Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ο Ι.Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ. Εσύ Ι.Αλαφούζε πότε θα πληρώσεις από την τσέπη σου;

Ο ΠΑΟΚ ξεχρέωσε ή καλύτερα ο Σαββίδης ξεχρέωσε τον ΠΑΟΚ.
Το άκουσες ή το διάβασες κύριε Αλαφούζε μου που είσαι και Παναθηναϊκός; Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν Παοκτσάκι όταν ήταν μικρός(ούτε και εσύ ήσουν ποτέ Πανάθα αλλά τα πρόβατα μασάνε).

Ο ΚΥΡΙΟΣ Ι.Σαββίδης πλήρωσε την Τρίτη και εγώ είχα την υπομονή να περιμένω τρεις μέρες γιατί είχα στο μυαλό μου τις απατεωνιές των προκατόχων σου αλλά και τις δικές σου(διπλό εισιτήριο κλπ). Σκεφτόμουν μήπως και έχει δώσει νωρίτερα κάπου αλλού κάποια επιταγή και τα χρήματα εξαφανιζόντουσαν, άρα ο ΠΑΟΚ θα χρωστούσε ακόμα. 

Ένας Σαββίδης που πήρε ένα καλό μαγαζί αλλά όχι μαγαζί γωνία σαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.
Πήρε τον ΠΑΟΚ και έψαχνε να πληρώσει αλλά οι σωτήρες που κυβερνούσαν του συμπεριφέρθηκαν σαν όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. Λες και είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και αυτοί οι έξυπνοι. 
Είναι; Δεν το νομίζω.

Ο ΚΥΡΙΟΣ Ι.Σαββίδης το διάστημα που είναι στον ΠΑΟΚ δεν ξεπούλησε παίκτες σε αντίθεση με εσένα(Καπίνο, Καρνέζης, Μαυρίας, Φιγκερόα-εδώ γελάμε), δεν έβαλε διπλό εισιτήριο-όπως εσύ, δεν θέλησε να καλοπιάσει τους οργανωμένους, δεν έκανε καμία Συμμορία και δεν πήρε ο ΠΑΟΚ κανένα ομολογιακό δάνειο. Αντίθετα ΔΕΝ ΑΥΞΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με εσένα(δεν το λέω εγώ αλλά οι ισολογισμοί και οι οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ).

Ο ΚΥΡΙΟΣ Σαββίδης πήγε κόντρα στον χοντρό και ας μπαίνει στα play off με τους ίδιους βαθμούς με εμάς ενώ εσύ πήγες να υπερασπιστείς τους gay με τις γαυροφυλλάδες στο χέρι. Πλέον ο Ι.Σαββίδης δήλωσε πως θέλει τον ΠΑΟΚ στις 20 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Σου θυμίζει κάτι; Θέλει τον ΠΑΟΚ εκεί που είχε η οικογένεια τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

Τι πρέπει να κάνεις; Χάρισε τις μετοχές στους Παλαίμαχους για να βρούνε  αυτοί επενδυτή και ανέλαβε τα χρέη και τις υποχρεώσεις(δάνειο και όχι μόνο) που δημιούργησες αφού αφήσεις στα ταμεία τα χρήματα από τα διπλά εισιτήρια, την Π.Συμμορία και τις όποιες επιδοτήσεις. Προσωπικά πρέπει να αναλάβεις και τα πρόστιμα που χρεώθηκε η ΠΑΕ από τα "παιδιά" που εκτελούν εντολές.

ΧΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ
ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ
ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ 
ΚΑΙ ΦΥΓΕ 

14 σχόλια:

  1. Και επειδή Βασίλη, ορισμένοι είμαστε σοβαροί, πιστεύεις ότι μπορεί η καραφλή να κάνει όλα αυτά που αναφέρεις και ίσως και άλλα ακόμα;
    Προσωπικά δεν το πιστεύω κι ούτε έχω έστω την παραμικρή ελπίδα!
    Ίσως, και ας το δούμε σαν θεωρία συνωμοσίας, να έχει βάλλει το χεράκι της και η οικογένεια - είπα, μόνο σαν θεωρία συνωμοσίας, γιατί δεν πιστεύω ότι θα ήθελε να διακυβεύσει το όποιο όνομά της.
    Αλλά, είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον ότι ο καπετάνιος των ονείρων τους και ο ξιφουλκός (sic), σίγουρα θα χοροπηδάνε απ τη χαρά τους που κατάφεραν και διέλυσαν μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ότι με τα χρόνια έχτισε η ομάδα μας.
    Όσο διατηρείται "εν ζωή" ο στρατός που δημιούργησε ο πράκτορας των λιμανίσιων, δεν βλέπω να υπάρχει καμμιά ελπίδα.
    Αυτοί, για δικό τους όφελος θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το εγχείρημα - λέμε και καμμιά μλκια να περνάει η ώρα - της καραφλής λούγκρας και η ομάδα μας θα κατεβαίνει κι άλλο, μέσα σ ένα βαρέλι που δυστυχώς δεν έχει πάτο.

    Η μόνη μας ελπίδα, πιστεύω, είναι να ξυπνήσει επί τέλους ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και να τους πάρει με τις πέτρες. Δεν βλέπω άλλη περίπτωση να σωθεί η ομάδα.
    Ίσως, και το εύχομαι, να κάνει επί τέλους την λάθος κίνηση η καραφλή και να δώσει το έναυσμα στον κόσμο, ακόμα και σ΄ αυτούς που ταίζει, να τον κυνηγήσουμε και να απαλλαγούμε απ αυτόν.

    ΥΓ: Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν σήμερα τις εξετάσεις.
    Αυτά - και μαζί τους και οι γονείς - προσπαθούν να φτιάξουν το μέλλον τους.
    Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς και οι προηγούμενοι δωσίλογοι γερμανοτσολιάδες που μας κυβερνούσαν δεν το θέλουν και δυστυχώς γι αυτά δεν υπάρχει μέλλον.
    Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους.
    Καλημέρα από το Ρέθυμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα.
      Φυσικά και δεν περιμένω να κάνει κάτι αυτός που χρησιμοποιεί τυχοδιωκτικές τακτικές για να μπορέσει να σώσει ότι περισσότερο μπορεί από την προσωπική του περιουσία.

      Εγώ θα ρωτήσω το πιο απλό και όχι μόνο σε εσένα, αλλά σε όλους. Ποιος θα μπει μπροστά για να διώξει τους αλήτες από το γήπεδο; Εμένα με είδες και εσύ αλλά και άλλα αδέρφια. Αν βρεθώ μπροστά σε περίπτωση που να πάνε να χτυπήσουν μεγαλύτερο θα εμπλακώ αλλά έτσι απλά για να καθαρίσει το γήπεδο δεν θα καθόμουν να χτυπηθώ με κανέναν. Στα 35+ και με τις υποχρεώσεις να είναι διαφορετικές από ότι στα 20 δεν θα καθίσω να ρίχνω σφαλιάρες σε ανήλικα αλητάκια και κατεστραμένους χρήστες.

      Η λύση για την ομάδα, αν και όταν δοθεί, θα είναι πολιτική.-

      Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις αλλά το μέλλον τους με αυτές τις κυβερνήσεις είναι αβέβαιο.

      Διαγραφή
    2. Οπωσδήποτε η λύση πρέπει να είναι πολιτική.
      Κι εγώ δεν θα εμπλεκόμουν σε ανταλλαγή καρπαζιών με τα χαπακωμένα, γιατί και για μένα οι προτεραιότητες και οι υποχρεώσεις είναι διαφορετικές , απ ότι ήταν όταν ήμουν 20-25 χρόνων.

      Το κακό είναι ότι δεν θα υπάρξει πολιτική λύση γιατί έχουν δέσει τόσο καλά την προπαγάνδα τους και ο οποιοσδήποτε πολιτικός σκεφτεί να το επιχειρήσει θα κάνει πίσω σκεφτόμενος το πολιτικό κόστος από τις αντιδράσεις των μούλων.
      Πιστεύω ότι εντέχνως έχουν βάλλει και την παράμετρο του φόβου από τυχόν αντίδρασή τους, που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται εάν βρεθεί ένας πολιτικός με αρχίδια.
      Βέβαια, εδώ και δεκαετίες οι πολιτικοί μας είναι αρχίδια, και άγονται και φέρονται από τις αντιδράσεις του όχλου που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

      Επομένως σωτηρία δεν υπάρχει, το έχουν δέσει καλά απ΄όλες τις μεριές το θέμα οι κάφροι.

      Καλό μεσημέρι από το Ρέθυμνο.

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη καλησπέρα.
      Με βρίσκεις σύμφωνο σχεδόν σε όλα. Διαφφωνώ μόνο στο πολιτικό κόστος.
      Αν ένας πολιτικός δώσει λύσει θα χάσει κάποιους 5 ή 10 χιλιάδες και θα κερδίσει όλους τους υπόλοιπους που τους περισσεύει και ένας σταυρός για να τον ψηφίσουν. Ο Κοντονής μπορεί; Μπορεί. Θέλει; Δεν γνωρίζω.
      Όταν θελήσουν θα λύσουν όχι μόνο το πρόβλημα του Παναθηναϊκού αλλά και του αθλητισμού και της βίας στην κοινωνία γενικότερα. Θέλουν όμως;
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ο άνθρωπος πρέπει επιτέλους να φύγει και να αφήσει τον ΠΑΟ να βρει τον δρόμο του.Ο ΠΑΟΚ τώρα με χωρίς χρέη και τον Σαββίδη ανεβαίνει επίπεδο συν την ΑΕΚ του Μελισσανίδη.ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα έρθουνε χειρότερες μέρες για τον ΠΑΟ μας και θα κοιτάει την πλάτη και των ΠΑΟΚ,ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Την ΑΕΚ περιμένω να την δω όταν το "γατάκι" βάλει δικά του χρήματα και όχι χορηγίες. Ένας ακόμη Αλαφούζος είναι και αυτός.
      Το κακό για εμάς είναι πως ο Ι.Σαββίδης ξεσκαρτάρει τον ΠΑΟΚ από τους γαύρους κάτι που σε εμάς δεν γίνεται. Αν τα καταφέρει, να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο, θα πέσουμε σε κατάθλιψη.

      Διαγραφή
  3. καλήσπερα αδελφε
    ο Αλαφουζος με τον Φορεα και ολο το παρεακι μας οδηγουν στο να γινουμε η τεταρτη ομαδα στην Ελλαδα.
    Του χρονου ερχεται δυνατα η ΑΕΚ,ο Παοκ εχει βαλει βασεις σταθερες..
    Εμεις τι?ακομα με μπαζαρ και με ερανους προσπαθουμε να κοροιδεψουμε το συμπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου καλησπέρα.
      Και εσύ μιλάς για ΑΕΚ αλλά η ΑΕΚ έχει τον Μελισσανίδη σε ρόλο Αλαφούζου και δεν την βλέπω να κάνει τίποτα αξιόλογο. Φοβάμαι τον ΠΑΟΚ απαλλαγμένο από χρέη και με ιδιοκτήτη που θέλει να χτίσει ομάδα.

      Αν δεν ήταν άγνωστο που πηγαίνουν τα χρήματα θα ψαχνόμουν για να παω κάτι από το μπαζάρ. Έκαναν καλές τιμές τα παιδιά!!!

      ΥΓ Την ΠΑΕ θα την σώσει ο Τράκης. Αφού κάνει πάλι τις γραμμές του θα την σώσει μέσσα στην τρικυμία που θα έχει στο κεφάλι του.

      Διαγραφή
    2. καλησπερα αδελφε!
      Πηγα στο μπαζαρ αδελφε..
      ειχε ωραια πραγματακια κ σε καλες τιμες,οντως..

      πολυ σωστος σε ολα..
      ο μπαοκ θα ειναι η επομενη μεγαλη δυναμη του ελληνικου ποδοσφαιρου εαν προσεξει.βεβαια αυτοι εκει περα ειναι εντελως αυτοκαταστροφικοι κ τρωγονται διαρκως με τα ρουχα τους,οποτε κρατω μικρο καλαθι αν κ το θεωρω δεδομενο πως θα εχουν καλυτερες πορειες απο εμας εαν συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο..

      δεν βλεπεις τι γινεται με σισε?νεκρανασταση νεκρων αδελφε..σε λιγο θα φερουν πισω κ τον στραντλι..χαχα

      Διαγραφή
    3. Ο Ι.Σαββίδης ήδη έχει κόντρα με τα τσογλάνια της δημοσιοκαφρίλας της πόλης μου όπως και με τους συνδεσμίτες της ομάδας του. Αυτό κάνει τους απλούς ΠΑΟΚτσήδες να ελπίζουν πως θα γίνουν ότι ήταν ο Παναθηναϊκός ΜΑΣ. Η ομάδα που όλοι οι άλλοι οπαδοί θα συμπαθούν γιατί θα κάνει πορείες στην Ευρώπη.

      Αδερφέ εγώ θέλω τον Ιρισμέτοφ ή τον Ρ.Σόουζα. Θέλω να ψωνίσω φτηνά παλτά για τον χειμώνα που έρχεται σε μερικούς μήνες.

      Διαγραφή
  4. ρε παιδιά συγνώμη αλλά φέτος αν δεν υπήρχε η γνωστή εύνοια των gay δεν θα παίρναμε πρωτάθλημα;
    Ο μπαοκ με τον Σαββίδη τι έχει κάνει δηλαδή;
    Δεύτερον ο Αλαφούζος δεν είπε ποτέ ότι θα πληρώσει τα χρέη.Αντίθετα ο Σαββίδης το ήθελε από την αρχή.Τα χρέη αν είναι κάποιοι να τα πληρώσουν θα πρέπει να είναι οι πολυμετοχικοί.Όλοι τους.
    Θα έκραζα το υπάρχον καθεστώς αν υπήρχε κάποια εναλλακτική.Το έχω γράψει και παλιότερα.Κανείς δεν θέλει να εμπλακεί στην ομάδα.Όποιος θα ήθελε θα είχε ήδη εμπλακεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη καλησπέρα.
      Ξεκινώ σήμερα από το δικό σου σχόλιο.
      Φέτος οι γαύροι έκαναν προκλητικά αίσχη όχι γιατί τα χρειαζόντουσαν αλλά γιατί ήθελε ο χοντρός να κάνει επείδηξη δύναμης. Εμείς δεν θα παίρναμε το πρωτάθλημα γιατί... Πανθρακικός...και όχι μόνο. Εγώ μας έπαιξα στο στοίχημα αλλά ο Αλαφούζος μάλλον είχε άλλη άποψη.
      Ο Σαββίδης με τους μαλάκες που μας κυβερνούσαν ήθελε να πληρώσει και τον είχαν από αναβολή σε αναβολή. Τώρα που πλήρωσε ξεκίνησε η κάθαρση και εντός της ομάδας του γιατί με τους οπαδούς τα έχει ξεκαθαρίσει αυτά.
      Ο Αλαφούζος όμως όταν πήρε την ομάδα μίλησε για οικονομική εξυγίανση και μείωση χρεών. Αντί για αυτά ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ. Τι να συγκρίνω τώρα; Σαββίδη με Αλαφούζο; Ας φύγει αλλά να φέρει την ομάδα στο επίπεδο που την πήρε και με τα χρέη που την παρέλαβε, όχι στην σημερινή κατάσταση.
      Ας μην ξεχνάμε πως έκλεισε πόρτες χωρίς να έχει δώσει ούτε σεντ για τις μετοχές. Για παράδειγμα στον Καλτσίδη και ως δεύτερο μπορώ να πω την ιστορία με τον Άραβα του Βλ. Τσάκα που μπορούσε να του δώσει χρόνο και αν δεν έβαζε χρήματα θα τους ξεφτίλιζε.
      Ο Αλαφούζος παντού έχει κλειστές πόρτες γιατί έτσι τον βολεύει.
      (δεν το κάνω από κόντρα αλλά ας μη μιλούσε ο Αλαφούζος για να μην ζητάω τα αυτονόητα τώρα)

      Διαγραφή
    2. Εάν είχαμε άλλο καθεστώς θα παίρναμε πρωτάθλημα.Όσο συνεχίζεται αυτό το καθεστώς δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ.Τα είκοσι μύρια από το πρωτάθλημα λόγω champions league δεν συγκρίνονται με τα λεφτά που μπορεί να βγουν από αλλού.
      Όσο για τον μπαοκ του Σαββίδη αν είναι να κρατάει τη στάση που κράτησε στο τελευταίο Δ.Σ της σουπερλίγδας που μόνο εμείς στηρίξαμε την άποψη να μην επικυρωθεί η βαθμολογία τότε είναι σαν όλους τους άλλους.Σύγκρουση με το καθεστώς ανάλογα με το τι μας συμφέρει κύριε Σαββίδη δεν γίνεται.
      Ξεπούλησε παίκτες δεν θα το έλεγα.Πούλησε παίρνοντας ένα καλό αντάλλαγμα.Αν παίζαμε champions league το αντάλλαγμα θα ήταν μεγαλύτερο για τους ίδιους παίκτες.
      Για την Ευρώπη συμφωνώ.
      Για το χρέος δεν το έχω ψάξει.Πάντως θα πρέπει να πληρώνει κανονικά γιατί διαφορετικά θα ήμασταν κομμένοι από την Ευρώπη.
      Τώρα για Καλτσίδη δεν το ξέρω το γεγονός πάντως για τον Τσάκα νομίζω ότι καλά έκανε.Ίσα ίσα και πολύ καιρό ασχοληθήκαμε με τον άραβα.

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ αν είχαμε άλλο καθεστώς και το γήπεδο θα ήταν γεμάτο και τα κωλόπαιδα δεν θα χτυπούσαν μεγαλύτερους και διπλά χρήματα δεν ξθα πληρώναμε και αν τα πληρώναμε θα έπαιρνε και ο Ερασιτέχνης το ποσοστό του και...και...και.
      Ο Καρνέζης χωρίς να παίζει ανέβασε την αξία του 3 φορές, μήπως δεν είναι ο ορισμός για το ξεπούλημα αυτό;
      Ο Σαββίδης ζήτησε να μην βγει κανείς Ευρώπη και ο Αλαφούζος λούφαξε. Δυστυχώς η ενέργειά του να πάει στην Ουέφα με τις κωλοφυλλάδες του γαύρου θα μας στιγματίζει για πάντα. Τον Παναθηναϊκό εκπροσωπούσαν και όχι τα τομάρια τους. Ο Ιβάν το πάει αργά και μεθοδικά και θα πετύχει σίγουρα αρκετά περισσότερα από όσα οι περισσότεροι περιμένουν.
      Πληρωμές σαφώς και κάνει γιατί ενώ έχει λιγότερα έσοδα δεν βλέπουμε προσφυγές. Την πηγή των χρημάτων δεν μας λέει αν και φήμες μιλάνε για Μαλαισία μεριά.
      Πίκρα αδερφέ, πίκρα.

      Διαγραφή