Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ψάχνει δικαιολογίες

Ήρθε ο γαύρος στο ΟΑΚΑ και έπαιξε μπάσκετ, όχι φοβερό αλλά μπάσκετ, εκεί που εμείς μπήκαμε και παίζαμε με ατομικές ενέργειες. Με επιλογές ξένων που πάλι δεν πρόσφεραν και με κάποιους που δεν έπαιξαν καθόλου για ακόμη μία φορά. Σήμερα δεν βοήθησε και ο αρχηγός επιθετικά και η ήττα ήρθε λογικά. Στα 90 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κάποιοι βρίσκουν "δικαιολογία" για την ήττα και την αντίδραση των κάφρων.

Τον Χοψονίδη ή αλλιώς Φραγκοφονούλη δεν τον γουστάρω αλλά ρε αδέρφια σήμερα έπρεπε να γιουχάρουμε όσους από τους δικούς  μας δεν προσπάθησαν και όχι να μπαίνουν μέσα οι κάφροι για να χτυπήσουν τους παίκτες του γαύρου. 

Προκάλεσε; "Ναι", γιατί τα "παιδιά" δεν δέχονται πως ήρθε πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ και μας νίκησε ο γαύρος με δική του συμμετοχή. Αν εμένα δεν μου αρέσουν οι συμπεριφορές των γαύρων στο εξοχικό(ΣΕΦ) τότε δεν μου αρέσουν ούτε οι σημερινές.

Οι δηλώσεις του Δ.Γιαννακόπουλου είναι από αστείες ως τραγικές. Μάζεψε αγόρι μου τα αλητάκια που επιδοτείς και άσε τον Χοψονίδη να κάνει ότι χειρονομίες θέλει.
Θα πας στον Τσίπρα;;;; Αχαχαχαχαχαχαχα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Είσαι ντροπή για την ιστορία της οικογένειάς σου στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. 

ΥΓ Για να μην ρωτήσει κανείς "ανώνυμος" γνώμη μου είναι πως δεν έπρεπε να γίνει τίποτα και πως  η χειρονομία του ήταν αδιάφορη. Ας τον έβριζαν λίγο ακόμα αν ήθελαν να ξεχαρμανιάσουν.
ΥΓ2 Τελικό σκορ 66-77. 
ΥΓ3 Δημητράακη να χαίρεσαι τα "παιδιά" για το δώρο που έκαναν στην ΚΑΕ. Σίγουρο το πρόστιμο και η τιμωρία.
ΥΓ4 Ας έχουμε το νου μας στον φετινό ΠΑΟΚ γιατί φέτος η αστάθειά μας είναι μοναδική.

11 σχόλια:

  1. Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις οπότε δεν θα μακρηγορήσω.
    Το τρομερό πάντως είναι ότι ακόμα και έτσι αν έπαιζε ο "μερακλής" Γκιστ μπορεί και να τους κερδίζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έπαιζε ο Γκιστ θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.
      Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί έκανε χασίς. Η κόκα δίνει ώθηση(μπορώ να αποδείξω το αντίθετο αλλά δεν είναι του παρόντος) αλλά το χασίς δεν βοηθάει πουθενά έναν αθλητή.

      Διαγραφή
    2. δεν το έκανε για να βοηθηθεί.Απλά για διασκέδαση.Για αυτό είναι και περισσότερο μαλάκας.Ότι θυσίασε για τη διασκέδαση τον Παναθηναικό.
      Τώρα το γιατί το θεωρούν ντοπάρισμα είναι άλλη κουβέντα.

      Διαγραφή
    3. Αυτή την άλλη κουβέντα δεν μπορώ να καταλάβω. Όσο με θυμάμαι είτε είμαι σε κάποιο γυμναστήριο είτε κάνω κάποιο άθλημα αλλά ποτέ κανείςδεν είχε προσπαθήσει να ντοπαριστεί με χασίς.
      Άστα να πάνε αδερφέ. Κρίμα γιατί δεν είχαμε δεύτερο "Γκιστ".

      Διαγραφή
  2. billy kalispera ,teliko tha pame auto einao to mono sigouro alla i omada me proponiti ton iv tha dexthei skoupa,distixos o iv einai ligos den kanei gia tin omada kai akougete oti den ta paei kala kai me tous pextes.o dimitris einai opados kai giauto kaneis san vlakas distixos den pire tipota apo ton paulo kai ton thanasi. to protathlima gia mena exei xathei giati einai isos i monadiki fora pou den pisteuo stin omada.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αντρέα.
      Αδερφέ όταν έγινε η μεταγραφή του Λαουάλ χάρηκα γιατί είπα πως θα καλύψουμε κάποιο κενό, αλλά μάταια. Φοβάμαι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ λόγω αστάθειας και γιατί ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πιάσει το "ταβάνι" του σε αυτά τα παιχνίδια. Αν όμως παίξουμε όσο καλά μπορούμε θα τους "σκουπίσουμε" όλους εμείς. Μπορούμε να παίξουμε συγκεντρωμένοι και στο επίπεδο που πρέπει για να πάρουμε ακόμη ένα νταμπλ;
      Επειδή ότι βγαίνει προς τα έξω είναι φιλτραρισμένο από τον Τράκη δεν πιστεύω τίποτα για τις σχέσεις παικτών-προπονητή. Ο Τράκης έβγαλε εχθρό της ομάδας τον Ιτούδη όταν ήθελε να τον διώξει. Ο Τράκης είναι "άρρωστος", όχι "άρρωστος με την ομάδα" αλλά απλά "άρρωστος"(για να μην το γράψω διαφορετικά). Οπαδοί ήταν και ο πατέρας και ο θείος του αλλά δεν έκαναν τις μαλακίες που κάνει συνέχεια αυτός.

      Διαγραφή
  3. Καλημερα Μπιλαρε!
    τραγικη φετος η ομαδα..
    Εγω παντως θα αλλαζα αμεσα προπονητη για να σωσω οτι σωζεται,αν σωζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα άλλαζα τον Δημητράκη.
      Εξορισμός ή καλυτερα απομόνωση σε υποθαλάσσιο κελί χωρίς επικοινωνία.
      Εμένα αυτός μου φταίει.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα την καλημέρα μου, αλλά είχα στο μυαλό μου την ανάρτηση για τα όσα έλεγε ο Δημητράκης στον Σπανούλη.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη.Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.Σιγά την τρομερή χειρονομία που έκανε και τα διαλύσανε όλα τα καλόπαιδα.Αυτά τα κάνουνε μόνο οι κάφροι των gay ενώ εμείς διαφέραμε απο αυτούς.Δυστυχώς γαυροποιηθήκαμε και στο μπάσκετ πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή