Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Φταίει ο γάιδαρος και χτυπάνε το σαμάρι.

Ο γάιδαρος αριστερά και το "σαμάρι" δεξιά στη φωτογραφία.
Κόουτς σε ευχαριστώ που νίκησες με ανήλικα τους gay. Ήταν ένας τρόπος που δεν τον φανταζόμασταν ποτέ.

10 σχόλια:

  1. Η ΠΑΕ αλώθηκε με την τοποθέτηση των δύο από τους ... 45 Γιάννηδες και πλέον θα χρειασθεί πάρα πολλά χρόνια για να βγει από την ανυποληψία και την ανυπαρξία στην οποία την έριξαν αυτές οι δυο μαριονέτες του μαρινάκη..... (γνώμη μου).

    Η ΚΑΕ έπαθε ακριβώς το ίδιο αλλά από έναν άνθρωπο (???) που υποτίθεται ότι ήταν Παναθηναικός και συνεχιστής του ονόματος της οικογένειάς του.
    Οι λόγοι;
    Δεν ξέρω, ίσως να φταίει το μυαλό του - που όπως αποδείχθηκε τελικά δεν έχει - ίσως να φταίνε οι κακές παρέες, ίσως να ανακάλυψαν εκεί στα εργαστήρια κάποια καινούρια ουσία και δέχτηκε αυτός να γίνει το πειραματόζωο, ίσως η θρυλούμενη φιλία του με το παχύδερμο των νοτίων προαστίων, πολλά μπορεί να συμβαίνουν....

    Αυτό που εν τέλει κατάφερε με τα απαράδεκτα που έκανε και είπε χτες, ήταν να γίνει μεν αρεστός σε μερίδα ηλιθίων που τον υποστηρίζουν, να τελειώσει δε μια και καλή και το μπάσκετ του συλλόγου.....

    Έτσι κι αλλοιώς, αυτός έχει το ακαταλόγιστο πλέον, σιγά μην σκεφτεί σε ποια ομάδα ηγείται.

    ΥΓ: Βασίλη ξέρεις ότι δεν είμαι μπασκετικός, αλλά απ αυτούς ρε φίλε ούτε στα όνειρά μου δεν θέλω να χάνω.....
    Φυσικά και στεναχωρήθηκα, κι ευτυχώς που ... δεν ήξερα ότι παίζουμε κι επομένως δεν είδα (και ) αυτήν την πίκρα.

    ΥΓ2: Πιστεύω ότι η πλειοψηφία του κόσμου του Παναθηναικού τον έχει ήδη διαγράψει και θα φανεί αυτό στο επόμενο παιχνίδι που θα έχουμε κόσμο. Θα μείνει κι αυτός όπως ο άλλος στη Λεωφόρο, με τους .... 1500 Σπαρτιάτες.....!

    ΥΓ3: Καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην άλωση της ΠΑΕ συμμετείχε με την κωλοφυλλάδα του, τα sites και όλα τα ΑΡΔ που ελέγχει. Η καταστροφή του συλλόγου φέρει την υπογραφή του σε μεγάλο ποσοστό.
      Δεν τον πειράζει Δημήτρη που θα μείνει με τα "παιδιά". Παρέα κάνουν στα φόρουμ της ντροπής, τους γνωστούς βόθρους.

      Κάθισα να το δω γιατί πίστευα στη νίκη αλλά χάσαμε με τα χέρια κάτω και ήρθε η είσοδος των "παιδιών" και ο Δημητράκης και τα ισοπέδωσαν όλα.

      Καλό μήνα Δημήτρη, αν και δεν προβλέπεται καλός ούτε για την πατρίδα μας ούτε και για την ομάδα μας.

      Διαγραφή
  2. krima pou den iparxei enas sovaros anthropos na parei to basket,poli krima.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα και οι αυτοκρατορίες πέφτουν από ανίκανους που τις διοικούν.
      Εδώ ισχύουν και τα δύο μαζί.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς έπεσα έξω στην πρόβλεψή μου για την αποχώρηση Ιβάνοβιτς.Κρίμα όμως που πλήρωσε μόνο αυτός το μάρμαρο,και όχι οι υπόλοιποι υπεύθυνοι του φετινού σχεδιασμού της ομάδος όσον αφορά τους ξένους.Το σχέδιο με τους νεαρούς μου αρέσει αλλά πρέπει να υπάρχουνε ξένοι που θα τους βοηθήσουνε και όχι χαμηλού επιπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προσπαθήσω να μάθω καποια πράγματα από έναν γνωστό μου μάνατζερ, σοβαρό παλικάρι, και αν μάθω κάτι θα το μεταφέρω. Πιθανολογώ πως πολλές μαλακίες έκανε ο Δημητράκης.

      Διαγραφή
  4. Μετά από ήρεμη σκέψη λέω ότι κάθε ιδέα να φύγει ο Δημήτρης δεν θα πρέπει να λέγεται ούτε για αστείο.Αν φύγει θα επιστρέψουμε το πολύ σε ένα χρόνο στον τάφο του Ινδού.
    Ο Δημήτρης με μειωμένο μπάτζετ πήρε δύο νταμπλ(ακόμα και με 3-0) και έκανε τις περισσότερες φορές αξιοπρεπή εμφάνιση στην Ευρώπη.
    Ο Δημήτρης ναι κάνει απρεπείς δηλώσεις, κινήσεις κ.τ.λ αλλά αλήθεια ο Θανάσης δεν έκανε τα ίδια;Ή μήπως προτιμούμε όπως είχε πει και ο ίδιος Βαρδινογιάννη να μας πηδάνε και να μην μιλάμε;
    Ο Ιβάνοβιτς έπρεπε να φύγει.Δεν υπήρχε για μένα προπονητής Ιβάνοβιτς στον Παναθηναικό.Η απόφαση να τον διώξει ίσως να μην είναι μόνο του Δημήτρη.Έχει ανθρώπους μέσα στην ομάδα που ίσως τους ρώτησε και του είπαν τι παίζει με τον προπονητή.Πιστεύει κανείς ότι αν ρώτησε τον Αλβέρτη θα του είπε καλά λόγια για τον Ιβάνοβιτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν θέλω όχι όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλων. Κάτι παρόμοιο με την καλή εικόνα που έχω για τον Πέτρο Κ.(τον γιο του Χοχοχο), ενώ δεν γουστάρω τον πατέρα του.

      Ο Δημήτρης απειλεί εδώ και χρόνια οπαδούς σε φόρουμ γράφοντας με παρατσούκλι. Έχει στοχοποιήσει κόσμο και έχει φάει ξύλο κόσμος εξαιτίας του.
      Έβρισε και απείλησε διαιτητές στην Ευρωλίγκα. Βρίζει αισχρά και απειλεί αθλητή(κωλόπαιδο μεν αλλά αθλητής) κα ιτην οικογένειά του. Ο Τυφώνας δεν απείλησε ΠΟΤΕ κανέναν κα ιδεν χρησιμοποίησε τέτοιες εκφράσεις.
      1000 φορές τον ΙΒΒ για πρόεδρο παρά τον Δημητράκη. Δεν μπορώ να θέλω να μπει φυλακή ο χοντρός και να δέχομαι τον γιο του κυρίου Παύλου να με ντροπιάζει. Δεν με εκφράζει, με θίγει, με αηδιάζει και λυπάμαι που ο Ράτζα δεν του είχε ρίξει μερικές ακόμα.

      Για τον προπονητή θα διαφωνήσουμε και πάλι. Η απομάκρυνση τώρα μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία των παικτών.

      ΥΓ Αλήθεια θεωρείς πως ρώτησε ανθρώπους της ομάδας για να τον διώξει; Της κοντής ψ...ς της φταιν οι τρίχες. Έτσι αν οι γραμμές δεν ήταν 2 αλλά 4 ή 5 ή περισσότερες αυτός μπορεί να ρ'ωτησε και τον Θεό. Σιγά μην τολμούσε ο Θεός να μην του απαντούσε.(η ειρωνεία πάει μόνο στον Δ.Γ. και όχι σε εσένα, εμείς απλά συνεχίζουμε να διαφωνούμε)

      Διαγραφή
    2. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10492&subid=2&pubid=128962508 ένα από τα πολλά του Θανάση.Αν ψάξεις θα βρεις δεκάδες τέτοια σκηνικά.Διάβασε τους διαλόγους.Τι διαφορά έχουν από τον Δημήτρη;
      Δεν θέλω Δημήτρηδες ούτε Χοντρούς αλλά όταν σου κάνουν μαλακίες θα απαντάς με τον ίδιο τρόπο.
      Λοιπόν συσπείρωση τώρα γιατί μου μυρίζεται φάπα πάλι στους τελικούς και τρέξιμο των gay το σεφ.

      Διαγραφή
    3. Ο Φράνκι ξέρει πως να τους ρίξει άλλη μία φάπα και δεν φοβάμαι για το πρωτάθλημα, αρκεί να έχουμε τον Γκιστ γιατί διαφορετικά είμαστε δύσκολα απέναντι σε ψηλούς που μπλοκάρουν τον Μπατίστα.(εκτός αν ο Μαυροκεφαλίδης κάνει παιχνίδια καριέρας)

      Τα σκηνικά με τον Τυφώνα είναι πταίσματα μπροστά σε όσα έχει κάνει ο Δημητράκης. Απείλησε τους διαιτητές σε αγώνα Ευρωλίγκα, τώρα τον Σπανούλη(κωλόπαιδο μεν αλλά αθλητής και πληρώνεται για να παίζει για τους gay και μας κέρδισαν δίκαια). Το παλικάρι έχει μεγάλο πρόβλημα.

      Διαγραφή