιχνίδι έχασα. Αντί για το 5/5 έπιασα 4/5 με Σαχτάρ, Φενέρ, Μπάτε Μπορίσοφ και Μαν. Γιου. 4-6 γκολ. Αυτή η ομάδα φροντίζει να με πληγώνει με κάθε τρόπο.
ΥΓ3 Δεν αντέχω να σχολιάσω τίποτα για το παιχνίδι. 

10 σχόλια:

  1. Σχόλιό μου στην πράσινη στάνη του μπάμπη και των λοιπών παιδιών, που ακόμα δεν έχει εγκριθεί από την ... ηγεσία!
    Τίτλος άρθρου: "Κόουτς, κάτι πάει στραβά"

    "....Αντί γι αυτόν τον γλυκανάλατο τίτλο, που ουσιαστικά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακόμα χάιδεμα στο σβέρκο του γκιόζη που δυόμισι χρόνια τώρα παίζει με την ιστορία της ομάδας και εμπαίζει τους φιλάθλους της - εξαιρούνται οι τζατζικογλείφτες υπάλληλοι-οπαδοί - δεν θα ήταν προτιμότερο, όσοι έχετε τη δυνατότητα να πιέσετε ούτως ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την απέλασή του από την χώρα?...."

    ΥΓ: Ούτε κι εγώ σχολίασα κάτι για τους ποδοσφαιριστές.
    Αλλά δεν ανέχομαι πλέον τον μαλάκα από την Άρτα, με το απλανές βλέμα της αγελάδας, που την γ@μ@νε μια φορά το χρόνο και της τραβάνε τα βυζιά κάθε μέρα.....!

    Άντε καλό κουράγιο.
    Με όλα.....

    Πόσο δηλαδή ακόμα θα τον ανεχόμαστε επειδή πήρε ένα κύπελλο που στην ουσία του το έδωσαν (σημ: και η Καστοριά έχει πάρει κύπελλο Ελλάδος!!!), όπως πετάμε τα κόκαλα στο σκύλο, και κέρδισε τους ακατονόμαστους στο λυόμενο?

    ΥΓ: Αναμένω την πρωινή αντεπίθεση των σφουγγοκωλάριων της διοίκησης, με σκοπό την υπεράσπιση του ανεκδιήγητου που θεωρείται ότι είναι προπονητής του Παναθηναικού.
    Απορώ μάλιστα που ακόμα δεν βγήκαν στη γύρα....
    Μάλλον θα περιμένουν στο Ελ. Βενιζέλος να αποθεώσουν τον αγαπητικό τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον πήρατε παραμάζωμα τον Μπαμ(ου)ίνο.
      Καλημέρα.

      Διαγραφή
    2. Τάθελε ο κώλος του!
      Τρία χρόνια τώρα μέσα στην ειρωνεία ήταν προς εμάς που κρίναμε και φωνάζαμε για τα κακώς κείμενα.
      Τώρα, σχεδόν ούτε τα πιθηκοειδή του τριώροφου δεν θα τον στηρίξουν.
      Αυτά παθαίνουν τα ερπετά...

      Διαγραφή
  2. Έβλεπα χτες τον Βόκολο φωτογραφία με τον Αμπέντ.Καλά ρε Βόκολε δεν ντράπηκες;Η μεγαλύτερη σου επιτυχία είναι ότι ήρθε πάλι ο Αμπεντ.Πόσο δηλαδή πιο αποτυχημένος μπορεί να είναι ένας που θέλει να λέγεται τεχνικός διευθυντής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαρτάται ρε φίλε. Πόσα χρήματα είχε στη διάθεσή του για να ψάξει για παίκτες ο Βόκολος;
      Εμένα με τρελαίνει που ο ΠΑΟΚ πήρε Άρνεσεν για τεχνικό διευθυντή και με τον Τούντορ προπονητη δύο μηνών έφτιαξε ομάδα. Ο μαλακοβιόλης ο δικός μας 3 χρόναι τώρα ούτε το πουλί του δεν έμαθε να παίζει.

      Μας βλέπω να παρηγορούμαστε με τομπάσκετ μιας και ο Δημητράκης είπε να ρίξει χρήματα φέτος.

      Διαγραφή
    2. όταν δεν έχεις λεφτά πρέπει να βάλεις κάποιον που να έχει κονέ και να ξέρει τις ποδοσφαιρικές πιάτσες.Ο Βόκολος τι διαθέτει από τα δύο;

      Διαγραφή
    3. Τίποτα.
      Αλλά για να έρθει κάποιος πιτσιρικάς θα πρέπει να έχει και την ελπίδα πως θα παίξει και θα φανεί. Με τον Αναστασίου δεν είδα να γίνεται κάτι τέτοιο. Έπαιζε καλά ο Ντίνας; Τον έθαβε. Ομοίως και για άλλους παίκτες. Ο Δώνης υπέγραψε τον Γενάρη και θέλει να φύγει. Λες να είναι τρελός.

      Διαγραφή
    4. αν υπάρχει μία ομάδα που μπορούν οι πιτσιρικάδες να φανούν είναι ο Παναθηναικός.
      Λόγω ανάγκης κυρίως.
      Καρέλης, Κλωναρίδης, Λαγός αλλά και ο Καπίνο τους δόθηκε η ευκαιρία και την άρπαξαν. Ο Δώνης νομίζω ότι είναι τελικά περισσότερο φιγούρα παρά ποδοσφαιριστής. Ο καλός Δώνης δυστυχώς είναι στο εξωτερικό. Για τον Ντίνα συμφωνώ ότι άξιζε περισσότερες ευκαιρίες.

      Διαγραφή
  3. Παλι καλα που εχουμε εσενα Μπιλαρε,ενας απο τους λιγους που ακομα κρατανε γερα..
    Οι αλλοι ολοι χορευουν στους ρυθμους του Νικολα και της Λετας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήμουν από Αθήνα θα βγάζαμε και τρελά γουστα με τα ορφανά!!!
      Προς το παρόν κάνω μόνο τα απαραίτητα καθώς ο Σεπτέμβριος προβλέπεται καυτός και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για πιο σοβαρά ζητήματα, για την χώρα μας.

      Διαγραφή