Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ζούμε τον εφιάλτη μας

 Έγραψα πριν δύο μήνες για τον συνταξιούχο γκρίζο λύκο και την συμπεριφορά των Παναθηναϊκών που γαύρεψαν. Τα έγραφα όταν ακόμη όλοι έγραφαν ύμνουν για τον κωλόΤουρκο, πως αυτός έχει τόσα πρωταθλήματα κλπ. Τώρα που χωρίς Μπερνάρντ η βάρκα έμπασε νερά και το πρωτάθλημα χάθηκε για ακόμη μία χρονιά, πρώτα βγήκε η καραφλή οχιά να μας φλομώσει στο ψέμα με μία συνέντευξη παρωδία και τώρα ο γαύρος έρχεται να παίξει τελικό.

Από τον Μάρτιο έχω βγει από κάθε ομάδα στο fb που αφορούσε τον Παναθηναϊκό. Δεν άντεχα να διαβάζω απόψεις άμπαλων ή ανθρώπων που απλά υποστηρίζουν όποιον δούνε μπροστά(με ή χωρίς αντάλλαγμα). Δεν άντεχα τον βιασμό της λογικής και δεν ήθελα να ξεκινάω κάθε μέρα και έναν διαδικτυακό καβγά. Πλέον βράζω στο ζουμί μου και ελπίζω αφού οι Άγγλοι απέτυχαν, οι Βιόλα να είναι αυτοί που θα σηκώσουν το κύπελλο. 

ΥΓ Ακούγεται και γράφεται ότι διάδοχος του γκρίζου λύκου θα είναι ο Μπουλούτ. Σε σεις έχει ποδοσφαιρική σχολή η Τουρκία και δεν το ήξερα; Και εσείς που όλα τα ξέρετε γιατί κατοικείτε στην πρωτεύουσα τελικά ξέρετε αν πουλήθηκε η ομάδα στον Ατζούν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου