Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Καλώς τους δεχτήκαμε

Έτσι πρέπει να υποδεχτούν οι ψηφοφόροι του τΣύριζα το Ελ. Βενιζέλος αν τελικά  αυτό δέσει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους 1800 επιβάτες του, λαθρομετανάστες, πρόσφυγες και "πρόσφυγες". Τα ΜΜΑποχαύνωσης μιλάνε μόνο για πρόσφυγες αλλά ποιος από όλους τους ΑΡΔ έχει ελέγξει τις λίστες των επιβατών. Ποιος μας λέει πως δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες αλλά και τζιχαντιστές; Το σκέφτηκε κανείς αυτό;

Δεν έχω σκοπό να κάνω ανθρωπιστική ανάλυση υπέρ των επιβατών γιατί πολύ απλά την έχετε ακούσει πολλές φορές. Εγώ θα κάνω το αντίθετο, θα σας παρουσιάσω την αρνητική πλευρά των επιβατών.

  • Μεγάλο μέρος των επιβατών μας μισεί όλους. Πιθανόν γιατί περίμεναν πως θα κάναμε πάρτυ που ήρθαν στην Ελλάδα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και δεν τους άρεσε ο τρόπος που τους συμπεριφέρθηκαν στα νησιά και την Αθήνα. Όσοι έχετε γνωστούς σε Λέσβο και Κω τηλεφωνήστε τους να σας πούνε όσα δεν λένε οι ΑΡΔ, για επιθέσεις σε γυναίκες, κλοπές από σπίτια, κλοπές αυτοκινήτων, βεβηλώσεις ναών κλπ κλπ.
  • Κάποιοι είναι για ακόμη μία φορά ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες(λαθροΟΡΚ) όπως και αυτός στην Πάρο με το αγγελούδι και ο άλλος στην Κέρκυρα που πέταξε την γυναίκα, η οποία αντιστάθηκε όταν πήγε να της κλέψει την τσάντα, σε γκρεμό 9 μέτρων. Όπως αυτοί που έκλεψαν τον Κούνδουρο και τον σάπισαν στο ξύλο, αλλά όχι μόνο τον Κούνδουρο.
  • Μιλούσε σε τηλεοπτική κάμερα ένας "πρόσφυγας" και έλεγε πως έφερε τη γυναίκα και τα παιδιά του εδώ και αυτός θα επιστρέψει για να συνεχίσει να μάχεται μαζί με τους αντικαθεστωτικούς στη Συρία. Πως σας φάνηκε η δήλωση; Αθώα; Ο "πρόσφυγας" είναι από αυτούς που έκαναν  τις εκκαθαρίσεις Χριστιανών στη Συρία, από αυτούς που πολεμάνε με τους τζιχαντιστές, αν δεν είναι και ο ίδιος μέλος τους. Έτσι είναι καλό να του δώσουν την ευκαιρία και τον τρόπο να μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα με πρόσχημα τη γυναίκα και τα παιδιά του(ενώ αυτός πάει να σκοτώσει άλλα γυναικόπαιδα) και να βοηθήσει στην οργάνωση και άλλων πυρήνων τζιχαντιστών στην Ελλάδα ΜΑΣ.
Κρίνω πως δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω για τους εκλεκτούς της μούμιας Τασίας, αλλά θα πρέπει να γράψω και τη δική μου γνώμη.

Έχοντας αποτύχει η φερόμενη ως κοινοβουλευτική δημοκρατία σε αυτό τον τόπο. Με κόμματα απατεώνες(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ) που κυβέρνησαν, κυβερνούν ή θέλουν να κυβερνήσουν η μόνη λύση είναι ο Στρατός.

Ίσως με τον Στρατό να σταματήσουν να μας σώζουν οι τωρινοί πολιτικοί και να μπορέσει να αποκατασταθεί κάπως η τάξη στην χώρα. Ίσως τότε να γίνει πιο καλή η φύλαξη των συνόρων και να μην δεχόμαστε όποιον έρχεται παράνομα από την Τουρκία. Γιατί να μην μένουν στην ομόδοξή τους Τουρκία και να έρχονται στην Ελλάδα.

ΥΓ Μην δω κανένα σχόλιο για τις μη δημοκρατικές μου απόψεις. Εσείς οι δημοκράτες πρέπει να υποστηρίζετε το δικαίωμά μου να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου ακόμη και αν διαφωνείτε. Σωστά;
ΥΓ2 Σήμερα το πρότεινα σε μία συζήτηση, όσοι ψήφισαν τΣύριζα ας τους φιλοξενήσουν σπίτι τους.
ΥΓ3 Ποιος έχει όφελος από την κατάσταση αυτή στα Ελληνικά νησιά; Τουρκία και Γερμανικές τουριστικές επιχειρήσεις στα παράλια της Μικράς Ασίας. Έτσι για να μην έχετε την απορία.

2 σχόλια:

  1. Βασίλη πέφτω απ τα σύννεφα......
    Δεν περίμενα από εσένα τόση .... χολή για τα καημένα τα λαθροΟΡΚ ...(αχαχαχαχα)

    Και για να σοβαρευτούμε, συμφωνώ και επαυξάνω με τα όσα γράφεις.
    Το κακό είναι ότι όσοι τα λέμε, μιλάμε σε ώτα μή ακουόντνων!
    Έχουν αλλοτριώσει τόσο πολύ το DNA και τον εγκέφαλο του νεοέλληνα που δεν υπάρχει επιστροφή.
    Η αγάπη για την Πατρίδα και τα όσα πρεσβεύει αυτή έχει ονομασθεί φασισμός.....
    Και πλέον οι "φασίστες" σ αυτόν τον τόπο δεν μπορούν να αντιταχθούν στους πραγματικούς φασίστες, που ντυμένοι με τον "δημικρατικό" μανδύα μιας δημοκρατίας που καμία σχέση δεν έχει με την Δημοκρατία που "ίδρυσαν" οι πρόγονοί μας.....

    Δώσε στον νεοέλληνα την φραπεδιά το αραλίκι και κόκα κόλα κι άσε τα λαθρό να αλωνίζουν στον τόπο του....!
    Όταν όμως το λαθρό θα του χώσει το μπουκάλι της κόκα κόλα στον κώλο, τότε ο νεοελληνάρας που τα αγαπάει τα μουσουλμανικά σκουπίδια γιατί είναι .... "αδέρφια" του, θ αρχίσει να σκούζει για το κακό κράτος που τους μάζεψε.
    Και μετά, θα ξαναηρεμήσει η κατάσταση μέχρι το επόμενο συμβάν και πάει λέγοντας.....

    Προτείνω κι εγώ όσοι ψήφισαν τσίριζα και πανηγύριζαν για την επιλογή τους εκείνο το βράδυ στα προπύλαια να υιοθετήσουν και να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους του αγαπητικού τους, του Αλέξη.
    Μαζί μ αυτούς να συμμετάσχουν στην επιχείρηση "πρώτη φορά αριστερός Ξένιος Ζεύς" και όλοι οι δημοκρατικοί θολοκουλτουριάρηδες που τους νοιάζει πιο πολύ αν θα περάσει καλά ο ξένος παράνομα εισαχθείς στην Ελλάδα και αδιαφορούν για τις αυτοκτονίες και τη λιμοκτονία που επιβάλουν στους ομοεθνείς τους, μιάσματα τύπου αλέξη, σαμαρομπένι κλπ δημοκρατικών δυνάμεων!

    Για τον Στρατό ξέχνα το.
    Όσοι πιθανόν να είχαν τα κότσια να το κάνουν αυτό, έχουν φύγει.....
    Οι παραμένοντες, κάτω από την στολή τους φορούν στρινγκ ή και τίποτα!
    Προσκυνημένα ανθρωπάκια, που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτούλης τους, κι όχι η υλοποίηση του όρκου που έδωσαν......!
    Θεωρούν πως η αποστολή τους είναι μόνο για πόλεμο......
    ΜΑ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ!
    Απλά δεν βλέπουν τα τουφέκια και εφησυχάζουν .........

    ΥΓ: Το σχέδιο του γ@μημένου σκατοεβραίου Κίσσινγκερ τελικά ήταν καλό ....
    Ο εποικισμός της Ελλάδας μας με μουσουλμανικά σκουπίδια, ξεκίνησε με ένταση......
    Άντε γεια Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με προσγειώνεις άσχημα με την αναφορά που κάνεις στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Ε.Σ. αλλά όσο ζει ο Γράψας ελπίζω(λόγω της προφητείας του αγίου Παϊσίου).

      Είχα μία ελπίδα πως κάποιοι "Αριστεροί" θα έκαναν το απίστευτο να ελέγξουν την λειτουργία των νταβατζήδων-ΜΜΑποχαύνωσης, αλλά τελικά και ο Αλέξης παιδί του ΠΑΣΟΚ είναι και τις ίδιες τακτικές ακολούθησε. Απλά άνοιξε πάλι την ΕΡΤ για επικοινωνιακούς λόγους και για να έχει και αυτός ένα κανάλι να ελέγχει. Τραγικοί.

      Διαγραφή